| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| <<Daniel Zitron>> |
|
![]() מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,219 משתמש מספר: 3,104 תאריך הצטרפות: 27-July 05 מצב: ![]() |
רמה"ש נכנסת לאט לאט לליגה וכרגע היא עם 3 נק' מתחת לקו האדום אבל היא התחילה את העונה עם מינוס 2 נקודות שעם היא הייתה פותחת את הליגה עם אותו מצב נק' כמו של כולם היה לה במאזנה חמש נקודות..
עכו ממוקמת במקום השני עם 8 נק'..שהיא לא הקבוצת חוץ הכי טובה בעולם..ורמה"ש קבוצה שמוציאה הרבה נק' במשחק בית...למרות שעכו מוליכה את הבית בגביע הטוטו ורמה"ש סוגרת אותו..לפני שבוע וחצי בערך רמה"ש עשתה שתי חיזוקים טובים מאוד לליגה שהיא קנתה את עידן רובים ששיחק במכבי הרצליה והאורגוואי גרטה שכבש צמד במשחק האחרון מול מכבי ב"ש בניצחון 4-2..!! רמה"ש בתקופה טובה יחסית ולדעתי שהיא תשחק עוד בבית לעכו יהיה קשה מאוד.. והייתי הולך כאן 1X עם יחסים יפים מאוד!! בהצלחה!! -------------------- מנצ'סטר את החיים של המועצה אבל את הסיוט של כולנו=/!
|
| mu-cluber |
פורסם ב: Oct 10 2005, 03:54 PM
|
![]() "מצווה גוררת מצווה" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,960 משתמש מספר: 2,886 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
דווקא הייתי הולך על x2 נוטה ל-x
הודעה זו נערכה ע"י mu-cluber ב Oct 10 2005, 03:54 PM |
| RAN-R |
פורסם ב: Oct 10 2005, 03:57 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
תיודע כמה מידע שגוי הבאת
והיא בתקופה טובה למה עכו לא בתקופה טובה? עכו היום הרכב סופר חזק כל ההרבה בלי פציעות בלי כלום עכו ניצחו לפני שבוע את הרצליה קבוצה מספר אחת בלאומית(באחריות) עכו השנה החליפו מאמן משחקיםן יותר הגנתי טיפה ואם חלוצין מצוינים ינצחו עכו כבר לא קבוצה שמנצחת בבית ומפסידה בחוץ ואני את רמה"ש ראית קבוצה שיורדת ליגה השנה בהצלחה אם שלחת אני שלחתי עכו |
| פצצה למועצה |
פורסם ב: Oct 10 2005, 04:18 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 581 משתמש מספר: 3,387 תאריך הצטרפות: 5-October 05 מצב: ![]() |
מסכים עם ran-r
|
|
![]() ![]() ![]() |