| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) « ראשון ... 7 8 [9] 10 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:43 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
במכבי חיפה הוא לקח את כל התארים זה נכון... אבל אני מדבר מבחינה אישית... בהפועל חיפה הוא הביא את העונה הכי גדולה שלו בקריירה וכלום לא יעזור גם אם תכחיש.. ואלי אוחנה כמובן. -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:50 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
גם אם הוא הביא ת'עונה הכי טובה שלו זה רק מראה שהוא מקצוען והסיבה שהוא עבר להפועל היתה יעקב שחר מה חשבת שהוא יפסיק לשחק כדורגל הוא גם לא היה בדיוק "מבסוט" מהמעבר אבל לא היתה לא ברירה גם נמני עבר לבית"ר מה אז הוא לא סמל של מכבי ונגיד והרציקוביץ' וקלינגר לא היו מחזירים אותו ואז הוא היה עובר להפועל ת"א אז היה מפסיק להיות סמל תפסיקו כבר אם הזיוני שכל שלכם! ראובן עטר=מכבי חיפה! -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:51 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כל מילה בסלע -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:53 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
עטר עבר ליריבה העירונית אני בטוח שהאוהדים שלכם לא אהבו את זה באותה תקופה... נימני למשל העיפו אותו ממכבי אבל הוא לא הלך להפועל שרצתה אותו... אם אוהדי מכבי היו שונאים את בית"ר כמו את הפועל אז גם לבית"ר הוא לא היה עובר.. מבטיח לך! -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:58 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
טוב בסדר אין לי כוח או שאתה תמים או שאתה מנסה לריב איתי בכוח יודע מה ראובן עטר לא סמל בסדר גם ברקוביץ' לא וגם דבידוביץ' וחרזי וזהאי ארמלי לחיפה אין סמלים זהו הודתי יאללה ביי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:02 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
נו הנה בסוף הודית שאין לחיפה סמל אז למה כל החפירות האלו......... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:03 PM
|
||
שאלה אם אוחנה יעבור לאמן את סכנין הוא עדיין יהיה סמל? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:04 PM
|
||
האמת כואבת נכון?? אין מה לעשות עטר אולי מקצוען ואחד השחקנים הגדולים שהיו אבל סמל של מכבי חיפה הוא לא... -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:04 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הכדורגל הישראלי ואוחנה בפרט מעניינים לי ת'ביצה אינטר עד המוות -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:05 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
עטר הוא הסמל של חיפה, רובי מה אתה מתווכח איתם בכלל הם לא אוהדי חיפה ובטח שלא בתקופה ההיא
הם לא מסוגלים להבין את מה שאני ואתה חושבים ... -------------------- ![]() |
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:06 PM
|
||
כן... כי זאת קריירת אימון זה שונה מקריירת שחקן... אבל בכל זאת אם הוא יילך לאמן שם מבטיח לך שהוא יהיה מחוק אצל הרבה אוהדים -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:08 PM
|
||
תאמין לי שאני יכול ללמד אותך על כדורגל ישראלי אה ואני בן 20 אז על איזה תקופה אתה מדבר בדיוק שאני לא ראיתי?? -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:12 PM
|
||
|
קודם כל כבר לפי ההתחלה לא מגיעה לך תשובה מאיפה אתה יודע מה אני יודע? ככה זה אתה צעיר חושב שאתה יודע הכל, זה בסדר אני לא מאשים אותך גם אני הייתי ככה אבל תשמור על הפה פעם הבאה ומבחינתי הדיון הזה גמור, כמו שאני לא יודע מה זה אוחנה בשבילך אתה לא תדע אף פעם מי זה עטר בשבילי -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:20 PM
|
||
פשש איזה השוואה עטר סמל בחיפה בדיוק כמו שאוחנה בבית"ר נכון?? -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 09:22 PM
|
||
|
לא בדיוק, עטר עולה עליו -------------------- ![]() |
||
(10) « ראשון ... 7 8 [9] 10 |
![]() ![]() ![]() |