| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Hooligans |
פורסם ב: Oct 2 2005, 08:24 AM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,587 משתמש מספר: 507 תאריך הצטרפות: 12-January 04 מצב: ![]() |
טור ששווה להשקיע עליו 50 שקל
סה"כ שערים ליברפול-צ'לסי 1 אני חושב שייגמר 0-0 וגם אם במקרה יהיה הפתעה אז 1-0 לאחת מהקבוצות כי היא תסגור לבונקר והגנות אנגליות לא פותחים אף פעם.... קאדיס-סלטה ויגו, קאדיס הפתעה יפה בליגה אבל סלטה ויגו וואלה עושה רושם שהיא חוזרת לימים קצת יותר ימים,אני חושב שסלטה ויגו תגמור תמשחק עם 1-0 קטן ככה יפה בדקה ה54 גלאטסריי-סבוספור(נראה לי),גלא עם 100 אחוז בבית בליגה,באה אחרי שעפה מאופ"א ע"י טרמוסו ותתפוצץ על המגרש,יחס 1.4 מתנה לניחוש 1 יובה-אינטר,המשחק היחיד שמפחיד אותי וואלה שבטעות אינטר לא תגנוב פה איזה תיקו,יובה פייבוריטים ובדלה אלפי יהיה מאוד קשה לאינטר יחד עם האין קהל(לא של יובה ולא של אינטר),ואם המשחק המצויין של הכבשה הזקנה בהצלחה.... -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| rippa |
פורסם ב: Oct 2 2005, 08:49 AM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
הכל הגיוני אבל מסוכן אני לא אתפלא אם זה יתפוס אבל כמו שזה יכול לתפוס גם יכול ליפול.
בהצלחה -------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |