| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Sep 30 2005, 09:57 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
חטאפה - ולנסיה(שבת, 22:55):
הפתעת העונה עד כה, חטאפה הקטנה ממדריד, מארחת את ולנסיה והיא תקווה להמשיך את רצף ההצלחות גם במחזור ה-6. חטאפה מדורגת שנייה כרגע עם 11 נק' , נק' פחות מסלטה ויגו, עוד הפתעה לא קטנה, כאשר קבוצות כמו ריאל מדריד וברצלונה מדורגות תחתיהן, אמנם קשה לדעת כמה זמן זה ימשך. אבל הניצחון של חטאפה בויסנטה קלדרון 1:0 בחצי דרבי מול אתלטיקו מדריד בשבוע שעבר הוכיח שבחטאפה יש קבוצה טובה שאולי יכולה להיאבק על מקום בגביע האופ"א. כל דבר מעל זה יהיה סנדציה.המפליא הוא, שחטאפה מצטיינת דווקא במשחקי החוץ ואת 3 הניצחונות שלה העונה היא השיגה בחוץ, בבית 2 תוצאות תיקו מ-2 משחקים מול אתלטיק בילבאו ומאיורקה. החוקיות במשחקים של חטאפה העונה היא שאחרי ניצחון חוץ היא מגיעה לבית ומסיימת בתיקו. העובדה שחטאפה מנצחת בחוץ מפתיעה כל כך היא שבעונה שעברה זה לא היה כך, חטאפה היא בד"כ קבוצה יותר ביתית כמו הרבה קבוצות בספרד, אבל תראו את הנתון הבא, אם ניקח בחשבון את העונה שעברה, חטאפה לא מנוצחת בבית כבר 13 משחקים ברציפות, מאז תחילת חודש דצמבר 2004 בהפסד הביתי לויאריאל וכל ה-6 האחרונים הסתיימו ב-UNDER. ולנסיה לעומת זאת, רוצה השנה להצליח בליגה, פשוט כי זה המפעל היחידי שלהם העונה, בניגוד לשנים קודמות הם לא משחקים לא בגביע האופ"א (הודחו מהאינטרטוטו) ולא בליגת האלופות. העונה ולנסיה מגלה יכולת טובה במשחקי הבית, ואם ניקח את משחקי האינטרטוטו היא עדיין לא מנוצחת בבית אבל מהצד השני, היא גם לא ניצחה העונה בחוץ! ב-5 משחקים כולל האינטרטוטו 4 תוצאות תיקו והפסד אחד להמבורג. בליגה, 2 המשחקים שלה בחוץ הסתיימו בתיקו מול סראגוסה וברצלונה, שניהם בתיקו 2:2. אם נבחן את היכולת של ולנסיה בחוץ בליגה הספרדית בלבד, ונכלול גם את העונה שעברה , ולנסיה לא ניצחה משחק חוץ בליגה הספרדית מאז ה-4.12.04! , כשהתארחה אצל אלבסטה, זה כולל 14 משחקים, ועוד נתון, הוא ש-9 משחקי החוץ האחרונים של ולנסיה כולל העונה שעברה הסתיימו בתיקו! אמנם היא לא הפסידה ב-8 המשחקים האחרונים שלה בליגה הספרדית(בית +חוץ). 2 הקבוצות הבקיעו 9 שערים מ-5 משחקי הפתיחה בליגה הספרדית, 2 הקבוצות ללא הפסד העונה, אחת לא מפסידה בבית כבר 13 משחקים, השנייה לא מנצחת בחוץ 14 משחקים, בעונה שעברה חטאפה ניצחה את ולנסיה בבית 1:0 וולנסיה בבית ניצחה 3:1. כל הנתונים מצביעים כאן תיקו\ ניצחון בית ואני ממש לא מבין איך ולנסיה פייבוריטית פה, לפי דעתי היחסים היו צריכים להיות ככה 2.30 2.60 2.35 בסגנון הזה אבל היחסים בעצם נראים כך: 2.55 2.65 2.10 . התיקו היא אפשרות יותר חזקה ולכן אני אלך עליה, ואולי אחזק בניצחון ביתי, אבל ההימור פה, הוא על תוצאת תיקו. אני מקווה שהארתי את עינכם עם כל הנתונים האלה, שיהיה בהצלחה. |
| איציק20 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 09:59 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה רבה אופיר,
אני עקבתי אחרי חטאפה בעונה שעברה, יש להם מגרש מאוד מאוד ביתי, עם קהל מאוד דוחף, כמו סגנון בני יהודה אצלנו אבל בגדול... וולנסיה למרות ששדוד ויאה ואיימאר בכושר מצויין לא תנצח שם, 1X סוגר את המש'... |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Sep 30 2005, 10:00 AM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
גם אני חושב , ש-X1 סוגר, הרי עם כל הנתונים האלה אין אפשרות אחרת. אני מחכה להרכבים וחדשות מהקבוצות. מי שכבר מצא, שיפרסם בבקשה. |
||
| שחקן |
פורסם ב: Sep 30 2005, 10:53 AM
|
![]() מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 277 משתמש מספר: 2,878 תאריך הצטרפות: 12-May 05 מצב: ![]() |
דפקה נראה לי 2 ולניסה
-------------------- ![]() |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 10:58 AM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
מסכים אחושרמוט... !~!~!
תודה אחי -------------------- ![]() |
| חולה על כדורגל |
פורסם ב: Sep 30 2005, 11:36 AM
|
|
מייקל סקופילד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 15,919 משתמש מספר: 248 תאריך הצטרפות: 16-September 03 מצב: ![]() |
תודה רבה אופיר, התגעגעתי לזה
גם לדעתי 1X פה .. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2005, 11:38 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
X חזק
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| rippa |
פורסם ב: Sep 30 2005, 11:40 AM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
ולנסיה פשוט לא מסוגלת לנצח בחוץ נראה כמו משחק של תיקו , תיקו נוסף לולנסיה.
-------------------- |
| Mosh |
פורסם ב: Sep 30 2005, 12:58 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
חשבתי על זה כבר קודם, חיזקת מאוד את דעתי.
תודה רבה! -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| san |
פורסם ב: Sep 30 2005, 01:16 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 7,877 משתמש מספר: 1,392 תאריך הצטרפות: 10-August 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחח דפקה?! חחחחחחחחחחח גדול אחי קרעת אותיייי 2 חזק לדעתי!!!! |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 30 2005, 04:49 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תודה רבה אופיר, נראה באמת כמו X טוב
-------------------- ![]() |
| avi-89 |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:00 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
X
סולו. -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2005, 05:14 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
היא דפקה לו את תצורה.. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 30 2005, 05:14 PM |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 12:38 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
Getafe: Luis García; Pulido o Contra, Belenguer, Matellán, Pernía; Diego Rivas, Celestini; Paunovic o Redondo, Riki, Craioveanu; Güiza.
Valencia: Cañizares; Miguel, Ayala, Marchena, Moretti; Rufete, Baraja, Viana, Vicente; Aimar y Villa אני לא יופתע אם חטאפה תנצח... |
| avi-89 |
פורסם ב: Oct 1 2005, 12:40 PM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
בטח שלא , משחק של 1,X . -------------------- ![]() |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |