אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
  הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> המלצות סימונים וטורים מומלצים לסופ"
נתנאל שמאי
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:53 PM
צטט הודעה

מהמר מתחיל

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 3,065

מצב: Member is Offline

מכבי פתח תקוה - בני סכנין user posted image user posted image

מכבי פתח תקוה פתחה את העונה בצורה לא רעה שהיא מציגה במשחקים שלה יכולת די טובה אבל היא לא כל כך מספיקה לה במשחקים האחרונים שלה,פ"ת פתחה את העונה בצורה טובה מאוד כאשר היא ניצחה במחזור הראשון של העונה 1:2 את מכבי נתניה בבית,לאחר מכן יצאה פ"ת למשחקים קלים בגביע אופ"א מול באשקימי והצליחה לנצח את שני המשחקים האלה שהיא כובשת בצרורות ודבר זה נוטע תקוות רבות בקרב הקבוצה להמשך העונה ,בהגרלה לשלב הבאהיא קיבלה פ"ת את פרטיזן בלגרד בגביע אופ"א בסיבוב הראשון ובמשחק הראשון בבית היא הפסידה 2:0 שגם במשחק הזה היא הציגה יכולת לא רעה בכלל.
במחזור השני של ליגת העל כבר היא קיבלה את מכבי חיפה והיא הייתה בפיגור של 0:3 במחצית והלוזונים נראו קרובים מאוד לקבל תבוסה שהרבה זמן לא ישכחו אבל אז משהו נדלק אצל פ"ת והיא חזרה ל-2:3 ולא הייתה רחוקה מלהשוות את המשחק הזה אך בסופו של דבר חזרה פ"ת בלי הנקודות ועם הפסד ראשון העונה בליגה.
פ"ת ניצבת במקום ה 4 בטבלה כשבאמתחתה 3 נקודות לאחר 2 מחזורים.
מחר מארחת הקבוצה את בני סכנין למשחק שהוא מאוד חשוב בשביל סכנין ובסכניון יודעים טור מאוד שבמקרה של הפסד היא נכנסת לצרות גדולות מאוד אחרי שכבר ב-2 המשחקים הראשונים של העונה סכנין הפסידה והיא במקום האחרון בטבלה ובאמתחתה אפילו אין נקודה אחת בודדה.
סכנין כבשה שער אחד בלבד וספגה 5,במחזור שעבר היא הפסידה בבית 1:0 לאשדוד לאחר שבמחזור הראשון היא חטפה תבוסה כואבת ממכבי חיפה 1:4 בקרית אליעזר.
בסכנין יודעים שהמשחק הזה יכול לקבוע הרבה מאוד על הגורל של הקבוצה הזאת והפסד שלה פה יכול להוביל לזעזוע גדול ולכך שמומי זעפרן ילך הביתה.
פ"ת בבית קבוצה טובה והיא רק ממשיכה את גל ההתקדמות שלה ואני חושב שבבית היא תנצח את בני סכנין שתפסיד את המשחק הזה ואז באמת יתחילו הצרות.

ההמלצה שלי: מכבי פ"ת - בני סכנין 1 ביחס 1.40

בית"ר ירושלים - מכבי חיפה user posted image user posted image

בית"ר ירושלים התחילה את העונה שלה בצורה מעניינת מאוד אחרי שיש לה בעלים חדש שקוראים לו ארקדי גאידמק.
בית"ר במחזור הראשון של העונה הפסידה 1:0 קטן למכבי תל אביב בבית ואחרי המשחק הזה גאידמק פתח פה על אלי אוחנה בעיתונות ובגלל זה אוחנה החליט ללכת הביתה.
במחזור השני בית"ר הגיע למשחק חוץ מול מכבי נתניה החלשה שאין לה מאמן וגיא עזורי היה על הקווים ובכל מקרה הקבוצה הצליחה לנצח 3:2 בקופסא במשחק גדול וחזרה הביתה עם 3 נקודות מאוד מאוד חשובות.
בית"ר מגיעה למשחק מול האלופה מכבי חיפה בבית שתמיד היה מאוד מעניין בין שני הקבוצות האלה במיוחד כשהמשחק נערך באיצטדיונה של בית"ר איצטדיון טדי.
בית"ר בהחלט יכולה לרוץ קדימה בעונה הזאת ויש לה שחקנים טובים מאוד כמו טוטואנה ואנסומבו שהגיעו מהפועל חיפה ומספקים את הסחורה לפחות לפי ההתחלה,את יואב זיו החלוץ המעולה שבא מנצרת עילית, את ליאור אסולין ועומרי אפק הרכש החדש אליהם כמובן מצטרפים הצעירים והוער והקפטן איציק קורנפיין בקיצור לבית"ר יש קבוצה עם סגל שחקנים טוב מאוד והיא יכולה להתמודד העונה הזאת על התואר אבל זה לא הולך להיות קל.
כרגע ירושלים במקום ה 5 בטבלה כשבאמתחתה 3 נקודות,מכבי חיפה פתחה את העונה הזאת כמו כל עונה שהמאזן שלה אחרי 2 מחזורים הוא 6 מתוך 6 נקודות שהמאזן שערים שלה עומד על 3-7 אחרי שבמחזור הראשון היא ניצחה 1:4 קליל את סכנין בבית ובמחזור השני היא ניצחה 2:3 את מכבי פ"ת שוב בבית.
ביום ראשון יוצאת הקבוצה למשחק החוץ הראשון של העונה הזאת מול קבוצה שהיא פחות טובה ממנה אבל זה לא סוד שבחיים לא היה קל לשחק בטדי נגד בית"ר כאשר האיצטדיון מלא והאוהדים דוחפים את הצהובים מה גם שבעונה שעברה בית"ר הייתה הקבוצה היחידה שחיפה לא הצליחה לנצח ואפילו יצאה משלושת המשחקים מול בית"ר עם פחות נק' מאשר בית"ר יצאה כאמור המשחקים הסתיימו ב-2 תוצאות תיקו וניצחון לבית"ר בקריית אליעזר!
חיפה העונה הזאת יודעת שהולך להיות לה יותר קשה מהעונה שעברה והיא רוצה לשמור על מאזן מושלם אחרי 3 מחזורים,מולה עומדת בית"ר ירושלים שמגיעה לאחר ניצחון ראשון העונה,בית"ר בטדי קבוצה אחרת מאשר בחוץ ואני בהחלט מאמין שהיא יכולה להוציא נקודות מהמשחק הזה ולכם אני מהמר על בית"ר המשחק הזה וממליץ לחזק בתיקו.

ההמלצה שלי בית"ר ירושלים - מכבי חיפה 1 ביחס 3.25 מומלץ לחזק ב-x ביחס 2.85

פארמה - יובנטוס

פארמה לא פתחה את העונה הזאת טוב בכלל ומחר היא מארחת עוד אחת מהקבוצות הכי טובות בעולם את יובנטוס שעדיין מושלמת בליגה ומציגה יכולת לא רעה בכלל במשחקים האחרונים שלה,פארמה במחזור שעבר הובסה 2:4 באולימפיקו מול רומא ועכשיו היא שוב מארחת קבוצה גדולה והיא יודעת שהמשחק הזה לא הולך להיות קל בכלל, פארמה התחילה את העונה הזאת שכאשר כבר במחזור ה 4 יש לה 2 הפסדים תיקו אחד וניצחון אחד בודד,היא יודעת שאת העונה הזאת היא חייבת לפתוח בצורה יותר טובה מאת העונה שעברה כדי לא להיכנס למאבקי הירידה כבר בתחילת העונה,בפארמה מאוד לא רוצים להגיע לאותו מצב שהם היו בו בעונה שעברה והם יודעים שהם חייבים להתחיל לנצח משחקים,פארמה לא הציגה יכולת טובה מול רומא והיא יודעת שאותה יכולת מול יובה לא תספיק וזה יגמר בעוד הפסד.
יובה התחילה את העונה בצורה טובה מאוד כאשר הסגנית שלה מילאן התחילה את העונה בצורה מאוד לא יובה עדיין מושלמת בליגה שהיא מובילה את הטבלה בבטחה ויש לה 12 נקודות כבר אחרי 4 מחזורים,יובה כבשה 8 שערים שזה אומר שהיא כובשת 2 שערים בממוצע למשחק והיא ספגה שער אחד בלבד,יובה נראית טוב מאוד גם במשחק שלה בליגת האלופות היא נראתה טוב מאוד והיא חוזרת ממשחק חוץ מאוד קשה מול אודינזה שאותו היא הצליחה לנצח 1:0 קטן משער של ויירה.
כמו שזה נראה כרגע יובה צועדת בביטחה לעבר האליפות אבל קודם כל יש לה משחק מול פארמה בחוץ קבוצה שבחיים לא היה ליובה קל מולה והיא יודעת שהיא חייבת לנצח את המשחק הזה,יובה כרגע אחת הקבוצות הכי טובות בעולם והיא בכושר פשוט מעולה,טרזגה שחוזר לכושר אחרי פציעה בעונה שעברה מציג יכולת מרשימה מאוד ואני רואה את יובה חוזרת עם כל הקופה ואפילו די בקלות גם מהמשחק הזה והיא עדיין תהיה מושלמת.

ההמלצהשלי: פארמה - יובנטוס 2 ביחס 1.55

ניוקאסל-מנצ'סטר סיטי

ניוקאסל התחילה את העונה בצורה רעה מאוד כאשר העונה הזאת היו ציפיות גדולות מאוד מהקבוצה הזאת והיא הייתה מועמדת לאליפות,אבל בפתיחה שלה היא לא נראתה טוב בכלל ורק במחזור שעבר היא הצליחה להשיג את הניצחון הראשון של העונה הזאת בו היא שיחקה מול בלקבורן וניצחה את המשחק הזה 3:0 בחוץ עם שערים של מייקל אואן שכבש את השער הראשון שלו העונה בליגת האנגלית ומדי ניוקאסל ואלן שירר. מעתה והלאה אנו נראה את הקבוצה הזאת יוצאת לדרך חדשה,עוד חתימה טובה מאוד לניוקאסל היא אלברטו לוקה המעולה שבא מ-לה-קורוניה והוא תוספת חשובה מאוד להתקפה של ניוקאסל ואני חושב שהוא יעזור הרבה מאוד לשירר ולאואן.
ניוקאסל תארח מחר את מנצסטר סיטי עוד קבוצה מאוד מפתיעה שפתחה את העונה בצורה הכי טובה שיכולה להיות אבל במחזור שעבר היא הפסידה לבולטון וטל בן חיים במשחק שהיא הייתה חייבת לנצח.
ניוקאסל רק במקום ה 14 בטבלה כשבאמתחתה 5 נקודות בלבד אחרי 6 מחזורים,יש לה ניצחון אחד 2 תוצאות תיקו ושלושה הפסדים,סיטי התחילה את העונה בצורה מושלמת אבל במחזורים האחרונים היא מציגה יכולת נפלאה אבל לא מצליחה לנצח.
במחזור מספר 4 היא יצאה לדרבי של מנצ'סטר והיא הצליחה לחזור משם עם נקודה אחת מאוד חשוב מול היונייטד שהמשחק הזה הסתיים בתיקו 1:1.
מחר הקבוצה יוצאת למשחק חוץ מאוד קשה מול ניוקאסל שהיא קבוצה ביתית טובה מאוד והיא מתחילה להכנס לכושר ואני חושב שאחרי המשחק מול בולטון סיטי יגיעו למשחק הזה אם הראש למטה ואני חושב שהם יפסידו את המשחק השני ברציפות שלהם כי עכשיו יהיה מאוד קשה לעצור את ניוקאסל שתתחיל להתפרק על קבוצות ויש לה את היכולת והשחקנים המתאימים לעשות את זה.

ההמלצהשלי:ניוקאסל - מנצ'סטר סיטי 1 ביחס 1.75

בולטון - פורטסמות user posted image user posted image

בולטון פתחה את העונה הזאת בצורה מאוד משכנעת כאשר היא ממוקמת במקום ה 4 כבר אחרי 6 מחזורים והיא ממשיכה את ההשתפרות שלה מהעונה הקודמת כאשר שם היא הצליחה להגיע למקום בגביע אופ"א ועשתה היסטוריה במועדון קטן כמו של בולטון.
במחזור שעבר בולטון יצאה למשחק חוץ מאוד קשה מול מנצ'סטר סיטי שגם היא הפתעה העונה הזאת ופתחה את העונה בצורה טובה מאוד,בולטון יצאה משם בנס עם רשת נקייה ובמתפרצת בדקה ה90 קיבלה הקבוצה פנדל וחזרה עם כל 3 הנקודות הביתה.
היכולת שהציגה בולטון מול הסיטי לא תספיק להם מול פומפי,למרות זאת בולטון בבית היא קבוצה אחרת בבית ובמשחק הזה אני מאמין שנראה אותה שולטת במשחק כי יש לה שחקנים מעולים והיא בהחלט יכולה לעשות צרות לפומפי שמגיעה למשחק הזה לא במצב כל כך טוב,בולטון העונה הזאת לא רוצה מקום בגביע אופ"א אלא יותר מזה היא רוצה מקום בליגת האלופות והיא בהחלט יכולה לעשות את זה,הקבוצה של טל בן חיים היא אחת המובילות באנגליה למרות שאין לה תקציב גדול יש לה שחקנים מעולים ומאמן גדול והם יכולים העונה הזאת לעשות היסטוריה במועדון הזה בדיוק כמו שאברטון עשו בעונה שעברה כאשר הם סיימו במקום ה 4 בטבלה והגיעו למוקדמות ליגת האלופות,בולטון גם יכולה לעשות את זה והמשחק הזה מול פומפי הוא משחק מאוד חשוב בשביל המשך העונה שלהם.
פורטסמות' התחילה את העונה בצורה מאוד לא טובה כאשר היא רק במקום ה 13 כשבאמתחתה 5 נקודות בלבד אחרי 6 מחזורים.
לפומפי בעיה בכיבוש שערים אחרי שהיא שיחררה את יעקובו איגביני המבקיע הבולט שלה בעונה שעברה והיא הבקיעה רק 5 שערים העונה ב 6 משחקים והיא ספגה לא פחות מ 8,לורן רובר שבא מניוקאסל הוא כנראה לא מספיק להתקפה של הקבוצה הזאת ואני חושב שבהמשך העונה תהיה להם בעיה גדולה מאוד בהתקפה.
בולטון בבית היא קבוצה טובה מאוד והיא גם הביאה את נאקטה הרכש החדש וביחד אם דיוף אני מאמין שבולטון הולכת לתת עונה גדולה והיא תחזור לשיגרה וליכולת הטובה שכולם רגילים ממנה ואני מאמין שהיא תצליח לנצח את המשחק הזה בבית.

ההמלצה שלי: בולטון - פורסטמות' 1 ביחס 1.50

ניחושים לאורך התוכניה מאת נתנאל שמאי:

יום שישי:
1.הפועל נצרת עילית - בני יהודה ת"א X ביחס 2.65 מומלץ לחזק ב-1 ביחס 2.10
2.סה"כ שערים הפועל נצרת עילית/ בני יהודה ת"א X ביחס 1.80
3.הפועל רעננה - הפועל אשקלון 1 ביחס 1.80
4.הפועל רעננה - הפועל אשקלון (1+) X ביחס 3.15
5.מכבי באר שבע - הפועל קרית שמונה 2 ביחס 1.95
6.סה"כ שערים מכבי באר שבע/ הפועל קרית שמונה 1 ביחס 2.90
7.הפועל הרצליה - מכבי עירוני טירת הכרמל X ביחס 2.70
8.סלובניה - גרמניה (5+) 2 ביחס 1.80
9.לוטון - שפילד וונסדיי 1 ביחס 1.50
10.פרייבורג - אונטרהאכינג 1 ביחס 1.45
11.מינכן 1860 - בראונשווייג 1 ביחס 1.55
12.קיקרס אופנבך - בוכום X ביחס 2.70
13.ספרד - קרואטיה (4+) 2 ביחס 1.80
14.פנאפייל - בנפיקה ליסבון 2 ביחס 1.60
15.ולז סארספילד - ניואלס אולד בויס 1 ביחס 1.50
יום שבת:
16.בירמינגהאם - ליברפול 2 ביחס 1.95
17.הפועל חיפה - הפועל באר שבע 2 ביחס 2.60
18.עירוני ניר רמת השרון - הכח עמידר רמת גן 2 ביחס 1.75
19.דואיסבורג - נירנברג 1 ביחס 1.95
20.שאלקה-04 - האנובר 96 1 ביחס 1.40
21.המבורג - ביירן מינכן ביחס 1.75 מומלץ לחזק ב-X ביחס 2.80
22.ארמיניה בילפלד - בורוסיה מינשנגלדבאך X ביחס 2.65
23.ורדר ברמן - באייר לברקוזן 1 ביחס 1.65
24.עירוני ראשון לציון - מכבי הרצליה 2 ביחס 2.50
25.צ'לסי - אסטון וילה 1 ביחס 1.15
26.אברטון - וויגאן 1 ביחס 1.65
27.מנצ'סטר יונייטד - בלקבורן 1 ביחס 1.20
28.ניוקאסל - מנצ'סטר סיטי 1 ביחס 1.75
29.ווסט ברומיץ - צ'רלטון 2 ביחס 2.20
30.ווסטהאם - ארסנל 2 ביחס 1.60 מומלץ לחזק ב-X ביחס 2.95
31.הפועל תל אביב - מכבי נתניה 1 ביחס 1.45
32.מכבי פתח תקוה - בני סכנין 1 ביחס 1.40
33.מ.ס. אשדוד - הפועל פתח תקוה 1 ביחס 1.70
34.הפועל כפר סבא - מכבי תל אביב 2 ביחס 1.65
35.יוון - צרפת (3+) 2 ביחס 1.80
36.רג'ינה - אודינזה X ביחס 2.65
37.בולטון - פורטסמות 1 ביחס 1.50
38.בורדו - אז'קסיו 1 ביחס 1.55
39.לה מאן - פאריס סן-ז'רמן 2 ביחס 2.20
40.ליל - סט. אטיין 1 ביחס 1.75
41.מארסיי - מץ 1 ביחס 1.40
42.אספניול - ויאריאל 2 ביחס 2.80
43.אתלטיקו מדריד - חטאפה 1 ביחס 1.50
44.ולנסיה - ריאל סוסיאדד 1 ביחס 1.40
45.סראגוסה - דפורטיבו לה קורוניה X ביחס 2.60
46.פארמה - יובנטוס 2 ביחס 1.55
47.טרם נקבע טרם נקבע טרם נקבע
48.בטיס - ברצלונה 2 ביחס 1.95
יום ראשון:
49.קליארי - רומא 2 ביחס 2.15
50.אמפולי - לצ'ה 1 ביחס 2.05
51.לאציו - פאלרמו X ביחס 2.70
52.ליבורנו - אסקולי 1 ביחס 1.55
53.סמפדוריה - קייבו 1 ביחס 1.50
54.סיינה - מסינה X ביחס 2.65
55.טרויזו - מילאן 2 ביחס 1.25
56.מידלסברו - סנדרלנד 1 ביחס 1.40
57.אלאבס - ריאל מדריד 2 ביחס 1.40
58.סה"כ שערים אלאבס/ ריאל מדריד 2 ביחס 2.70
59.אתלטיק בילבאו - ראסינג סנטאנדר 1 ביחס 1.55
60.מאיורקה - מלאגה X ביחס 2.75
61.אוסאסונה - קאדיס 1 ביחס 1.60
62.פ.צ. קלן - הרטה ברלין X ביחס 2.50
63.שטוטגרט - קייזרסלאוטרן 1 ביחס 1.55
64.נאנט - ליון 2 ביחס 1.80
65.בית"ר ירושלים - מכבי חיפה 1 ביחס 3.35 מומלץ לחזק ב-X ביחס 2.85
66.סה"כ שערים בית"ר ירושלים/ מכבי חיפה X ביחס 1.80
67.אינטר - פיורנטינה 1 ביחס 1.45
68.לאנס - ראן X ביחס 2.80
69.סלטה ויגו - סביליה X ביחס 2.65
70.סה"כ שערים סלטה ויגו/ סביליה X ביחס 1.80
71..טרם נקבע טרם נקבע טרם נקבע
72..טרם נקבע טרם נקבע טרם נקבע
73.בוקה ג'וניורס - ראסינג קלאב 1 ביחס 1.50
74.אינסטיטוטו דה קורדובה - סן לורנצו 2 ביחס 2.05

טורים מומלצים לשבת-ראשון:
טור לשבת:
עירוני ניר רמת השרון - הכח עמידר רמת גן 2 יחס 1.75
ווסט ברומיץ - צ'רלטון 2 יחס 2.20
מכבי פתח תקוה - בני סכנין 1 יחס 1.40
פארמה - יובנטוס 2 יחס 1.55

סכום ההימור: 10.00 ₪
יחס הזכייה הכולל: 8.355
סכום זכייה צפוי: 84.00 ₪

טור לראשון:
קליארי - רומא 2 יחס 2.15
ליבורנו - אסקולי 1 יחס 1.55
סמפדוריה - קייבו 1 יחס 1.50
טרויזו - מילאן 2 יחס 1.25
אלאבס - ריאל מדריד 2 יחס 1.40

סכום ההימור: 10.00 ₪
יחס הזכייה הכולל: 8.748
סכום זכייה צפוי: 87.00 ₪

השקעתי הרבה מאוד זמן וידע
אני מצפה להרבה תגובות
שבת שלום וסופ"ש של זכיות מאחל
נתנאל שמאי
PMשולח הדוא"ל
castro-man
פורסם ב: Sep 23 2005, 03:19 PM
צטט הודעה

מהמר
*

משתמש מספר: 3,193

אחלה המלצות מסכים איתך בהכל
PMשולח הדוא"ל
<<Daniel Zitron>>
פורסם ב: Sep 23 2005, 03:20 PM
צטט הודעה

מהמר כבד

משתמש מספר: 3,104

אחלה המלצות גבר תודה!!

--------------------
מנצ'סטר את החיים של המועצה אבל את הסיוט של כולנו=/!
PMשולח הדוא"לIMICQ
Winnerrr
פורסם ב: Sep 23 2005, 03:22 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,008

מגיע לבנאדם פרטי ופינה באתר לא ייאמן איזה השקעה תותח אתה למרות שלא הייתי ממהר לשלוח כפול
על בית"ר.

10x.gif

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
rippa
פורסם ב: Sep 23 2005, 03:54 PM
צטט הודעה

Francesco Totti

משתמש מספר: 556

אחלה המלצות אחי מסכים ברוב , בייתר קשה אני מאמין יגמר תיקו שם.
לגבי יובה אני מאמין שיש קצת עייפות אצל השחקנים כי הם בעומס בתקופה האחרונה , פארמה קבוצה ביתית טובה ויכולה להקשות על יובה מאוד יכול להסתיים שם תיקו 0-0 או 1-0 ליובה לדעתי.

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לICQ
רן טובול
פורסם ב: Sep 23 2005, 03:58 PM
צטט הודעה

מהמר
*

משתמש מספר: 1,428

תודה אחי סלובניה מנצחים מעל 5
PMשולח הדוא"לAOLYahooMSN
איתי
פורסם ב: Sep 23 2005, 05:31 PM
צטט הודעה

מהמר מתקדם
**

משתמש מספר: 2,607

וואלה כפרה מגיע לך כל הכבוד נשמה

ואני בטוח שאתה מבין משהו אז תמליץ לי אחי
http://www.winnerp.net/forum/index.php?showtopic=40149
PMשולח הדוא"ל
dvir1200
פורסם ב: Sep 23 2005, 05:33 PM
צטט הודעה

את יפתי אין עוד מלבדך אחרת

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 1,409

תודה רבה
מסכים בכפול בבית"ר
חיפה תמיד התקשתה בטדי

--------------------
כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשIMICQMSN
נתנאל שמאי
פורסם ב: Sep 23 2005, 05:46 PM
צטט הודעה

מהמר מתחיל

משתמש מספר: 3,065

QUOTE (Winnerrr @ Sep 23 2005, 03:20 PM)
מגיע לבנאדם פרטי ופינה באתר לא ייאמן איזה השקעה תותח אתה למרות שלא הייתי ממהר לשלוח כפול
על בית"ר.

10x.gif

תודה אחי
נראה אותך בשבת בטדי אתה בא?
אם כי לא נורא אם תתאכזב שית"ר ינצחו את חיפה biggrin.gif
בהצלחה לכולנו וסופ"ש של זכיות
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Sep 23 2005, 05:50 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,008

QUOTE (נתנאל שמאי @ Sep 23 2005, 05:44 PM)
תודה אחי
נראה אותך בשבת בטדי אתה בא?
אם כי לא נורא אם תתאכזב שית"ר ינצחו את חיפה biggrin.gif
בהצלחה לכולנו וסופ"ש של זכיות

אם אני יביא זכייה ב"ה אני שם... smile.gif

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
דקו
פורסם ב: Sep 23 2005, 05:59 PM
צטט הודעה

Ronaldinho

משתמש מספר: 3,306

אחלה המלצות במיוחד ההמלצה על ביתר !!
יום ראשון כולם בטדי בלי יוצא מן הכללללללל

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לICQ
דקו
פורסם ב: Sep 23 2005, 06:55 PM
צטט הודעה

Ronaldinho

משתמש מספר: 3,306

יאללה בית"ררררר מ-ל-ח-מ-ה

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לICQ
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0113 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768