| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| blumberg |
פורסם ב: Oct 1 2005, 07:59 AM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 74 משתמש מספר: 3,337 תאריך הצטרפות: 18-September 05 מצב: ![]() |
מכבי נתניה - הפועל כפר סבא
הקדמה קצרה : הקבוצה של ראובן עטר תארח בבית,באצטדיון "הקופסא",את הפועל כפ"ס של אלישע לוי למפגש מעניין ביותר,שתי מחני האוהדים של הקבוצות ממתינים זמן רב למפגש הזה,שתי הקבוצות הללו כזכור עלו השנה לליגה הבכירה מהליגה השניה-הליגה הלאומית,בלי יותר מדי בלבולי מוח נסכם את המשחק,נתונים,פצועים,גישת המשחק מצד שתי הקבוצות. מכבי נתניה : מכבי נתניה מנוהלת כידוע ע"י ראובן עטר,נתניה מגיע למשחק כשהיא במצב לא מרומם ולא מעודד,כאשר בטבלה היא ממוקמת במקום ה-11(מתחת לקו האדום),0 נק' מתוך שלושה משחקים. נתניה שיחקה מתוך השלושה משחקים,משחק אחד בבית,כאשר היא אירחה את הירושלמים,כזכור התפתח משחק מצויין,אך לחבורה של עטר המשחק הסתיים בצורה שלא ציפו לה,בדקות הסיום,ביתר הבקיע וניצחה 3-2,המשחק התקיים לפני כשבועיים. מחר נתניה מגיע אחרי שבוע קשה של עבודה רבה באימונים-נתניה הצהירה כשהיא מכירה את כל התרגילים של הפועל כפ"ס וכשכל השבוע עטר הכין אותם,הראה להם קלטות של שחקני כפ"ס מהמשחק נגד מכבי תל אביב,נתניה מגיעה מוכנה למשק מצידה,בנוסף להכנה,עטר עשה לשחקניו הכנה מנטלית,שיחות אישיות של המאמן,כאשר הוא מדבר איתם,מעלה להם את הביטחון העצמי כשהוא יודע שהם יכולים לנצח והוא מאמין בהם. ![]() ראובן עטר,מאמין בשחקניו שיעשו את העבודה. השחקנים יודעים שהמשחק נגד כפ"ס יהיה לא קל,אך הם חייבים את הנקודות כדאי קצת לנשום אוויר מהתחתית הבוערת,אמנם הניצחון עדיין ישאיר אותם בתחתית,אך ניצחון ראשון והם מקווים כבר מחר לצאת לדרך חדשה,במצב של הפסד השחקנים מודעים לכך שיהיו זעזועים בתוך המערכת של הקבוצה,ושחקנים יעזבו ושחקנים יבואו,השחקנים לא רוצים שזה יקרה וכל אחד ואחד יתן את הנשמה שלו בשביל הקבוצה,נתניה לא תסתפק בתוצאת תיקו,נתניה רוצה את שלושה הנקודות. עופר טלקר,לא יהיה כשיר למשחק,עטר מתלבט בין רפי סרוסי לבין לאוניד קרופניק,כנראה העדיפות תיהיה לטובת סרוסי. עוד התלבטות של עטר בעמדת הקישור,בין גיא טוביאק לבין קובי חסן,עטר כנראה מספר דק' לפני שריקת הפתיחה יחליט. במשחק האחרון של הקבוצה נגד הפועל תל-אביב בחוץ,נתניה הפסידה 0-2,עטר אמר בסיום המשחק שהיה פשוט "בזיון" על כר הדשא,עטר הוסיף שקבוצתו לא הייתה במשחק,והייתה שעננית,המאמן הבטיח שכבר במשחק הבית הבא של נתניה יראו שיפור רב ביכולת הקבוצה. [B]משחקים אחרונים,מכבי נתניה : הפועל תל אביב - מכבי נתניה = 2 - 0 מכבי נתניה - ביתר ירושלים = 2 - 3 מכבי פתח תקווה - מכבי נתניה = 2 - 1[/B] הפועל כפר סבא : קבוצתו של אלישע לוי הוכיחה מבחינתה לכל מי שפיקפק,דיבר וליכלך שהיא השנה הולכת להלחם על הישארות בליגת העל,כפ"ס כידוע שבוע שעבר עשתה את הפתעת השבוע וניצחה 1 - 0 קטן-גדול את מכבי תל אביב,קבוצתו של אלישע לוי כנגד כל הסיכויים הצליחה לנצח את קבוצתו של קלינגר שהגיע באפוריה לאחר הדרבי,כפ"ס תפסה את מכבי בעננים והצליחה לנצל את זה,התוצאה של המשחק הייתה יכולה להיות עף יותר גבוהה,אך כפ"ס לא הצליחה לנצל את המצבים אליה היא הגיעה. הפועל כפ"ס מגיע למשחק כאשר היא יודעת שמכבי נתניה בלחץ מהתחתית הבוערת,כפ"ס מודעת לכך שהרבה פעמים אחרי שקבוצה מצליחה להנחיל ניצחון כשנקרא "מפתיע" משחק לאחר מכן היא מגיע פחות מרוכזת ומפסידה,אלישע לוי הסביר זאת לשחקניו שבהרבה מצבים לאחר הצלחה מגיעה נפילה,לוי לא רוצה לחזור על המשפט הזה אחרי המשחק. ![]() קארבליו חוגג לאחר הניצחון "המפתיע על התלאביבים,מקווה לחייך גם בקופסא. כפר סבא הצליחה עד כה למקם את עצמה טוב בטבלה,4 נק' יש לכפרסבאים,מתחילת הליגה הם הצהירו שהם התכוננו טוב לפתיחת הליגה ושמהתחלה הם הולכים להציג יכולת טובה. לכפ"ס היה עד כה משחק חוץ אחד בלבד,במשחק הזה היא הפסידה 1-2 לבני יהודה,כפ"ס מקווה מחר לאזן את אחוזי משחקי חוץ שלה. אורן ניסים חלוצה של כפ"ס לא מרגיש טוב לקראת המשחק,ג'ואל טצ'מי ככל הנראה יחליפו בחוד. משחקים אחרונים,הפועל כפר סבא : הפועל כפר סבא - הפועל פתח תקווה = 1 - 1 בני יהודה - הפועל כפר סבא = 2 - 1 הפועל כפר סבא - מכבי תל אביב = 1 - 0 סיכום : נתניה בלחץ,השבוע הם עבדו קשה,עטר יודע שגם הוא וגם הקבוצה תכנס לבעיה גדולה במצב של הפסד,נתניה חייבת בכל מכיר את הנקדות,כפר סבא במשחקי החוץ לא טובה,למרות שכל השבוע דיברו בכפ"ס לא לבוא שעננים לדעתי נתניה תרצה יותר,תלחם יותר ובסופו של דבר מכבי נתניה תנצח את המשחק. סימון: מכבי נתניה - הפועל כפר סבא = 1 תהנו ד.א-עזבו אותי פורום אישי משהו כזה לא יודע,אני רוצה לעזור לכם לא יודע איפה ולא משנה לי,העיקר שיהיו כאן כמה שיותר זכיות,אתם שואלים אני בכלל לא מהמר אני במקסיקו אין כאן איפה,אני יעזור לכם,בהצלחה. |
| דם צהוב |
פורסם ב: Oct 1 2005, 09:34 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
מחסיקו מחסיקו
תודה אחשלי מקווה שתתפוס גם אני הלכתי עליהם -------------------- |
| Samuel Eto'o |
פורסם ב: Oct 1 2005, 10:41 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 497 משתמש מספר: 3,163 תאריך הצטרפות: 7-August 05 מצב: ![]() |
בלומברגגגגגגגגגגגגגגגגגג
-------------------- ![]() |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 10:44 AM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
מסכים תודה רבה אחלה המלצה
| ק ו ף י ר ו ק |
פורסם ב: Oct 1 2005, 11:10 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,008 משתמש מספר: 529 תאריך הצטרפות: 15-January 04 מצב: ![]() |
לדעתי היום הפועל כפ"ס תמשיך את היכולת המצויינת שלה ותנצח את מכבי נתניה
רובן עטר היום יפוטר -------------------- ליבורנו אהבת חיי!!!
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 1 2005, 11:29 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מסכים המלצתי על זה בפורום אינטרנט היחס בווינר משפיל לדעתי...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| stvolkilla |
פורסם ב: Oct 1 2005, 11:52 AM
|
![]() מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 101 משתמש מספר: 1,729 תאריך הצטרפות: 24-October 04 מצב: ![]() |
X2
|
| asaf1234 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 11:56 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 645 משתמש מספר: 2,199 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
הודעה זו נערכה ע"י asaf1234 ב Oct 1 2005, 11:57 AM |
| c_web |
פורסם ב: Oct 1 2005, 11:58 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה אחי..
-------------------- ![]() [IMG] |
| b.z18 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 12:25 PM
|
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
תודה
|
| Roye |
פורסם ב: Oct 1 2005, 12:52 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 313 משתמש מספר: 3,364 תאריך הצטרפות: 29-September 05 מצב: ![]() |
תודה רבה, אחלה המלצה.
מסכים איתך, למרות שאני חושב שיש סיכוי גדול ל-X. בלומברג |
| Mosh |
פורסם ב: Oct 1 2005, 02:14 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
כרגיל, מסכים עם רועי תודה בלומבי -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| roiei |
פורסם ב: Oct 1 2005, 03:56 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תודה רבה
| Big_Mac |
פורסם ב: Oct 1 2005, 04:03 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,021 משתמש מספר: 1,371 תאריך הצטרפות: 6-August 04 מצב: ![]() |
מסכים, אצלי בטופס (שנפל)
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 04:05 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יותר מדי שולחים על נתניה וממליצים גם כן,
למרות שאני חושב עם הזרם, אבל זה מפחיד אותי, נקווה לטוב.. |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |