| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| vince_carter |
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 806 משתמש מספר: 1,978 תאריך הצטרפות: 13-December 04 מצב: ![]() |
ארסנל - בירמינגהאם 1
ראן - ליון 2 יובנטוס - אינטר (1+) 2 ליברפול - צ'לסי 1 מה אתם חושבים? שווה לשלוח או לא? אבל בבקשה תגיבו מהר כי אני צריך בקרוב ללכת.... -------------------- ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 11:51 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
ראן לא תפסיד,
ליברפול שואף לתיקו, אבל 1 גם טוב... |
| stvolkilla |
פורסם ב: Oct 2 2005, 11:51 AM
|
![]() מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 101 משתמש מספר: 1,729 תאריך הצטרפות: 24-October 04 מצב: ![]() |
Tov ledaati ma sheitse bemishakim-
Arsenal (banker) 1 Rennes-Lyon X Juve- Inter X Liverpool-Chealsea X Beatslaha) Mekave lo leat'ot otha |
| avi-89 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 11:56 AM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
משולם -------------------- ![]() |
||
| vince_carter |
פורסם ב: Oct 2 2005, 11:57 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 806 משתמש מספר: 1,978 תאריך הצטרפות: 13-December 04 מצב: ![]() |
אני חושבתי לי
וכמה פעמים כבר המשחקים בין צ'לסי לליברפול יכולים להגמר בתיקו?? כמה?? אז זהו אני החלטתי היום מישהי צריכה לנצח בטוח ואינטר שמתי עליהם ב +1 אז ככה שגם אם המשחק נגמר ב תיקו אני לוקח וליון זה קבוצה בכושר אדיר פשוט! חושב שהם ינצחו..... -------------------- ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 12:03 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
איזה כושר אדיר,
1-0 בקושי על רוזנבורג, 1-1 בבית מול לאנס, אם כבר ראן בכושר אדיר, עברו את אוסאוסונה בלי לספוג שער בחוץ, ואני לא רוצה להזכיר לך את המאזן של ראן בבית, כל אחד יכול להגיד לך אותו... |
|
![]() ![]() ![]() |