| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| בר.פ. |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:17 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() MH1913 |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:22 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אנלא מבין מה אתם מתחפרים בקהל הכי טוב או לא
כל הקהלים בארץ הם קהלי הצלחות לא יעזור כלום כמה שתדברו -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:24 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בכלל לא יש קבוצות שנועדו להיאבק על ירידה? איפה זה פה להיות קהל הצלחות? -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| בר.פ. |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:39 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
אני חוזר אחורה... לשיר שאמרת שהוא גם שלכם וגם של הפועל... איך זה יכול להיות שהוא של שניכם ביחד? ישבתם ביחד והמצאתם אותו? מישהו העתיק אחד מהשני או הפועל העתיקו או פ"ת -------------------- ![]() MH1913 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:47 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חוצמזה גם אתמול ביתר שרו שיר במנגינה של שרית חדד (הוא היה השיר ביומטוב)
והוא שיר של הפועל ב"ש בכלל... -------------------- ![]() |
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 04:23 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
אוי באמת אלה שלא באו - תקרא להם איך שאתה רוצה. אלה שכן באו ולא עודדו, זה האוהדים, ואין לזה שום קשר למקום של הקבוצה בליגה. אני מעדיף להביא אוהד אחד למשחק מאשר לא למלות איצטדיון במשחק אליפות. אני מעדיף שכל האיצטדיון יהיה מלא טרמפסטים, ולתת תצוגות קהל כמו שהיה במשחק נגד באיירן ובדרבי הראשון בעונה שעברה. -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 04:28 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
חפרתם על זה הליגה לא מעניינת באו שנה שעברה 13 אלף (אלף פחות מהאיצטדיון כולו ויש שער שסגור בגלל המשטרה) ובקשר למשחקים הגדולים בכלל אין מה להשוות אותנו איתכם מאלמו-מלא רוזנבורג-מלא מנ יו בקפריסין-חצי איצ' 12 אלף מנ יו חוץ-7 אלף אתם כל ליגת האלופות-20-25 אלף (ואל תגיד לי באיירן ראש השנה .. זה מטר מהבית של כל האוהדים...) -------------------- |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 26 2005, 04:31 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עזוב אותך הם אפילו לא יודעים מה זה אוהדי הצלחות אני לא זוכר עונה אחת שהם היו בתחתית שלא לדבר על ליגת משנה תן להם לדבר ואנחנו נעשה את שלנו לא צריך להוכיח להם כלום לא מבחינת כמות ולא מבחינת איכות וראינו את זה בטדי. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 26 2005, 04:38 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
יאו מה קשה להבין? בטדי הייתה מ-ח-א-ה מחאה = דבר שאוהדים פוצים כמו שלכם בחיים לא יארגנו במקום זה תלכו לממן את הרכב של פניג'ל -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:00 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אתם מבינים הם עושים מחאה ועוד גאים בזה -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:02 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אתם גם רציתם לעשות אותה מחאה,ואיימתם באתר הרשמי שלכם שאם המחירים יהיו כאלו גם לא תגיעו. סייג לחכמה שתיקה (או משהו כזה...איך שלא אומרים את זה -------------------- ![]() |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:05 PM
|
||
עשינו ? לא רצינו גם שהודיעו רשמית שלא רוצים את אייל דיברו עם ההנהלה סידרו את זה זה מועדון כדורגל שמכבד את עצמו זה אוהדים שמכבדים את ההנהלה את השחקנים ואת הצוות המקצועי. -------------------- |
||
| Nimrod |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:09 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
אתה יודע מה? אני גאה שלא הלכתי למשחק ב126 שקל ונתתי לאנשים מושחתים לחגוג עליי אני גאה בזה שגם שזה מחזור ראשון, הקהל של מכבי הראה בגרות ולא בא במחירים כאלה מגעילים ולגבי ה3,000 צופים שנה שעברה - אפשר לקרוא לזה קהל של הצלחות ואפשר לא, רוב האנשים לא באו כי לא היה כדורגל, פשוט לא. אני אהיה שקרן אם אני אגיד שלא באו בגלל מחאות וכו', בכלל לא באו בגלל כל האווירה שהייתה סביב המועדון בשנתיים האלו. |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:12 PM
|
||
נו בסדר אתה אומר שלא היה כדורגל לא היה כלום אז משחק "אליפות" באים 13 אלף שזה כמעט מלא ואתם חופרים בשכל על זה ואני לא מדבר רק על המחאה של ביתר במחזור הראשון היו עוד לא מעט בעבר הלא רחוק -------------------- |
||
| Nimrod |
פורסם ב: Sep 26 2005, 05:18 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
כן. הייתה מחאה וגם בה אוהדי מכבי השיגו לא מעט אז חלאס ל**** ת'שכל. המחאה הייתה על ההתנהגות והיחס לאוהדים והיא הצליחה. |
||
(10) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |