| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:54 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
זה לא אני הקפצתי נכסתי ובמקרה ראיתי את זה ולא אני לא ילד קטן אני מכבד דעות של אחרים ומתייחס אליהם ברצינות ואם אתה לא יודע הייתי מנהל וממליץ בראשי לפני כמה שנים אז אל תתנשא רק בגלל שאתה בפרטי... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Oct 9 2005, 12:54 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| c_web |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:55 AM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() [IMG] |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:56 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
א.שוב אני לא הקפצתי. ב.זה צבת לי בעין התגובה שלך שאני לא מבין כלום... ג.אני יודע על מי אתה מדבר ואני לא כמוהו עובדה שאני מקפיץ תמיד את ההמלצות שלי גם בנפילות. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:56 AM
|
||
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
בסדר נפלתי בהמלצה בפורום, זהו אני מסתגר בבית............. אתה מתנהג פה כמו ילד קטן,,,,,,, ויש הרבה סיבות אבל אני לא אכתוב פה........ -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:58 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 12:59 AM
|
||
הגבתי בגלל הזילזול שלך לא בגלל שנפלת ואתה בעצמך כתבת שנדבר אחרי המשחק נכון או לא? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:01 AM
|
||
|
אני אומר לך אישית שלא חשבתי אפילו על האשכול הזה עד שלא הקפיצו.. ולא הייתי מקפיץ גם.. אני לא מתלהב מתפיסות שלי ולא בוכה מנפילות שלי......... -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:01 AM
|
||
מרגש, בטח השקעת הרבה בלכתוב את השם שלי יוני באמת שאין לי כוונה רעה אבל התגובה שלך לא היתה לעניין הלוואי והיית זוכה תאמין לי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:02 AM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
חחחחחח יאווווווו זה בעצם 2 אנשים שלא נזכיר את שם -------------------- |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:03 AM
|
||
|
לא חסר פה וויכוחים על משחקים , זה היה מתוך וויכוח, לא לקחתי בכלל את זה כמשהו שצריך לדבר עליו אחרי המשחק... אני לא רוצה להתחיל להקפיץ כל נפילה שלך כמו שאנשים פה עושים........ -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:03 AM
|
||
|
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:07 AM
|
||
וואי זה כמו לדבר לקיר סליחה שציטטתי אותך טעות שלי אני מצטער בסדר? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:10 AM
|
||
|
תעשה מה שבראש שלך, אולי אתה בראש לכאלה דברים , אותי זה באמת לא מעניין, רק רציתי להבהיר זאת. -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| kakimaster |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:11 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 964 משתמש מספר: 653 תאריך הצטרפות: 1-February 04 מצב: ![]() |
האשכול זה הדבר האחרון שמעניין אותי
מה שמעניין זה אם באמת שלחת אלפייה על הנבחרת קקה שלנו |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 9 2005, 01:13 AM
|
||
הכול בגללך היית חייב להקפיץ את זה!פעור. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |