| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:35 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אני התלוננתי בכלליות על העיתונות.???? אני אמרתי את האמת מה שקורה עם גידי ליפקין הוא רק משקר ומה אתה רוצה ? שעמיקם ושרף ירשמו דברים נגדנו ? למה אנחנו לא משחקים טוב? -------------------- |
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:37 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
עזוב קהל טוב לא טוב...
בשורה התחתונה מי יותר טובה מכבי חיפה או מכבי ת"א ? |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:40 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
+++ בוקולי המכדרר הכי טוב בארץ והשומר כדור הכי טוב בארץ מה שהיה אתמול זה לא נורמלי מדקה 90 הכדור היה אצל בוקולי ולא הצליחו להוציא לו ... 2 עבירות עשו וזהו קיצר כל הזרים הכי טובים בארץ אצלנו גם לורפיסה ניראה בכלל לא רע נגד פ"ת לא הייתי מרוצה ממנו אבל אתמול הוא עשה כמה דברים יפים (בעיקר בהגנה) אבל הייתי הרבה יותר מרוצה אם לא היו מביאים אותו ככה מיכאל מקום קבוע בהרכב כל העונה (אחרי אתמול יש לו מקום קבוע בשבועות הקרובים לפחות) ואז רפאלוב בן בסט ובירוק היו מקבלים עוד קצת דקות אבל מצד שני אם הוא באמת טוב ויהיו מרוצים ממנו וירצו להשאיר אותו שנה הבאה אז זה עדיף כבר כי הוא יהיה מחובר עם הקבוצה מאשר להביא שבועיים לפני מוקדמות צ'מפיונס (כן לקחנו אליפות) שחקן זר -------------------- |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:41 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
את זה נידע רק מחזור 10'... עד אז אין לי מה להתווכח פה עם כולם... אתם צודקים בהכל... רועי ההוכחה שלא החזרתם את ברקוביץ' זה מראה את הדבר ההפוך, שלעולם לא יכול להיות לכם סמל, והדרך "לקבל" סמל היא לא לא לתת לו לצאת לאירופה, אלא שחקן שגדל בחיפה ואת כל הקריירה שלו בארץ עשה בחיפה, לקבל אותו בזרועות פתוחות... -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:48 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אתה רואה אני לא סתם אמרתי שאתה נדבק בברקוביץ' כל הודעה שניה שלך אתה מזכיר אותו פשוט אין לך מה לרשום אז אתה רושם ברקוביץ' -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:53 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
ותגובה לגבי תוכן ההודעה? טוב די כואב לי הראש מהחפירות האלה, אני עף קצת ודוגמא לאנשים שאיכפת להם מסמל? להזכיר מה אוהדי רומא עשו כשאיימו להעיף את טוטי? טוב זה לא קשור, אבל עדיין כיף לשמוע על זה. -------------------- |
||
| O.M |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:56 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 452 משתמש מספר: 2,276 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
לגבי השחקן הזר הכי טוב בארץ - ללא שום של ספק בכלל חביאר דירסאו
|
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:57 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני אגיב לתוכן ולסמלים שוב למרות שכבר אמרתי את זה הקבוצה היא מעל לכל, לא שום שחקן אחר ... אם ההנהלה החליטה שלא צריכים את ברקוביץ' אז לא צריכים אותו, וגם אני חושב שלא צריכים אותו. לגביי עידן טל זה לא בדיוק נכון, אלאבס רצו אותו ודיברו איתו בלי לפנות לקבוצה בכלל בגלל זה כל המהומה בגדול אם הם היו מציעים לקבוצה פיצוי כספי אז יש מצב שהוא היה עובר בכל מקרה יכול להיות שהיה קצת לחץ בהנהלה, אל תשכח שרוסו באדיר וברדה עזבו, זה טבעי שלא ירצו לשחרר את שחקן העונה ... ועוד לפני שמדברים על פיצוי כספי ... -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 07:16 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
ברקוביץ לא סמל של חיפה.
תכף תגיד רועי שגם בניון ורביבו סמלים של חיפה -------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 07:17 PM
|
||
|
איפה בדיוק ראית אותי אומר שברקוביץ' לא סמל של חיפה? אתה מוזמן לצטט אותי ... -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 26 2005, 07:18 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
רביבו ממש לא סמל ... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Sep 26 2005, 08:20 PM
|
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
חח זה השיר שלנו ושל הפועל ת"א
מה כינסתם ישיבה של אוהדי פ"ת והפועל ת"א ואז חיברתם תשיר..... -------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Sep 26 2005, 09:29 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
עזוב הם היו במחאה בטדי הייתה מחאה בכפר-סבא גם הייתה מחאה? אני רוצה לראות אותכם מוחים בדרבי הבא על זה שאתם תקבלו רק שער אחד(זה בטוח רק לא בטוח איזה) במידה וישאירו לכם רק את 11 אז יהיו מחירים גבהים מאוד כי שער 5 סגור למנוים ואי אפשר להשוות. אני רוצה לראות שאתם לא תבואו לדרבי בגלל מחיר ועלק מחאה. ולויטלי תתפלא אבל יש איזשהו חיבור בין הקהלים שלנו אנחנו שרים משהו כמו 3 שירים אותו דבר בלי ידיעה מי העתיק ממי, אז מה. וגם שהשנה השיר של ברוך דגו הוא על לחן שלהם(ללא ידיעה על כך) הם אל ממש התלוננו(רק בפורמים). -------------------- ![]() |
||
| בר.פ. |
פורסם ב: Sep 26 2005, 09:32 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
אוי אוי אוי אני מריח העתקה... מישהו יודע מי העתיק ממי? הודעה זו נערכה ע"י בר.פ. ב Sep 26 2005, 09:35 PM -------------------- ![]() MH1913 |
||
| מנור חסן |
פורסם ב: Sep 26 2005, 09:36 PM
|
||
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
כל הפועל אחים -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
(10) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |