| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) « ראשון ... 2 3 [4] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:23 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
וכמעט פגעו בחרזי שיחק בביתר שנה/שנתיים ואני זוכר אפילו כמה גולים שלו ..1-0 מול מכבי ת"א ולא משנה על מי כיוונו,הם חולי נפש -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:26 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הליגה בשבילנו זה משחק ילדים כל שחקן בחיפה ב10 רמות מעל שחקן בקבוצה זו או אחרת פחות מאליפות זאת תיהיה אכזבה זה כמו שמכבי ת"א בכדורסל תיקח מקום2 אז בגלל זה המשחק בליגת האלופות קובעת את רמתו של המאמן אני עדיין חושב שרוני לוי עדיף מכל מאמן בארץ חוץ מקשטן כמובן... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:26 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
בנוגע לזה שהקהל של ביתר בא אחרי הקבוצה גם ברגעים לא קלים זה אין ויכוח אבל חצי משם באים בשביל להרביץ לקבוצה היריבה אחרי המשחק "קהל" דפוק בשכל -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:27 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
וואלה לפניו היתי מעדיף את איווניר,גיא לוי,ניר לוין,לחמן,מלמיליאן והרשימה ארוכה ושלא תחשוב שאתה תעליב אותי בהודעה הבאה,כן רוני לוי עדיף על קלינגר. -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:28 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אם ביתר תביא את קשטן ויהיה לה סגל לא רע שיכול להביא מקומות 2-4 למשל.. וניקח מקום 7-9 יגידו לו תתפטר? מבטיח לך שלא למרות שאני מאמין שזה לא יקרה.. בקשר שצעקנו לגומטן בוז...עם סגל ותקציב כזה אני הייתי מביא לביתר אליפות תראה איפה הוא עכשיו היה בהפועל חיפה פישל,היה בבאר שבע פישל,עכשיו איפה הוא? אי שם בליגה קפריסאית. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:30 PM
|
||
בד"כ הם מרביצים שהקבוצה מפסידה שהם מנצחים הם מרביצים רק אם מתגרים בהם. אבל אין ספק שהם לפעמים מגזימים -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:31 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו.... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:33 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
זה לא לפעמים תעשה לי טובה לבוא אחרי הפסד .. כן מביש .. כן לקבוצה הכי שנואה (אני מדבר אחרי המשחק 4-1 לסכנין) ולבוא באמצע כביש חיפה תל אביב ולזרוק אבנים על האוטובוס של השחקנים שהם "אוהבים" כביכול זה כבר עבר גבול ועוד המקרה עם אריק שסתם יום אחד באמצע השבוע אוהד ביתר מרביץ לו והרשימה ארוכה זה לא לפעמים !! זה חייב להיפסק -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:33 PM
|
||
לא יגידו לו להתפטר כי יודעים מה הוא מסוגל לעשות כמאמן מה אוחנה עשה בקריירת אימון שלו? הוריד את בני יהודה התחיל עם מכבי פ"ח עונה עם 4 הפסדים מ4 משחקים. לקחת את ביתר עם סגל חיה ולא הביא איתם שום תואר בשנתיים. שנה שעברה עם הליגה העלובה שהיית שאשדוד סיימה 3 בשיניים בדקה 80 הצלחנו להשוות בטדי נגד נצרת עלית. קשטן יכול להביא לנו אליפות בשקט אבל אנחנו גם יכולים ליפול מה שכן לא יגידו לו להתפטר כולם יודעים את היכולת שלו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:34 PM
|
||
שכחת שכמעט דפקו מכות לשחר במסעדה אחרי ההפסד 4-1 בקרית אליעזר -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:37 PM
|
||||
עם קשטן אף קבוצה לא תצליח להגיע למקומוץ 7-9 אפילו עם פ"ת מקום 12 עם סגל לא בשמיים מי ישמע הביא אותם מקום 5\6
תרחיב אולי אני אזכר -------------------- |
||||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:40 PM
|
||
מה שנכון נכון בקשר להרחבה אני זוכר חזרנו מהמשחק נגד חיפה הפסדנו 4-1 או 4-0 לא זוכר ממש זה היה משחק שבירוק הכניס באדיר החמיץ פנדל רוסו הכניס באדיר הכניס.. משהו כזה אז בסיום אם אני לא טועה שחר ופניג'ל קבעו להפגש במסעדה כלשהי והאוהדים של ביתר ראו אותם ירדו מהמכונית והתחילו לעשות שם בלאגן עד שהגיע משטרה.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:44 PM
|
||
אה טוב מי ישמע ואין מה להתגאות בזה או משהו -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:47 PM
|
||
לא מתגאה.. נתתי לך עוד דוגמא -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 26 2005, 03:48 PM
|
||
סבבה אפשר להמשיך ולתת דוגמאות לא נגמור עם זה עד מחר -------------------- |
||
(4) « ראשון ... 2 3 [4] |
![]() ![]() ![]() |