| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| blumberg |
פורסם ב: Oct 2 2005, 07:42 AM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 74 משתמש מספר: 3,337 תאריך הצטרפות: 18-September 05 מצב: ![]() |
http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=67371&bz=10
פשוט שראיתי את זה נכנסתי לשוק,"על הקבוצה מוטל כישוף" עבאס סואן:מה אתם רוצים שנעשה יותר מזה?? תראו,תקראו,לופא קדוש מצא אשמים,הקישוף זאת הבעיה של הקבוצה שלו,אולי במקום ל**** תשכל על קישופים וחרטאות שיתעסק בכדורגל ולא יתרץ,יאמר שהקבוצה שלו לא באה מוכנה ושבוע הבא היא תנסה לבוא יותר מוכנה למשחק,אבל במקום זה גם הוא וגם עבאס סואן מבלבלים את השכל, עבאס סואן אולי במקום להגיד"מה אתם רוצים שנעשה יותר מזה",להראות שאתה לא עושה את זה בשבילנו-בשביל התקשורת,אלא אתה עושה את זה בשביל הקבוצה שלך בשביל הנשמה,שלא תרדו ליגה בסוף השנה,תייקח את הקבוצה שלך בידיים ותגיד נתנו משחק לא טוב,שבוע הבא נבוא מוכנים יותר מנטליית,וננצח בכל מקרה,אבל ככה הליגה הישראלית נראת,פשוט בושה וחרפה,כל שנה יש 2,4 קבוצות שעוד אני יודע אפשר להגדיר כ-בסדר,כל השאר פשוט בושה לכדורגל. הזרים בארץ,פשוט לא יאומן יש קבוצות שמביאות זרים ככה סתם,שיאמרו עוד זר,בלי לחפש,בלי לחקור מביאים שחקן בלי רמה,בלי שום דבר,שחקן נוער יכול בכיף להחליף אותו,למה לבזבז כ"כ הרבה כסף על זר? למה במקום זר שמשחק ולא מועיל לתת לשחקן נוער להתפתח ולרכוש נסיון,אבל אני בטח לא ישנה ואף אחד הגישה של המאמנים והשחקנים צריכה להשתנות,אני כ"כ שונא את הכדורגל בארץ,יש כמה קבוצות שאני נהנה לראות,אך יש קבוצות שפשוט מגעילות אותי,זאת אחת הסיבות שעברתי למקסיקו בגלל הכדורגל,עוד כמה שנים אני בטח לא ירצה לשחק בארץ,לא אוהב שום דבר מהכדורגל שמה,טוב זהו היה חשוב לי להגיד את זה,לא יודע למה פשוט קראתי את הכתבה והזדעזעתי,מקווה שגם אתם,שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Oct 2 2005, 07:57 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
לא ממש הזדעזענו, האמת שסכנין לא מעניינת לנו את הביצה השמאלית, וחבל שאותך כן. תחליף קבוצה ליריבה העירונית, הפועל בני סכנין. האמת שהרעיון, דרבי סכנין בליגת העל נשמע לי הזוי אבל אני חולם על זה, כדי לראות את הדרבי בסיבוב ה-3 כ-2 הקבוצות מדורגות ב-2 המקומות האחרונות ורבות בינהן מי תסיים אחרונה... חלום!!!
ד"א, רוצים פיתרון? תגיד את זה למגן אוזניים(במקום מאזן גנאיים, איזה משחק אותיות הרי תוסיף לעבאס סואן עוד איזה 20 ש"ח למשכורת הוא כבר ישחק יותר טוב, אתה לא יודע מה זה ערבי? אתה מביא אותו לעבוד בגינה שלך, תשלם לו 80 הוא יעבוד כל כך כך לאט , עוד 10 ש"ח וכבר נהיה לו מוטיבציה, תנסו את זה... |
| redsoul070 |
פורסם ב: Oct 2 2005, 02:02 PM
|
||
![]() בני סכנין ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,533 משתמש מספר: 1,558 תאריך הצטרפות: 21-September 04 מצב: ![]() |
פעם באה תקרא משפט שלם: סואן ניגש לאוהדים, ניסה להרגיע אותם ואמר להם: "מה אתם רוצים שנעשה יותר מזה? במקום שתקללו ותלחיצו אותנו, עדיף שתתחילו לעודד כי דווקא ברגעים כאלה - כשאנחנו כל-כך זקוקים לכם - אתם צריכים לעודד ולא להלחיץ אותנו". משמע סואן פנה לאוהדים ולא לתקשורת, וכן הוא משחק בשביל הקבוצה והאוהדים!!! -------------------- ![]() |
||
| Mosh |
פורסם ב: Oct 2 2005, 05:05 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
עזוב אחי, לסואן אין זכות דיבור לאף אחד עם היכולת העלובה שהוא מראה השנה. ואני מדבר התור מישהו שבאמת מאוד אוהב ומעריך את עבאס. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| roiei |
פורסם ב: Oct 2 2005, 05:11 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
-הועבר-
-------------------- ![]() |
| blumberg |
פורסם ב: Oct 2 2005, 05:38 PM
|
||
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 74 משתמש מספר: 3,337 תאריך הצטרפות: 18-September 05 מצב: ![]() |
בלי קשר למי הוא אמר את זה,מה זה המשפט הדבילי הזה,תיתן את כולך במשחק הבא מה זה מה אתם רוצים שנעשה מה אתה מסכן |
||
| האדמירל |
פורסם ב: Oct 2 2005, 05:50 PM
|
![]() אני ווינר?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,749 משתמש מספר: 86 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
אוהדים של סכנין זה האוהדים הכי הזויים בארץ,במקום לעודד מקללים את ההנהלה,ואת כל העולם...למה לקנות כרטיס בכלל אם אתם מלא רואים את המשחק..
נ.ב.. קשה להבקיע כשמשחקים בלי חלוץ...קונדופוני שחקן ברמה של ליגה ב'... -------------------- מהמר?תצביע שמעון פרס!
|
| O.M |
פורסם ב: Oct 2 2005, 05:57 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 452 משתמש מספר: 2,276 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
גם הוא וגם פינטוס |
||
|
![]() ![]() ![]() |