| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (10) « ראשון ... 8 9 [10] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 22 2006, 05:07 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אז וואלה אני שמח בשבילו שיש משהו לפחות שמצחיק אותו בחיים...יש אנשים שלא יכולים לצחוק ורק בוכים כל החיים שלהם... אז אם הצלחתי לשמח מישהו וואלה עשיתי מצווה... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Oct 22 2006, 05:11 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
השתנה זאת לא מילה. אבל אפשר להגדיר את השינוי הזה במילה אחת-גאיידמק. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 22 2006, 05:23 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 22 2006, 05:31 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כסף משנה אנשים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| בר.פ. |
פורסם ב: Oct 22 2006, 05:36 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
אייי תמירררררררר -------------------- ![]() MH1913 |
| matan |
פורסם ב: Oct 22 2006, 07:32 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
מה אכפת לכם הוא אוהד הצלחות אז תגידו לו מתי ללכת למשחק ומתילו מה אתם שולטים באיצטדיונים.
שונא את אלה שהולכים לכמה משחקים ומרגישים כאילו הם 20 שנה כל משחק הולכים. הרי אם אוהדי הצלחות לא יבואו איך יתמלאו איצטדיונים מה-400 שבאים כל משחק?? אני הייתי מנוי להפועל כדורסל מגיל 5 ושהקבוצה לא ממש הצליחה והיו פעמיים שלא הייתי יכול ללכת הייתי מוותר לא נילחם בשביל ללכת אין מה לעשות שקבוצה לא מצליחה אתה לא תתן את כולך ללכת למשחק תבינו את זה כבר. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 20 2006, 02:24 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אותו קהל בדיוק והיום היינו עדים לכך אתה יכול לשקר לעצמך אבל לא על כולנו... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 20 2006, 02:43 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה על הזין שלי וגם כל אלו שחושבים שהם אוהדים יותר טובים ממני פה גם הם על הזין שלי הקהל לא השתנה הוא אותו חרא טוב זה מה שאתה רוצה לשמוע? ואני גאה להיות חלק ממנו למרות שעם העיקרון הראשי שלו אני לא מסכים לקהל הזה יש לב לפחות והוא מביא למשחק חוץ בפ"ת יותר ממה שאתם הבאתם בבית מול פ"ת אפילו בשירים ושערים צחקו עליכם מבטאים רגשות שלא הולך מה לעשות עדיף לשבת בבית ולפצח גרעינים? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Nov 20 2006, 03:04 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
סוף סוף הודת - חזרת לאהוד בית"ר רק בגלל המזומנים של ארקדי.
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 20 2006, 03:15 AM
|
||
לא ראיתי שהודיתי בזה אבל אם אתה אומר... קיצר אני יודע מה אני ומי אני, ומה בית"ר מסמלת בשבילי ולא ארקדי... אם מפריע לכם שאני הולך לכל משחק מה אני יגיד לכם אתם ילדים מסכנים וחסרי חיים (לא מדבר עליך בנישו) תסתכלו על עצמכם במקום להעביר ביקורת ולנסות לעקוץ פה אחרים (אחרי זה אתם שואלים לאן כל המשתמשים נעלמו) אם אני יתחיל לעקוץ פה אחד אחד ולהגיד לו מה שאני חושב עליו הוא לא ייכנס לפורום הזה במשך שנה לפחות מרוב הפדיחה אז תסתכלו במראה קודם......... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 20 2006, 03:55 AM
|
||
ענק אחי עשית לי ת'לילה באמת(חוץ מהעקיצה כרגע על המשחק של בוקה בסטאן)ובנישו אל תשכח שאני הוצאתי את זה ממנו אבי אני לא בא לעקוץ אותך ולא את הקבוצה רק רוצה שתודה שהקהל שלכם בדיוק אותו קהל ונכון גם אני לא גאה בכל מה שקשור לקהל שלי בלשון המעטה אבל לפחות אני לא מנסה לתת תירוצים מסכנים... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Nov 20 2006, 03:59 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(10) « ראשון ... 8 9 [10] |
![]() ![]() ![]() |