| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| avi-89 |
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
Messina v Sampdoria
![]() המשחק במסגרת הסיבוב השישי בליגה האיטלקית בו מסינה תארח את סמפדוריה. מסינה מגיעה למשחק הזה כאשר היא מדורגת במקום ה-15 עם 3 נקודות בלבד ומאזן שערים שלישי (-3) , והיא עדיין ללא ניצחון העונה , מאזן הבית של הקבוצה עומד על 2 תוצאות תיקו מתוך שני משחקיה בבית , כלומר היא עדיין לא הפסידה בביתה , היא פוגשת את סמפדוריה מהמקום ה-9 , סמפדוריה מדורגת במקום ה-9 עם 9 נקודות ועדיין ללא תוצאת תיקו אחת , ומאזן השערים שלה עומד על +2 , בחוץ סמפדוריה השיגה ניצחון וספגה הפסד , באמצע השבוע סמפדוריה ניצחה את ויטוריה סטובל בביתה (1-0) במסגרת גביע אופ"א , ובמחזור הקודם בליגה היא הפסידה בביתה לקייבו (2-1). שתי הקבוצות מגיעות למשחק הזה כאשר מאזן צולע מאוד והן לא יציבות מספיק כדי ליצור רצף של תוצאות חיוביות , קבוצות לא צפויות בכלל , במפגש בין השתיים שנה שעברה בביתה של מסינה הקבוצות נפרדו ללא הכרעה בתיקו 2-2 , במפגשים נוספים בשנים האחרונות בין השתיים בביתה של מסינה גם לא הייתה הכרעה - 2003 סריה B תוצאת סיום 3-3 , 2001 סריה B תוצאת סיום 1-1 ,כול משחק בין השתיים הוא משחק צמוד מאוד , בלי שום קשר למאזנים או טבלה.לסיכום:שתי הקבוצות מגיעות למשחק הזה בכושר לא מי יודע מה , שתיהן הפסידו במחזור הקודם בליגה , מסינה עדיין מחפשת את הניצחון הראשון העונה ובבית זו היזדמנות נהדרת בשבילה , אבל לא מול קבוצה שטובה ממנה בכמה רמות , ונמצאת בכושר טוב יותר , שימו לב להגנה של שתי הקבוצות - הגנות חדירות ורגישות , מסינה עד עכשיו ספגה 8 שערים וסמפדוריה 7 , שזה מצביע לנו על הגנות חלשות , לערכתי יתפתח משחק מסקרן מאוד , משחק עם שערים , ומשחק דו צדדי ,סמפדוריה מגיעה למשחק הזה כפייבוריטית ברורה אך הרצון של מסינה להשיג את ניצחון הכורה העונה והביתיות לא יתנו לה להפסיד שוב.אני רואה כאן איזון כוחות בזכות הביתיות והעובדה שמסינה רוצה , חייבת וזקוקה לניצחון הראשון העונה כדי לא להיסתבך בתחתית והביתיות היא היזדמנות פז לעשות זאת , אך היכולת שלה לא משקפת את העובדה הזו,סמפדוריה עדיין יותר טובה והיא לא תפסיד כאן , אני מעריך ששתי הקבוצות יפרדו שוב ללא הכרעה. המלצה X ביחס 2.55 הודעה זו נערכה ע"י avi-89 ב Oct 2 2005, 11:14 AM -------------------- ![]() |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 11:25 AM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
מסכים תודה אחי
-------------------- ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: Oct 2 2005, 12:29 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
מסכים,שמתי על זה גם
-------------------- |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 2 2005, 12:34 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תודה יש מצב.
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 01:23 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
תחדה רבה!
-------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 02:27 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
תודה 1 לפי דעתי
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| HoRSeA |
פורסם ב: Oct 2 2005, 02:32 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
... -------------------- |
||
| arnon |
פורסם ב: Oct 2 2005, 04:04 PM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
גם אני הייתי הולך X
אבל לא הימור קל |
|
![]() ![]() ![]() |