| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 07:22 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חמישי בשבעה משחקים (1:0 לפרם) ולמרות שנותרה מעל לקו האדום, היה נדמה כאילו בנהלה לא מרוצים מהמאמן הישראלי. שמועות על פיטוריו המתקרבים כבר החלו לצוץ והיום אכן הוחלט על סיום דרכו במועדון, שישה מחזורים לסיום העונה ברוסיה. שום ניפק היום לוואלה! ספורט גרסה שונה לגמרי לעזיבתו את המועדון: "לא פיטרו אותי. הציעו לי חוזה לשנתיים בקבוצה, אבל לא הסכמתי לחתום עליו לכן החלטנו לסיים את הרומן כבר עכשיו. הנשיא רצה לעשות סוף לגל השמועות ולהחתים אותי, אבל מאחר שסרבתי החלטנו להיפרד".
בימים הקרובים עשוי שום לקבל פניה מבית"ר ירושלים, שכן מאז הגיע ארקדי גיידמק לבירה, קושר שמו אליה. אבל שום ממהר להרגיע: "אין לזה שום קשר לבית"ר, אני לא מסכים לדבר על אף אחת מהקבוצות שקושרו בשמי. גל השמועות סביב עתידי עשה לי לא טוב כאן. פורסם שחמש קבוצות רוצות אותי וזה עשה לי רק נזק עם הקווקאזים. זו גם הסיבה בגללה הנשיא פנה אלי עם חוזה ארוך טווח, אבל זה התאים לי". מועמד נוסף של בית"ר הוא מאמן הנבחרת אברהם גרנט, שמחכה לחידוש חוזהו על ידי ההתאחדות וכנראה גם יקבלו. בינתיים אישר היום גיידמק, כי גיא עזורי ימשיך לתת הוראות מהספסל גם במשחק הליגה הקרוב, נגד מכבי פתח תקווה בחוץ. מאת: וואלה -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 08:31 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
היה באוויר
עכשיו עידן בנו יחזור איתו לא הבנתי מה הוא עשה שם בכלל הודעה זו נערכה ע"י yuval_f ב Sep 26 2005, 08:32 PM -------------------- |
| c_web |
פורסם ב: Sep 26 2005, 08:56 PM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() [IMG] |
||
| O.M |
פורסם ב: Sep 26 2005, 09:31 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 452 משתמש מספר: 2,276 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
הוא משחק בקבוצת המילואים לא נראה לי שהוא מרוויח כל כך הרבה..עדיף לו לשחק בארץ בליגה שלישית מאשר בכפור הרוסי במילואים הודעה זו נערכה ע"י O.M ב Sep 26 2005, 09:32 PM |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Sep 26 2005, 11:36 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
תרשמו-שום מאמן ביתר ירושלים!
-------------------- ![]() |
| nes |
פורסם ב: Sep 27 2005, 07:51 PM
|
|
7.1.2006איזה יום מושלם ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,516 משתמש מספר: 373 תאריך הצטרפות: 15-November 03 מצב: ![]() |
לדעתי שום לא יהיה בביתר לדעתי מלממילאן או גרנט בביתר
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:05 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
שום פלפל שמן זית ..
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
|
![]() ![]() ![]() |