| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:10 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
![]() מוקדמות מונדיאל 2006 - שלב ההכרעה, מי תעלה אוטומטית למונדיאל, מי תעלה להצלבה, האם ישראל תגיע לשם(ניתוח הסיכויים), מי תישאר בחוץ, כל הניתוחים, הסטטיסטיקות בעיקר, והפרשנויות באשכול הזה! באופן חריג, אני מקווה שרועי יתן את האישורלדבר על משחקי המוקדמות שנמצאים אמנם בתוכנייה החדשה, אבל הבטחה שלי שהכל יהיה מרוכז באשכול הזה ולא יגלוש לאשכולות נוספים לפחות עד חמישי בשעה 21:00 מה באשכול? א. מפגשי עבר בין הנבחרות, יכריע כ-50-60% מההימור. ב. הטבלאות, הסיכויים, מידת העניין של כל נבחרת. ג. חדשות מהנבחרות, בין השאר נשתדל להביא גם הרכבים. ד. יחסים מהעולם, ושינויים ביחסים. ה. ועוד ועוד... השאיפה היא לסקור את כל המשחקים של מוקדמות המונדיאל בתוכנייה:
סקר הסקירה ילך לפי המס' של הבית, נתחיל בבית 1 (מיד). אז שיהיה בהצלחה! באנקר סטטסיטיקה עולה עולה עולה |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:17 PM
|
||||||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
בית 1 נראה כך: ![]() המשחקים שנותרו בבית הזה: 08.10.04 - פינלנד - רומניה 08.10.04 - צ'כיה - הולנד 12.10.04 - הולנד - מקדוניה 12.10.04 - פינלנד - צ'כיה 12.10.04 - אנדורה - ארמניה המצב הוא כך: 3 קבוצות נאבקות על מקומות 1-2 בבית הזה: הולנד, צ'כיה ורומניה. הולנד נמצאת במצב הטוב ביותר מבין ה-3 שכן היא זקוקה בסה"כ לנקודה להבטיח מקום שני, אבל הולנד לא צריכה ולא תסתפק בזה, ואם היא תנצח את מקדוניה בבית במחזור האחרון אז היא תעפילמהמקום הראשון גם אם תפסיד בצ'כיה. צ'כיה במידה ותנצח את הולנד תסיים שנייה וככל הנראה תעלה אוטומטית למונדיאל ולא להצלבה, כי בינתיים הביצועים שלה טובים יותר משאר הסגניות(ו-2 סגניות עולות אוטומטית), ותגמור את הסיכויים של רומניה למעשה שכן היא תזדקק לאיזשהוא נס(ניצחון מקדוני בהולנד). כלומר, רומניה היא היחידה שלא תלוייה בעצמה, היא חייבת לנצח בפינלנד, אין לה ברירה אחרת כמובן ורק במידה וצ'כיה תשיג יותר מ-2 נק' ב-2 המשחקים שנותרו לה היא תסיים שנייה. אם צ'כיה תשיג רק נק' אז זה יוכרע בהפרש שערים בינה לבין רומניה והפרש השערים שלה נראה הרבה יותר טוב וככל הנראה זה לא יספיק לרומנים. נקודה של הולנד בצ'כיה תבטיח להם את המקום הראשון בבית, וככל הנראה זה מה שההולנדים יבואו להשיג, תיקו בצ'כיה כדי לבוא למשחק מול מקדוניה בבית כדי לחגוג את ההעפלה למונדיאל לאחר שב-2002 נכשלו לעשות זאת. 1970 - רומניה - פינלנד 0:3 (מ.יורו) 1971 - פינלנד - רומניה 4:0 (מ.יורו) 1972 - פינלנד - רומניה 1:1 (מ.מונדיאל) 1973 - רומניה - פינלנד 0:9 (מ.מונדיאל) 1985 - פינלנד - רומניה 1:1 (מ.מונדיאל) 1985 - רומניה - פינלנד 0:2 (מ.מונדיאל) 1996 - רומניה - פינלנד 1:1 (משחק ידידות, בתאילנד) 2004 - רומניה - פינלנד 1:2 (מ.מונדיאל, 18 באוגוסט 2004) 8 מפגשי בין הקבוצות, פינלנד עדיין לא הצליחה לנצח את הרומנים. * מאזן כולל: 5 ניצחונות לרומניה, 3 תוצאות תיקו. * מאזן בפינלנד: 1 ניצחונות לרומניה, 2 תוצאות תיקו. רומניה - רומניה מגיעה אחרי 3 משחקי בית רצופים, בהם השיגה 9 נק' , אמנם 6 מהם מול אנדורה וארמניה וזה לא חוכמה גדולה, אבל הניצחון 2:0 על צ'כיה במשחק האחרון שומר אותם בתמונה אםכי הסיכויים של הרומנים קלושים מאוד להעפיל אבל הרומנים לא יוותרו ויבואו לנצח בפינלנד.עבור הרומנים, זה המשחק האחרון בקמפיין, לאחר 11 משחקים רומניה עם 22 נק', 7 ניצחונות, 1 תיקו ו-3 הפסדים(1 בצ'כיה, ו-2 הפסדים להולנד), התיקו מול ארמניה בחוץ, והניצחונות הושגו על פינלנד(1), מקדוניה(2), אנדורה
משחקי החוץ של רומניה בקמפיין הזה, כפי שאתם רואים לא מאירים עיניים עבורם, לאחר שנכשלו לנצח גם בארמניה וגם באנדורה, אצל הנבחרות הכי חלשות בבית ובאירופה, רומניה היא מין הקבוצות שישהבדלים קיצוניים בין הבית לחוץ , לכן אם הם סיימו בתיקו גם עם ארמניה וגם עם אנדורה בחוץ, מולפינלנד שנחשבת טובה יותר ובעיקר בבית לא יהיה להם קל בכלל.
פינלנד מצד שני, נבחרת הפכפכה. היא הראתה שיש לה נבחרת לא רעה בהפסד 4:3 בצ'כיה, אבל מיד אח"כ נחלה תבוסה 4:0 להולנד בבית, אם כי זה לא בושה להפסיד להולנד, אבל הם לא הראו התקדמות ממשחק למשחק,בסה"כ פינלנד תסיים את הבית הזה במקום שציפו ממנה לסיים , במקום ה-4, הפדיחה הגדולה שהם לא הצליחולנצח באנדורה וסיימו שם ב-0:0 אם כי גם רומניה לא ניצחו שם, וסיימו בתיקו. דבר אחד שאני שם לב אליו במשחקים של פינלנד בבית משנת 2002 ועד השנה הנוכחית זה שהם לא מסיימים בתיקו בבית, ב-16 המשחקים האחרונים שלהם לפחות בבית לא היה תיקו, הפסד\ניצחון. 10 ניצחונות , ו-8 הפסדים. נבחרות גדולות שהגיעו לפינלנד הצליחו לנצח שם, כמו אירלנד, איטליה, שבדיה, דנמרק, הולנד.אם כי רומניה בחוץ היא ממש לא נבחרת גדולה אלא בינונית מינוס.
אז במשחקים של פינלנד בבית אין תיקו אולם הסטטיסטיקה אומרת שפעמיים כשרומניה הגיעה לפינלנד במסגרת מוקדמות המונדיאל נגמר תיקו 1:1, לדעתי 2X סוגר את המשחק הזה, אני לא רואה פה ניצחון פיני, הרומניםיבואו לנצח, ולפי דעתי שווה לקחת את הכפול 2X ביחסים 2.75ו-1.95 ובאינטרנט אף יותר. במידה ויהיו התפתחויות, עלולה להתבטל אחת האפשרויות. הודעה זו נערכה ע"י אופיר17 ב Oct 5 2005, 07:19 PM |
||||||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:18 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
פששששששששש איזה מלך
אני זוכר את הזכייה שהבאת לי.......איזה נוסטלגיה יאללה -------------------- ![]() |
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:22 PM
|
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
תראו את ההרכב של צ'כיה לפני שתהמרו על המשחק הזה...
2X חזק -------------------- |
| Ofkaron |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:26 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 352 משתמש מספר: 290 תאריך הצטרפות: 24-September 03 מצב: ![]() |
בשתי מילים:
כל הכבוד!! פשוט תענוג לקרוא את הניתוחים, שמסודרוים, מעמיקים ואיכותיים.. עשית לי חשק לרצות להוסיף אינפורמציה לכן אני כבר בדרך.. בינתיים, תודה רבה -------------------- "אלוהים תיתן לי רק טיפת מזל", זהבה בן
"אם הימרת וזכית, אז מברוק.. למה לא?!", איציק קלה |
| meamer |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:27 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,392 משתמש מספר: 81 תאריך הצטרפות: 27-July 03 מצב: ![]() |
תודה רבה על היומזה דבר ענק אתה עושה עוזר להבין ולבחור את ההימורים ומה המצב בכל הבתים מדהים תודה !
|
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:27 PM
|
||
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
עזוב X...קח רק 2 הם בלי נדבד וקולר אני חושב -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:35 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
כה אני יודע... נדבד, קולר, בארוש, ועוד אחד ששכחתי מי זה אבל בכל זאת צ'כיה צריכים את הניצחון יותר מהולנד ככה שצריך לגבות בתיקו -------------------- |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:39 PM
|
|
1932 - הולנד - צ'כוסלובקיה 2:1 1938 - צ'כוסלובקיה - הולנד 0:3 (אחרי הארכה, גביע העולם צרפת) 1947 - הולנד - צ'כוסלובקיה 2:1 (ידידות) 1960 - צ'כוסלובקיה - הולנד 0:4 (ידידות) 1966 - הולנד - צ'כוסלובקיה 2:1 (ידידות) 1969 - הולנד - צ'כוסלובקיה 0:2 (ידידות) 1972 - צ'כוסלובקיה - הולנד 2:1 (ידידות) 1976 - צ'כוסלובקיה - הולנד 1:3 (אחרי הארכה, אליפות אירופה ביוגוסלביה) 1980 - צ'כוסלובקיה - הולנד 1:1 (א.אירופה) 1986 - צ'כוסלובקיה - הולנד 0:1 (ידידות) 1994 - הולנד - צ'כיה 0:0 (מ.יורו) 1995 - צ'כיה - הולנד 1:3 (מ.יורו) 1999 - הולנד - צ'כיה 1:1 (ידידות) 2000 - הולנד - צ'כיה 0:1 (יורו 2000) 2003 - הולנד - צ'כיה 1:1 (מ.יורו) 2003 - צ'כיה - הולנד 1:3 (מ.יורו) 2004 - צ'כיה - הולנד 2:3 (אליפות אירופה פורטוגל) 2004 - הולנד - צ'כיה 0:2 (מ.מונדיאל) נתייחס רק למשחקים שמופיעה צ'כיה אחרי הפירוק של צ'כוסלובקיה. הולנד הפסידה ב-2 הביקורים האחרוניםשלה שם , שניהם היו במסגרת רישמית, שימו לב גם שכמעט ואין ניצחונות חוץ(אמיתיים) כאשר 2 הקבוצותהאלה נפגשות. כמו שהתחלתי את הסקירה בבית הזה, להולנד תספיק נקודה כי להבטיח מקום ראשון ועלייה למונדיאל. לצ'כיה עלולה להספיק נקודה בשביל לעלות להצלבה גם אם רומניה תנצח, הפרש השערים של צ'כיה הוא +22 , ושל רומניה שתתארח בפינלנד 9+ , בשביל רומניה זה המשחק האחרון, לצ'כיה יש עוד משחק 4 ימים לאחר מכן בפינלנד, בהנחה שצ'כיה מסיימת בתיקו ורומניה תנצח את פינלנד אז צ'כיה תישאר במקום ה-2 ותעלה להצלבה. השאלה היא , מה הצ'כים רוצים? אם הם באים לנצח את הולנד אז ישאר להם עוד סיכוי להעפיל למקום הראשון בבית, למרות שהמקום הראשון תלוי בכך שמקדוניה תוציא נק' בהולנד מה שלא נראה סביר. כלומר, צ'כיה והולנד יכולות לסדר לעצמם את מקומות 1-2 בהנחה ויסיימו בתיקו. קשה לי להאמין שיש מכירות ברמות הגבוהות האלה, ואני לא חושב שיהיה... אבל במידה ויהיה תיקו אני בטוח שהרומנים לא ישבו בשקט שכן הם תלויים וצריכים ניצחון הולנדי. כמה נתונים: הולנד לא הפסידה 7 משחקים רצופים בחוץ, מאז ההפסד הההוא לסקוטלנד בפלייאוף המוקדמות של יורו 2004. ומול נבחרות קשות כמו שבדיה(2:2), אנגליה(0:0), רומניה(2:0). מאז ההפסד לפורטוגל 2:1 ביורו 2004שהדיח אותה מהמשך המשחקים שם, הולנד לא הפסידה 13 משחקים ברציפות , מה שמראה על הכוונות שלה, הולנד משתפרת ממשחק למשחק והיא רוצה לחזור לימים הגדולים של הולנד. הולנד עם קמפיין מצויין, 10 משחקים, 9 ניצחונות, ותיקו אחד בחוץ מול מאקדוניה, שלא לדבר על כך שלהולנד יש 8 ניצחונות רצופים בקמפיין הזה בהם ספגה שער אחד בלבד!!! אבל מצד שני ניצבת מולם נבחרת חזקה בדמותה של צ'כיה, שלא הפסידה המון זמן בבית, אני בדקתי רק את ה-15 המשחקים האחרונים, אבל אולי יותר מזה, צ'כיה לא מנוצחת בבית, והולנד יודעת זאת לכן תבוא לשחק על תיקו לדעתי ולסיים עם ניצחון מול מקדוניה. הצ'כים לא יבכו אם המשחק הזה יסתיים בתיקו(הרומנים כן), בכל זאת, גם הם יודעים שהסיכוי שמקדוניה תוציא נק' בהולנד הוא קטן לכן המטרה העיקרית שלהם, היא לסיים במקום ה-2 שאולי יבטיח להם הצלבה ואולי יותר, כיוון ש-2 הסגניות הטובות מבין 8 הבתים עולות , ומי שמתחרות בבית הזה עם צ'כיה(שככל הנראה תסיים שנייה), הם בית 6(הבית של אנגליה שכנראה ממנה תצא סגנית אחת שתעלה אוטומטית) ואולי בית 8 הבית של קרואטיה ושבדיה אבל לא נראה סביר שהבית הזה תצא הסגנית השנייה, לצ'כיה יש 24 נק' ועוד 2 משחקים בעוד שלקרואטיה ושבדיה יש 21-20 נק' בהתאמה ועוד 2 משחקים , ככה שלא ממש סביר. לכן צ'כיה יודעת שבמידה והיא מסיימת בתיקו ומנצחת בפינלנד היא תסיים 2 וסיכוי גדול מאוד שתמצא את עצמה במונדיאל ולא בהצלבה. כלומר, הולנד וצ'כיה יכולים לעלות את עצמן למונדיאל עם תיקו! למרות שכאוהד כדורגל אני נגד הדברים האלה, כמהמר, אני ממש מקווה שזה יקרה. |
| b.z18 |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:49 PM
|
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
כל הכבוד אופיר
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:51 PM
|
|
בעיות אצל צ'כיה :
ייעדרו: יאנקולובסקי, קולר(משמעותי מאוד) , גאלסק, מילאן בארוש, ולדאדימיר שמיצר!!! לפי מה שבדקתי, התוצאה הכי הגיונית כאן היא תיקו , הולנד תבוא עם סגל חזק, אבל אני חושב שיהיה לה קשה לנצח את צ'כיה, לצ'כיה עדיין יהיה קישור חזק, Poborský - Rosický - Polák - Jarolím לכן לדעתי X1 זה אפשרות טובה להמר כאן , בבטינג אדוויס לא הזכירו את העובדה שהסגנית בבית הזה כנראה תעפיל אוטומטית... , או שהם ידעו ולא רשמו, בכל אופן, הולנד תבוא לקחת נק', צ'כיה בסה"כ זקוקה לנקודה כדי להעפיל, אלא אם כן רומניה תקרע את פינלנד 14-0 או 13-0 בחוץ ומדובר פה על רומניה בחוץ! אפילו לא בדקתי... בבטינג אדוויס יש הרבה טעויות באשכול שם. |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:54 PM
|
|
אני עדיין חושב שהולנד תנצח עם ואן ניסטלרוי שבכושר טוב
-------------------- ![]() |
| מכבי תל אביב |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:59 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 879 משתמש מספר: 3,377 תאריך הצטרפות: 2-October 05 מצב: ![]() |
שניהם איקס שניים יפה מאוד אחי..למרות שבהולנד יותר טוב איקס..תודה רבה אחי יופי של השקעה תודה
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 5 2005, 07:59 PM
|
|
בקשר לפינלנד - רומניה , אני קראתי שיארי ליטמאנן פצוע ומיקה וייראנן מפ.ס.וו איינדהובן, פצוע גם והם לא ישחקו בשורות פינלנד לכן זה הופך את רומניה לפייבוריטית גדולה לנצח, גם רומניה תחסר את צ'יבו הקפטן. בכל אופן , רומניה לפי דעתי תנצח מלבד הפצועים של פינלנד, הנתון שפינלנד הפסידה כבר לכמה נבחרות חזקות בביתה וגם שהיא לא מסיימת בתיקו בביתה ותוסיפו את הנתון שמעולם היא לא ניצחה את רומניה, ו-8 משחקים לא באים ברגל , לפי דעתי אפשר ללכת רק לאפשרות של ניצחון חוץ רומני, הם צריכים את הניצחון והם ירצו לדעת שהם עשו הכל, והשאר לא בידיים שלהם.
|
| arnon |
פורסם ב: Oct 5 2005, 08:02 PM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
רק הערה קטנה: בבתים של 7 נבחרות מורידים לקבוצה שסיימה במקום השני את הנקודות שהשיגה מול הנבחרת במקום אחרון, כדי לקבוע מיהן 2 הסגניות הכי טובות שעולות אוטומטית ..
|
(5) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |