| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:22 PM
|
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
איתן טייב
-------------------- |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:28 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
עכשיו דיברתי איתו..אחלה בנאדם אתה לא יודע איך הוא מצטער שהוא עשה את זה.. אבל אתה יודע מתי נדפקה לו הקריירה? הוא חתם בחיפה והכל וביטל איתם את החוזה כי בית שאן בכו לו שיחזור כי הוא היה עמוד התווך של הקבוצה.. בגללו בנאדו עזב לבית"ר כי מקומו לא היה מובטח..לך תידע איפה הוא היה עכשיו הוא הבקיע בעונת השיא שלו כבלם 15 שערים בליגה הלאומית(העל).. פשוט חבל -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:28 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
רובי מה אתה מתווכח בכלל הם לא מבינים והם לא יבינו גם
ואתר טייל בקבוצות אחרות רק כי הוא לא מצא את מקומו בחיפה אז בקטע הזה אפשר להאשים את הקבוצה -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:30 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בגלל שאתה חושב שונה אז אנחנו לא מבינים? טוב -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:33 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
לא בגלל שאתה לא אוהד חיפה ולא בגיל המתאים אז אתה לא מבין גם אני בבית"ר לא מתמצא כמוך -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:36 PM
|
||
להיות עוד חודשיים בן 18 זה מספיק בשביל לדעת מספיק על עטר .. יכול היות שבגלל שאתה אוהד חיפה אתה רואה בו יותר כסמל אבל בגלל שהוא שיחק בחצי ליגה הוא לא נראה לי סמל בשבילכם -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 27 2005, 03:42 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Sep 27 2005, 04:09 PM
|
||
|
אני אמרתי לך מה הסיבות תבין\לא תבין זה כבר עניין שלך -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Sep 27 2005, 04:19 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
לכל שחקן יש את ההחלטה הקשה לעזוב את קבוצת האם שלו (זה נכון לגבי טייב?)... אבל אם הוא מחליט להישאר, הוא סמל.. סתכל את טוטי, גדל ברומא, זאת כבר העונה ה13 שלו בקבוצה, האוהדים מוכנים לעשות הכל בשבילו, וראינו מה הם רצו לעשות אם הוא היה עובר... ההבדל (אם כל הכבוד) זה שלבית שאן אין אוהדים -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 27 2005, 04:28 PM
|
||
איתן שיחק בבית שאן כל חייו.. בלעדיו הקבוצה לא הייתה שורדת באותו עונה.. היא שרדה באותו עונה הוא כבש בה 9 שערים.. אבל העונה הזאת הייתה של הסרט מלחמה בית שאן יוצאת לקרית אליעזר מול חיפה ניצחון של חיפה ויש אליפות ניצחון של בית שאן ויש השארות בליגה. עופר שטרית מעלה את חיפה ל2-0 קלאודיו קאימי מצמק ,דניאל סקנטיי משווה בפנדל ואז דקה 93 בעיטה חופשית לבית שאן.. הכדור נכנס בית שאן נשארו ליגה והאליפות הלכה למכבי תל אביב.. שנה לאחר מכן ירדנו ליגה.. ולבית יש אוהדים..באותו משחק נגד חיפה באו בסביבות השש וחצי לקריית אליעזר.. בתקופה של ליגת העל כל השבוע היה טירוף בעיר אלה היו ימים חלומיים.. אחחח אנחנו כרגע בליגה א' ופותחים את הליגה עם תקציב של חצי מיליון שקל.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:06 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
אני דווקא כן ראיתי אותו משחק באותם שנים מישהו פה אמר שהוא לא היה שחקן גדול??? אבל שחקן ששיחק בחצי ליגה לא יכול להיות סמל דר"א את העונה הכי גדולה שלו הוא דווקא הביא בהפועל חיפה סתם שתדע לידע כללי.... -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:12 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הצחקת אותי למה מה הוא עשה בהפועל חיפה? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:33 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
לא הביא תואר אמנם כמו שהביא לכם את הדאבל
אבל מבחינה אישית בהפועל חיפה אם אני לא טועה זה היה בדיוק לפני 10 שנים... ב95-96 הוא הביא את העונה הכי גדולה שלו ואתה יכול לבדוק את זה... -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:35 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה הוא עשה בהפועל חיפה? מה הוא עשה בהפועל פ"ת? מה הוא עשה בבית"ר ירושלים? מה הוא עשה במכבי נתניה? מה הוא עשה במכבי חיפה? אם שכחתי איזה קבוצה אני מצטער...הוא עבר בחצי ליגה איזה סמל הוא יכול להיות כבר?! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 27 2005, 08:39 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אז ככה: 88/89-אליפות 90/91-דאבל 92/93-גביע 93/94-אליפות+שמינית גמר מחזיקות(שער ניצחון מול פ.ס.ז') 00/01-אליפות 01/02-אליפות אבל עזוב תארים כשאומרים ראובן עטר אומרים מכבי חיפה,נקודה. נ.ב-מי הסמל הגדול שלכם? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(10) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 |
![]() ![]() ![]() |