| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 09:44 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
"7 ימי עסקים\עבודה..." - אני מצטט את רועי, ותאמין לי אני לא חדש פה עם 20 הודעות שאני אתחיל להתלהב מהפרטי, איך אומרים I've been there בלי להישמע אשכנתוז ובלי לפגוע באשכנזים, אנשים טובים... |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:28 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
שימו לב...
Ec2004 Portugal France 0 Greece 1 Friendly France 1 Bosnia Herz. 1 WC Qual France 0 Israel 0 WC Qual Faroe Islands 0 France 2 WC Qual France 0 R.Ireland 0 WC Qual Cyprus 0 France 2 Friendly France 0 Poland 0 Friendly France 1 Sweden 1 WC Qual France 0 Switzerland 0 WC Qual Israel 1 France 1 Friendly France 2 Hungary 1 Friendly France 3 Ivory Coast 0 WC Qual France 3 Faroe Islands 0 WC Qual Rep.Ireland 0 France 1 שימו לב שצרפת לא הפסידה מאז ההפסד ליוון באליפות אירופה, כלומר 2X. Friendly (Cyprus) Switzerland 2 Hungary 1 Friendly Switzerland 1 Canada 3 Friendly Switzerland 3 Austria 2 Ec2004Q Switzerland 4 Georgia 1 Friendly Switzerland 1 Italy 2 Ec2004Q Switzerland 2 Russia 2 Ec2004Q Switzerland 3 Albania 2 Friendly Switzerland 0 France 2 EC2004Q Switzerland 2 R.Ireland 0 Friendly Switzerland 2 Slovenia 1 Friendly Switzerland 0 Germany 2 Friendly Switzerland 1 Liechtenstein 0 Friendly Switzerland 0 N.Ireland 0 WC Qual Switzerland 6 Faroe Islands 0 WC Qual Switzerland 1 R.Ireland 1 WC Qual Switzerland 1 Cyprus 0 WC Qual Switzerland 1 Israel 1 שימו לב שמול נבחרות גדולות באמת שוויץ הפסידה בבית, כמו איטליה, צרפת וגרמניה שהייתה האחרונה שניצחה בשוויץ, כל שאר הנבחרות היו בינוניות ומטה מלבד אולי אירלנד אבל צרפת היא רמה מעל אירלנד... הנתון של מפגשי העבר מראה 1 או 2 קלאסי , אבל אני לא מאמין שצרפת תפסיד, לכן אני חושב שצרפת תנצח בשוויץ, ואירלנד תנצח בקפריסין ועכשיו הכל נשאר באירלנד - שוויץ, מה שמפחיד אותי שבמוקדמות יורו 2004 2 הנבחרות האלה נפגשו במשחק האחרון גם! וזאת הייתה התוצאה: Switzerland 2 R.Ireland 0 ולפני זה באירלנד: R.Ireland 1 Switzerland 2 מפחיד... |
| avi-89 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:36 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
אופיר תודה אח שלי על המידע תביא בבקשה אם אתה יכול משהו על בולגריה - הונגריה , קוראטיה - שבדיה ! מודה לך מראש אחי !
-------------------- ![]() |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:39 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
אופיר יש לך אולי סטטיסטיקות על משחקי המקודמות מונדיאל בדרום אמריקה?
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:42 PM
|
||
|
קחו אתר בנ**** למי שעוד לא יצא לו להכיר http://weessoccertips.iwebland.com/wcupq18.htm למקרה ש-"איעלם" פתאום |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:45 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:47 PM
|
||
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
החזרה שלך עשתה רק טוב |
||
| O.M |
פורסם ב: Oct 5 2005, 10:48 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 452 משתמש מספר: 2,276 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
|
||
| avi-89 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:04 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
מי יכול לפרש בקטנה ?
Bulgaria coach Hristo Stoichkov named Fiorentina striker Valeri Bozhinov and CSKA Sofia midfielder Velizar Dimitrov in his squad for World Cup qualifiers against Hungary and Malta. Bozhinov had been left out of Bulgaria's last two games against Sweden and Iceland, while Dimitrov was recovering from injury. Litex Lovech defender Mihail Venkov is also back in the squad. But coach Stoichkov starts a four-game ban. -------------------- ![]() |
| avi-89 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:07 PM
|
|
Romania skipper Cristian Chivu, banned over bookable offences, will miss Saturday's World Cup European Group One qualifier in Finland. Also out is injured central defender Sorin Ghionea of Steaua Bucharest. Coach Victor Piturca has picked three uncapped players -- CFR Cluj defender Vasile Jula, midfielder Costin Lazar of Sportul Studentesc and Rapid Bucharest goalkeeper Daniel Coman. Romania are third in the group on 22 points, can finish second if they win in Finland and the Czechs on 24 points lose to both the Dutch and Finland in their final two games.
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:11 PM
|
|
מה אני נראה לך morfix? אולי מחר...
|
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:16 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
בקיצור אבי,
חריסטו סטויצקו'ב מאמנה של בולגריה הזמין את בוז'ינוב חלוצה של פיורנטינה, וקשרה של צסק"א מוסקבה דימיטרוב, בוז'ינוב נעדר משני מש' האחרונים של בולגריה מול שוודיה ואיסלנד, ודימיטרוב חוזר מפציעה, מגן ליטקס מכאל ונקוב חוזר לסגל, זאת ההודעה ה1 השניה אופיר יתרגם לך |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:17 PM
|
||
|
אני יורד ל-3 יחידות... |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:47 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
וואלה אני 5 יחידות קיצר קיבו שהוא המגן של רומא לא ישחק נגד פינלנד (ברומא לפחות הוא חשוב). קיצר כל השאר זה רומנים שלא אני ולא אתה נידע מי הם. מה שכתוב אחרי זה אופיר כבר אמר פה. -------------------- |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 11:57 PM
|
|
מוקדמות המונדיאל הפעם מאכזבים אותי לא מוצא הרבה הימורים טובים, כנראה שנשלב פה גם משחקים שהם לא ממוקדמות המונדיאל...
|
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |