| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 28 2005, 02:19 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
פנרבחצה-איינדהובן(+1)
פנרבחצה הטורקית תארח את אלופת הולנד PSV איינדהובן. במחזור הקודם פנרבחצה יתארחו בסאן סירו והציגו יכולת מעולה במחצית השניה. הטורקים נקלעו לפיגור במהלך המחצית הראשונה אך הם עלו שונים מאוד למחצית השניה. פאול טיפשי של גאטוסו ברחבה העניק פנדל לאורחים שניצלו אותו והשוו ל1-1. פנר המשיכו לשחק באותה יכולת אך מבצע סולו של קאקא 3 דק' לסיום גמר את הסיפור. פנר יכולה לחזור מעודדת מהמשחק ואני מאמין שאם היא תציג את היכולת הזאת בבית זה יוכל להספיק לה לניצחון. אינדהובן מגיעה לאחר ניצחון בית 1-0 על שאלקה משער של יאן ואנחור אוף הסלינק בנגיחה בדק' הפתיחה. אינדהובן הציגה יכולת פושרת בהתקפה אך יש לה הגנה מספיק יציבה בשביל לשמור על שער נקי ולחלץ נק' גם שהם לא בשיא הכושר. אינדוהבן יודעת שלשחק בטורקיה זה אף פעם לא קל במיוחד עם הקהל המטורף של פנר ואני מאמין שתוצאת תיקו תספק בהחלט את ההולנדים. פנר חייבת לנצח בשביל להיצמד אל איינדהובן ולהשוות את מספר הנק' בין הקבוצות,ההולנדים יבואו לשחק די סגור וכאמור תוצאת תיקו תספק אותם. אני הולך עם הביתיים כי כמו היוונים קשה מאוד להוציא נק' מהטורקים בביתם. המלצה: X יחס 3.40 קווין קוראני-אנדריי שבצנקו מאצאפ מעניין מאוד בין קוראני הגרמני לשבצנקו האוקריאני. שבצנקו ללא ספק אחד החלוצים הטובים בעולם,אם לא הטוב ביותר,קוראני חלוץ מצויין אבל לא במימדים של שבצנק'ו. למילאן יש חוד מצויין בדמותם של אלברטו ג'ילארדינו,כריסטיאן ויירי,ואנדריי שבצנק'ו. לשאלקה יש את קוראני בחוד כאשר האמיט אלטינטופ ולינקולן מסייעים להם בהתקפה. עוד שחקן שיכול לאיים על שערו של דידה הוא לארסן שכבש את שער הניצחון מול ברמן בשבת,ביחד עם קוראני אלטינטופ ולינקולן ההגנה של מילאן תצטרך לשים דגש על ארבעתם מה שיקל על קוראני לשחק טיפה יותר משוחרר. בחוד של מילאן יפתחו ג'ילארדינו ושבצנק'ו שיקבלו סיוע מקאקא שיבוא מאחורה. ללא ספק החוד של מילאן אחד הטובים באירופה ועם קישור כמו שיש להם הם יכולים להעמיד את שבצנק'ו כמה פעמים מול שוער. ההגנה של שאלקה תשים דגש מיוחד של שבצנק'ו ואולי לפעמים יביאו עליו שמירה כפולה בשביל להקשות עליו ולגרום לו לשחרר את הכדור או לקבל אותו רחוק מהשער. שתי השחקנים יכולים לכבוש במשחק,אבל הם ייקבלו תשומת לב רבה מההגנות. המלצה: X יחס 1.80 קוראני-שבה X פנר-איינדהבן +1 X פורטו-ארטמדיה 1 יחס 7.65 בהצלחה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 28 2005, 02:20 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
תודה רבה
פנאר יקחו ב 2 לדעתי בהצלחה בטור -------------------- |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Sep 28 2005, 02:21 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
>ודה!
-------------------- ![]() |
| fizem |
|
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
תודה רבה חיזקת אותי
הודעה זו נערכה ע"י fizem ב Sep 28 2005, 02:21 PM |
| MHFC |
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
שנייהם נראים הימורים טובים
הבעיה היא שהם אצלי בטור תודה |
| Winnerrr |
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יש מצב בהצלחה
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 28 2005, 02:22 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
ליגת האלופות המזל לצדי ואני שם אותם בטורים שלי.. אולי יבוא לך הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Sep 28 2005, 02:23 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| winner321 |
פורסם ב: Sep 28 2005, 02:25 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,110 משתמש מספר: 1,493 תאריך הצטרפות: 10-September 04 מצב: ![]() |
לדעתי ינצחו יותר מגול..
|
| nes |
פורסם ב: Sep 28 2005, 06:26 PM
|
|
7.1.2006איזה יום מושלם ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,516 משתמש מספר: 373 תאריך הצטרפות: 15-November 03 מצב: ![]() |
תודה דביר נשמה מסכים אבל יש מצב לשבה לקחת
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |