| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Sep 29 2005, 01:12 AM
|
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
הראשונה:
![]() השנייה: ![]() השלישית: ![]() הרביעית: ![]() והחמישית: ![]() פשוט אין מזל!!! זכייה בטור גיבוי שהחזיר השקעה עם רווח מצחיק של 70 שקל שאם אתם מתכוונים להגיד מזל טוב אז תימנעו מזה כי אני עוד יחשוב שזכיתי... ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 29 2005, 01:16 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Hooligans |
פורסם ב: Sep 29 2005, 01:18 AM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,587 משתמש מספר: 507 תאריך הצטרפות: 12-January 04 מצב: ![]() |
נראה לי
שאתה מתחרה בי קצת במי יותר מנחוס....גם לי נפילות קשות -------------------- אנחנו נשבעים-בית"ר ירושלים=חיים
|
| מנור חסן |
פורסם ב: Sep 29 2005, 01:27 AM
|
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
לא סתם אתה אוהד הפועל פ"ת
-------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| Haimcohen |
פורסם ב: Sep 29 2005, 03:01 AM
|
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
לא נורא ... האימפריה עוד תחזור אבי
-------------------- |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Sep 29 2005, 05:04 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
ואיייי איזה עצוב.................
לנו מילאן דפקו 2000 -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Sep 29 2005, 05:13 AM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
תאמין לי יוני, המועצה צוחקת עלינו! גם כשאנחנו תופסים ים משחקים קשים אנחנו לא מרוויחים כלום לא סתם המועצה ב + של מילונים בכל יום הם מרוויחים פי 1000 מכל האתרי אינטרנט שיש וגם נותנים את היחסים הכי מסריחים עם כמה הכסף שהם עשו הם היו צריכים להקים איצטדיונים והמון מגרשי ספורט אני לא מאמין שיותר מ 20% מהרווחים מוקדשים לזה.. הכל שם קומבינות צריך לעשות חרם על המועצה לא לשלוח בכלל עד שהם לא משפרים את היחסים כמו היחסים שנותנים האתרי הימורים ברשת, אבל הבעיה היא שאין עם מי לדבר.. אנחנו חיים במדינה של מכורים. זה כמו עם הפלאפונים שעושים חרם של יום בשנה שיענו לא מדברים בכלל כאילו זה מזיז לחברות השונות. כולם עושים מה שבא להם ואנחנו כמו טמבלים נונתים להם ל**** אותנו צריך לארגן חרם על המועצה אבל צריך שזה יהיה בכל כלי התקשורת שידעו שאנשים פה לא פראיירים אם אנשים לא היו שולחים יומיים-שלושה אז במועצה היו נלחצים ומזיזים עניינים ומעלים את הייחס של כל משחק בדיוק כפי שהם עושים בליגת האלופות מוות להם |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Sep 29 2005, 05:57 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
תראה המועצה נותנת מינימום של 3 משחקים להמר....
אנשים מתלוננים שזה הרבה ורוצים ללכת על סינגלים ודאבלים אבל אל תשכח שאם רוצים לשים סינגלים ודאבלים צריך להשקיע יותר....... ובקשר ליחסים, ליגת האלופות למשל לא היה גבוה בהרבה מהווינר... במפעלים כאלה מהמרים על סכומים גבוהים והיחסים יורדים מהר.. -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| עמרי האריה |
פורסם ב: Sep 29 2005, 06:39 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 330 משתמש מספר: 2,044 תאריך הצטרפות: 22-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח 400 שקל טור גיבוי
תן לי לקחת רק תטור הזה ואני מרוצה |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Sep 29 2005, 02:23 PM
|
||
|
אתה מדבר שטויות... אני שלחתי רק ב 330 שקל, זה כולה רווח של 70 שקל.. אתה שולח ב 330 בשביל להביא 400 ואתה מרוצה? |
||
|
![]() ![]() ![]() |