| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 04:46 PM
|
||||||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
גביע הטוטו משחקי בית 2: טבלת הבית: ![]() הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים מוליכת הליגה הלאומית , הכח עמידר רמת גן תקווה להמשיך את התוצאות המרשימות שלה העונה גם מול הפועל ירושלים ב-"וינטר" במסגרת המחזור ה-6 בגביע הטוטו. הכח רמת גן עם עונה מצויינת עד עכשיו , ונראה שהאיחוד בין 2 המועדונים עמידר והכח רמת גן עשה רק טוב ובינתיים נותן פרי, הכח רמת בליגה מדורגת כאמור ראשונה עם 2 נצחונות ו-2 תוצאות תיקו ו-0 הפסדים ומאזן שערים מרשים של 1-9 ! (את ה-9 שערים היא כבשה בוינטר , עם 5-0 מול מכבי ב"ש וה-4 מול רעננה ביום שישי שעבר)! ללא ספק לרמת גן יש קבוצה מצויינת גם בחלק ההגנתי וגם בחלק ההתקפי. בגביע הטוטו: ![]() בליגה:
אפנה אתכם לכמה נתונים: א. כשהכח מנצחת בבית , אז זה קורה בסקור גבוה , 5:0 מול מכבי ב"ש ו-4:1 מול רעננה בליגה, ו-3:2 מול רמה"ש בגביע הטוטו , אלה גם ניצחונות של הכח העונה בבית מתוך 5 משחקים, כשהם לא ניצחו , אז היה סקור נמוך , ראו 0:0 מול קרית שמונה בליגה במחזור הראשון והפסד 1:0 להפועל עכו, רק חבל שאין הימור סה"כ שערים כי אפשר היה לעשות כפול יפה הפועל ירושלים מצד שני, די בינונית עד עכשיו , הן בגביע הטוטו והן בליגה. בליגה היא מדורגת שביעית עם 4 נק' בלבד אבל היא ניצחה את משחקה האחרון , מול הפועל חיפה בטדי 3:1 ,ניצחון מוראלי חשוב מאוד עבור החניכים של שייע פייגנבוים אם כי קשה לדעת מה הם מסוגלים לעשות בוינטר מול הכח עמידר שנראית כקבוצה שעם הזמן רק תשתפר, ובטח אחת המועמדות המובילות לעלייה לליגת העל. הפועל ירושלים פתחה את גביע הטוטו טוב תיקו 0:0 בבית מול עמידר, תיקו 2:2 בחוץ מול רמה"ש וניצחון ביתי 2:0 על רעננה, אבל מאז שהתחילה הליגה, הפועל ירושלים מתקשה והיא הפסידה את 2 המשחקים האחרונים שלה במפעל הזה, עם שני הפסדים בתוצאה 1:0 לעכו בחוץ ולהרצליה בבית. בגביע הטוטו: ![]() בליגה:
אפנה אתכם לכמה נתונים: א.הפועל ירושלים העונה, מתוך 9 משחקים , גם בליגה וגם בגביע הטוטו , הפסידה 4 פעמים ובכל 4 ההפסדים , היא הפסידה בגול. ב. היא שיחקה 4 פעמים בחוץ(2 בליגה, 2 בגביע הטוטו) , הפסידה פעמיים(בגול, ראה א'), וסיימה בתיקו פעמיים.
כפי שאתם רואים כל 4 המשחקים האחרונים בין הקבוצות הסתיימו בתיקו, ו-5\6 גם וב-3 הביקורים האחרונים של ירושלים בוינטר הם לא הפסידו אבל הכח העונה היא קבוצה טובה יותר מהכח של העונות הקודמות ,תודות לאיחוד. היחס הוא 1.55 להכח רמת עמידר , היחס שאנחנו כל כך אוהבים , בינתיים אין המלצה תהנו מהנתונים. הודעה זו נערכה ע"י אופיר17 ב Oct 9 2005, 05:17 PM |
||||||
| Hooligans |
פורסם ב: Oct 9 2005, 04:48 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,587 משתמש מספר: 507 תאריך הצטרפות: 12-January 04 מצב: ![]() |
1X2
לא שווה לגעת תודה בויה -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 04:50 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אפשר כפול כזה:
הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים X הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים (1+) X לא מאמין שנראה ניצחון ירושלמי, וירושלים עוד לא ניצחה העונה בחוץ , מה שמפחיד, הוא שרמת גן שוחטת בבית. אפשר אפילו ביחסים האלה לעשות 3 טפסים וללכת ככה: הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים X ביחס 3.0 הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים (1+) X ביחס 3.1 הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים (1+) 1 ביחס 2.7 אבל נראה לי מה שלמעלה אפשרות יותר טובה. |
| Hooligans |
פורסם ב: Oct 9 2005, 04:52 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,587 משתמש מספר: 507 תאריך הצטרפות: 12-January 04 מצב: ![]() |
תשמע אחי אני יגיד לך ראסמי
על הליגה הלאומית אי אפשר לסמוך זה ליגה איטלקית שנייה אותו דבר,מקום ראשון מול אחרון יכולים להפסיד בבית.אז וואלה אחי אם כבר להשים כפול זה לשים הכח ברגיל וירושלים עם הפלוס 1 בטוח תפסת אחד מהם זה כמו משולש הרי -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:07 PM
|
||
|
חחח זה לא משתלם... לדוגמא: 1.55 כפול 10 = 15.5 1.8- כפול 10 = 18 וכמה השקעת ? 20 ... |
||
| Hooligans |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:11 PM
|
|
כן אבל עם עוד 2-3 משחקים ביחס 1.7 ומעלה אתה יכולה להביא כמה שקלים שיהיה לך לליגת האלופות
:*) -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:12 PM
|
|
כפול משתלם שנראה לי
עירוני ניר רמת השרון - הפועל עכו 2X אני אתן נתונים גם למשחק הזה... וגם חדשות אם אני אמצע! בינתיים שמעתי שהכח אולי תשתף את את הגנאי פרדריק פאמייה שהרשים באימונים ... אבל זה הכל... |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:13 PM
|
|
אז עדיף כבר להמר על מכבי כפר קנא - מכבי עירוני טירת הכרמל X ביחס 1.00 ולקחת עוד 2 משחקים חחח...
|
| Hooligans |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:14 PM
|
|
הבועל עכו אני חושב שזה אחד מהבאנקרים של התוכניה אחי
רמת השרון על הפנים,לא מראים כדורגל מהרגע הראשון שהם בליגה הלאומית,ממש חלשים עכו 2 באנקר,אפשר לתת גיבוי של כמה ג'ובות על X -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| פצצה למועצה |
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 581 משתמש מספר: 3,387 תאריך הצטרפות: 5-October 05 מצב: ![]() |
אופיר אתה ממליץ אדיר ומשקיע פול
אבל על המשחק הזה עדיף לא להמר.. 2 הקבוצות באות במומנטום ירושלים אחרי ה-3-1 על חיפה...עם שייע פייגנבוים.. מנגד רמת גן מצויינת בבית ומפציצה רביעיות...עדיף להתרחק |
| RAN-R |
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
אופיר אני אחד שראיתי את הפועל ירושלים הם קבוצה טובה מאוד מאוד חוסר מזל שמאפיין אותה למשל בעכו הם היו צריכים לנצח אם אחי לא היה מציל מקו השער והשוער היה מצלי עוד כמה וזה קרה בשתי המשחקים שלהם בעכו הכוח קבוצה טובה זה נכון אבל הפועל ירושלים בטח שלא נופלת מהם בהרבה ביחוד ששיע הגיע עליהם
למרולת שהלכתי על הכוח עמידר ר"ג אני מכוונה שהם ינצחו כי זה משחק סופר קשה מי שעדין לא שלח אל תיגעו במשחק הודעה זו נערכה ע"י RAN-R ב Oct 9 2005, 05:14 PM |
| RAN-R |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:17 PM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
עכו בחוץ לא קבוצה הכי טובה אבל מחר הם מנצחים אם הם מנצחים הם עולים וכמו שאמרתי כמה פעמים לשחקנים יש בחוזה עליית שלב בגביע הטוטו שווה כסף יפה בשבילם עכו מחר אם כל ההרכב אלכס לויט חוזר מפציעה גם הקפטן מיכה שושן חוזר וגם שוורצמן וגם הבלם השני אלון זיו אבל הוא יפתח על הספסל נימבה יפתח בחוד ביחד אם שוורצמן כנראה עכו מחר ינצחו לדעתי |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:19 PM
|
|
חבר'ה אל תתנו דעות על עכו - רמה"ש פה, אני אפתח אשכול עם נתונים בדיוק אותו דבר, אתם מתבשים להעתיק את התגובות שלכם לגבי המשחק הזה לאשכול שיפתח , ותודה על התגובות.
יש מחר דווקא משחקים לא רעים , אפשר להשתגע קצת... |
| RAN-R |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:21 PM
|
אופיר תמליץ על טור אני שולח אותו עכשיו
ואל תדאג תן נתונים אני יעזור לך אם הרכב לעכו אם תרוצה סגלים משהו שתרצה אני בפרטי |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 9 2005, 05:22 PM
|
||
|
אז איך אתה מסביר שב-4 משחקי החוץ שלהם העונה עכו עם 3 נצ' ותיקו אחד: מול הפועל ב"ש 1:1, מול הרצליה 2:1 , ניצחון גדול - זה בליגה. בגביע הטוטו: מול רעננה 2:1, מול עמידר(!) ניצחון 1:0. תראה איזה מגרשים ובאיזה תוצאות(רעננה מאוד ביתית וגם כל השאר) 2X גדול... אתם יודעים מה תמשיכו להגיב פה גם על רמת השרון ונשנה את שם האשכול |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |