| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| O.M |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:18 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 452 משתמש מספר: 2,276 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
כמה שאתה טועה... הקהל של בית"ר אפשר לקרוא לו הצלחות? קהל שבעונה שהוא בתחתית מביא לכל משחק חוץ לפחות 2000-3000 איש(בעונה שבית"ר כמעט ירדו)? קהל שבבית בענוה כזאת מביא 6000-8000 כל משחק הוא קהל הצלחות? לא נראה לי הודעה זו נערכה ע"י O.M ב Sep 26 2005, 05:19 PM |
||
| Nimrod |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:26 PM
|
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
אה לגבי הנושא עצמו
די מצחיק שהאוהדים של חיפה שרו "איזה שקט יש בטדי" שזה בעצם מה שהאוהדים של מכבי חיברו על חיפה במשחק בקריית אליעזר |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:28 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
כל שיר אתם חושבים שזה שלכם יהיה טוב -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:31 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
13 אלף ?
שנה שעברה 8 אלף נגדנו 9 שאלף מזה שלנו . -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:32 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אתה באמת חושב שזה לא שיר שלנו ? שרנו לכם אותו שנה שעברה או לפני שנתיים אני כבר לא זוכר בקריה,המצאנו אותו על המקום. -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:36 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
צודק, שכחתי שבמשחק האליפות האחרון שלנו בקושי מילאנו את יציע הכבוד ברמת גן פחחחחחח שלא הסכימו להחזיר את ברקבויץ' כולם ראו כמה אתם חלשים, זה לא ש"דיברתם עם ההנהלה והכל הסתדר", ממש לא, פשוט ידעתם שאין לכם מספיק כוח כדי להעמיד את שחר במקום אז שתקתם... כן אני מאוד גאה שלנו יש את הכוח הזה של המחאות, ושכל אחד כזאת מצליחה... -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:40 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אני הייתי באיצ' אני ראיתי אל תמציא מספרים לפני שנתיים היה באמת פחות נגדכם.. ואתם לא הבאתם אלף אבל אותי זה לא מעניין ואור מה שתגיד -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:42 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הייתם מתים ליו"ר כמו שלנו ולהנהלה כמו שלנו ולשחקנים כמו שלנו ואפילו למאמן כמו שלנו ואם תגיד לי שלא אז אתה משקר את עצמך, בכל פרמטר פה אנחנו עולים עליכם ושוב לא כל אוהדי חיפה רצו לעשות מחאה בגלל שלא צירפו את בירקוביץ', להיפך הרוב לא רצה היו קומץ שרצו וניסו למשוך עוד אוהדים אבל האחרים הרגיעו אותם ורק אז הייתה שיחה עם ההנהלה אני סומך על שחר כי שחר הוא המלך בתחום ... -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:03 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
אני יעתיק הודעה שרשמתי מהפורום של השחקן לעוד אוהד חיפה... בטח הנהלה מצויינת בגלל זה אתם חיילים של שחר לא רצה את ברקוביץ' - שתקתם העיף את רוסו (תגיד מה שתגיד, כל קרית אליעזר שרו לו "תישאר" במשחק האליפות - דווקא נגדינו) - שתקתם. הנהלה כל כך מצויינת, שלא מסכימה לתת לשחקן שלה לצאת ולשחק באירופה. הנהלה כל כך מצויינת, שמביאים שחקן רכש פצוע. הנהלה כל כך מצויינת, שמחתימה שחקנים שחתומים בקבוצות אחרות. =========== ורועי תסביר לי, איזה סיבה יש לאוהדים לא לרצות חזרה את הסמל שלהם? הסיבה היחידה היא אי מודעות המבחינה של מיהו ברקוביץ' בשביל מכבי חיפה (רק נזכיר, אז מכבי ת"א בכלל לא עמדה על הפרק) -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:10 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
קודם כל אני לא יודע מה איתכם אוהדי מכבי נימני ת"א, אני קודם כל אוהד את מכבי חיפה, היא הסמל שלי! וכן לי אישית אין בעיה להיות "חייל" של שחר, כי שחר מפקד מושלם ... שחקן רכש פצוע? חחחחחחחחחח אתה רציני? נכון הייתה פאשלה עם אורמזבל אבל העיפו אותו, שנתחיל לדבר על מכבי ת"א? מה עם דוארטה הוא עדיין פצוע לא? מה עם הגב של רוסו? מה עם ברקוביץ'? יש הוכחות מהאורטופד שלכם שלא נעשתה להם בדיקה בכלל ... וכן הנהלה שמחתימה שחקנים חתומים באישור של היושב ראש של הקבוצה אם זה לא היה באישור היושב ראש של הקבוצה מזמן היו תובעים את חיפה -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:20 PM
|
כן רועי ראינו איזה אישור זה היה
אחרי יום סואן נשאר בסכנין בגלל שהיו"ר לא רצה לתת לו ללכת. דוארטה? נפצע אחרי שהוא חתם בלי קשר למצב שהוא היה בו לפני שהוא בא. ברקוביץ', רוסו, אתה רוצה להגיד לי שהייתה מוותר עליהם אם היו אומרים לך: "הוא צריך לנוח עוד שבוע"? כי אני ממש לא... ואולי די כבר להגיד "אוהדי נימני", כי זה ממה לא נכון ולא קשור. ד"א, בשביל להיות מפקד מושלם צריך גם לתת יחס לאוהדים, ובוא תספר לי אחוות בין שחר לבין האוהדים שלכם? הוא לא שם עליכם, כמו כל ההנהלה שלכם, שבעצמה לא פוחדת להגיד "יש לנו אוהדים מפונקים". -------------------- |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:27 PM
|
||
תמשיך להאמין לעיתונות ולאינטרנט ניראה מה יהיה תתחילו להבין כמעט כל כתבה שנייה של גידי ליפקין בידיעות זה שקר אחד גדול הוא אוהב להמציא דברים ואני לא בטוח אבל הוא אוהד מכבי (אם זה לא הוא אז זה העיתונאי אחר בידיעות שמסקר את חיפה מדי פעם) -------------------- |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:32 PM
|
||
דווקא כל העיתונים שיש אוהבים את מכבי ת"א אתם מתלוננים על יחס מהתקשורת? אתם??? תראה כל יום את הכתבות של רון עמיקם, את הדיבורים של שלמה שרף, ובכלל... -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:32 PM
|
||
|
יש לי שאלה אליך, נראה לך שאם האישור הזה לא היה חוקי או שאם הוא לא היה קביל (בית שמשפט), לא היו תובעים את חיפה? אתם חושבים כמו ילדים ... עובדה שמקרה סואן כמו שאתה אומר עבר לאחר שגנאיים אמר שהוא לא ישחרר אותו. ואין קשר למנוחה של שבוע או לא, לא מדובר פה בכושר משחק מדובר פה בבריאות השחקן! אם לשחקן יש נזק בלתי הפיך? (כמו במקרה של אורמזבל, עובדה שהעיפו אותו). וזה כן קשור להגיד אוהדי נימני, לנו אייל לא הדבר הכי חשוב, הקבוצה אצלנו היא מעל הכל ואצלכם? ראינו מה קרה כשנימני לא היה ... וכן אני מכליל אולי לא כולם כאלו אבל יש הרבה אוהדים כאלו ... הודעה זו נערכה ע"י roiei ב Sep 26 2005, 06:33 PM -------------------- ![]() |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Sep 26 2005, 06:33 PM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
דירסאו הקשר האחורי הכי טוב בארץ.
קולאוטי החלוץ הכי טוב בארץ עם הכי הרבה כיבושים בעונה שעברה. זה נקרא להביא זרים טובים! +הבלם אלוורה בין הטובים בארץ זה בטוח. -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
(10) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |