| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| avi-89 |
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
יום שבת:
סנדרלנד - ווסטהאם: דרבי העולות החדשות בו תארח סנדרלנד את קבוצתו של יוסי בניון - ווסטהאם , עד עכשיו ווסטהאם נראת מצויין והיא כבר מדורגת במקות ה-4 לאחר 7 מחזורים כאשר על חשבונה רשום הפסד אחד בלבד והיא מגיעה למשחק הזה אחריי תיקו ביתי מאופס מול ארסנל ושלוש ניצחונות , לעומתה סנדרלנד עדיין לא התקלמה בליגה ובשבוע שעבר היא הדיגה ניצחון ראשון העונה 2-0 בחוץ על מידלסברו וכרגע היא מדורגת במקום ה-19 , למרות שקבוצתו של יוסי בניון - ווסטהאם מתקשה במשחקי חוץ היא עדיין יותר טובה מסנדרלנד החלשה שכנראה בסוף העונה הזו תחזור לליגה הראשונה , ולדעתי היא תשיג כאן את הניצחון החוץ היוקרתי. סימון 2 ביחס 2.45 חטאפה - ולנסיה: מפגש מסקרן מאוד בליגה הספרדית בין חטאפה הפתעת העונה עד עכשיו לולנסיה. חטאפה מדורגת במקום השני עם 11 נקודות , ולנסיה מפגרת אחריה בשתי נקודות בלבד והיא מדורגת רבעית עם 9 נקודות , שתי הקבוצות עדיין ללא הפסד , עוד נתון מעניין מאוד: חטאפה סיימה את שני משחקיה הביתיים בתיקו , ולנסיה את שני משחקיה בחוץ סיימה גם בתיקו , שתי הקבוצות מגיעות אחריי ניצחון בשבוע שעבר ואני רואה כאן משחק שווה כוחות ולכן לדעתי תוצאת תיקו הגיונית כאן מאוד. סימון X ביחס 2.65 יום ראשון: סה"כ שערים ליברפול / צ'לסי: שתי הקבוצות כבר נפגשו העונה - בליגת האלופות באמצע השבוע ונפרדו בתיקו 0-0 משעמם בלי הרבה אירועים. עכשיו שתיהן נפגשות במסגרת הליגה. ליברפול מדורגת במקום ה-13 פחות 2 משחקים מצלסי , והיא עדיין ללא הפסד , צלסי מדורגת ראשונה עם 7 ניצחונות מתוך 7 האפשריים - בהחלט מרשים מאוד. ליברפול עד עכשיו ספגה שני שערים בליגה צלסי לעומתה שער אחד בלבד , לשתי הקבוצות הגנות חזקות מאוד , וקשות מאוד לחדירה , אני צופה כאן משחק דומה למשחק באמצע השבוע במסגרת ליגת האלופות ללא הרבה שערים 1-0 לאחת הקבוצות או תיקו 0-0 הגיוני מאוד ולכן הסימון הוא 1 - אובר. סימון 1 ביחס 2.60 קאדיס - סלטה ויגו: עוד משחק מהליגה הספרדית - דרבי העולות החדשות , קאדיס המדורגת במקום ה-16 מארחת את סלטה ויגו המדורגת במקום ה-1 עם 12 נקודות , סלטה ויגו נמצאת בכושר מצויין , כאשר העונה היא השיגה 2 ניצחונות חוץ מתוך 2 לעומת קאדיס שעדיין ללא ניצחון ביתי. הבדלי הרמות כאן ברורים לכולם , סלטה ויגו מגיעה למשחק הזה אחריי ניצחון בשבוע שעבר , והיא מלאת מוטיבציה והיתלהבות , לדעתי אם היא הצליחה לנצח את ריאל מדריד בחוץ ,אז בהחלט היא מסוגלת לנצח כול קבוצה בליגה ובכושר הזה אין מה לדבר בכלל - היא לא אמורה לאבד נקודות מול אחת הקבוצות החלשות בליגה , והיא תשיג כאן ניצחון נוסף על חשבונה של קאדיס. סימון 2 ביחס 2.50 סכום ההימור: ₪ 30.00 יחס הזכייה הכולל: 42.201 סכום זכייה צפוי: ₪ 1,266.00 בהצלחה לכולם ! -------------------- ![]() |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Sep 30 2005, 04:57 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
קאדיס 1X
תודה -------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:11 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תודה רבה
חבל לא לקחת פה 3\4 -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:12 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
לא מאמין שתיקח פה
תיצא עם 2 אולי עם 3 בהצלחה ותודה -------------------- |
| avi-89 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:14 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
יובל תפרט בבקשה אחי.
-------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:17 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
סלטה ממש לא הולכים לנצח מה עשיתם ממנה סה"כ עולה חדשה המקום שלה לא משקף.
|
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:17 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
כל ההימורים די הגיוניים אבל שערים צ'לסי לא ניראה לי שוב יהיה 0\1 ... לדעתי תיקו 1-1 חטאפה זה די משולש ויגו יעצרו השבוע ווסטהאם זה X\2 ... לדעתי X -------------------- |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:21 PM
|
|
תודה יובל.
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:26 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
לי לא אומרים תודה? |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:29 PM
|
|
תודה גם לך ולכול מי ששיתף או ישתף.
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 06:14 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
"אני צופה כאן משחק דומה למשחק באמצע השבוע במסגרת ליגת האלופות ללא הרבה שערים 1-0 לאחת הקבוצות או תיקו 0-0 הגיוני מאוד ולכן הסימון הוא 1 - אובר."
בהצלחה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Sep 30 2005, 06:16 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
לדעתי אתה לוקח, ואם לא אז נופל רק במשחק אחד.
סלטה באמת קשה ורק בזה אני לא בטוח שאתה תופס -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
|
![]() ![]() ![]() |