| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| rippa |
פורסם ב: Sep 23 2005, 12:58 PM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
26) אברטון - וויגאן 1 1.65
אחרי עונה מדהימה בעונה שעברה בה בסיומה השיגה את הכרטיס לצ'מפיונס ליג אברטון מתחילה את העונה הנוכחית בצורה זוועתית , היא הודחה מהצ'מפיונס וקרובה להדחה מגביע אופ"א לאחר שהושפלה 5-1 בבוקרשט , אמנם בעונה שעברה המיקום של אברטון היה גבוה מאוד ממה שהקבוצה הייתה באמת שווה אבל המקום הלפני האחרון בו היא נמצאת גם לא משקף את היכולת של הקבוצה ולדעתי הגיע הזמן שלה להתעורר אם לא היא צפויה למאבקי תחתית קשים כל העונה , סגל הקבוצה כולל שחקנים טובים כמו מיקל ארטטה,פיל נוויל,ג'יימס ביטי ,מתאו פרארי ועוד וזה בהחלט סגל ששווה חלק עליון באנגליה , וויגאן מצידה הייתה הפתעה נעימה עד עכשיו אבל לדעתי מהיום היא תתחיל לרדת במורד הטבלה כי הסגל שלה באמת חלש לרמת הפריימר ליג , אברטון לא יכלה לבקש משחק טוב יותר כדי לצאת ממשבר , אני מאמין שבבית מול הקהל הביתי ומה גם שאברטון ידועה כקבוצת בית מובהקת היא תשיג את הנצחון השני שלה העונה. 29) ווסט ברומיץ' - צ'רלטון 2 2.20 ווסט ברומיץ' מהמקון ה17 מארחת את השניה בטבלה והפתעת העונה עד כה צ'רלטון , האורחים איבדו נקודות ראשונות בשבוע שעבר שהפסידו בבית לצ'לסי , אבל צ'לסי זו צ'לסי ולדעתי היא תבטיח את האליפות הרבה לפני שהעונה תסתיים , צ'רלטון היא קבוצה פשוט מצוינת השנה שבנויה על דניס רומאדל שחקן נבחרת דנמרק במרכז השדה ודני מרפי הקיצוני אקס ליברפול יחד מרכוס בנט שבכושר הבקעה מצוין והבקיע כבר חמישה שערים הקבוצה עם מאזן של 4 נצחונות והפסד אחד בלבד , לעומתם המארחים עם נצחון בודד שני תוצאות תיקו ושלושה הפסדים וצפוים גם השנה כמו בשנה שעברה להיאבק בחלק התחתון של הטבלה , לסיכום צ'רלטון עדיפה בהרבה על הברום ונמצאת בפורמה טובה אני מאמין שהנקודות יחזרו ללונדון בתום המשחק , למי שמפחד אני מציע לחזק בתיקו סוגר את ההימור הרמטית. 53) סמפדוריה - קייבו 1 1.50 סמפדוריה שבמקום הרביעי בטבלה נמצאת בתקופה מצוינת ומגיעה לאחר שלושה נצחונות רצופים בליגה כולל נצחון מרשים על מילאן בבית , חוד הקבוצה כולל את שני החלוצים האיטלקים המצוינים פרנצ'סקו פלאקי ואמילאנו בונאצולי שהגיע העונה מרג'ינה והספיק להבקיע כבר שלושה שערים , סמפדוריה היא גם קבוצת בית מצוינת שכמעט ולא מאבדת נקודות בבית וגם מאזנה העונה מושלם עם 2 מ-2 , קייבו מצידה היא קבוצה בינונית ודי אפורה , קייבו התחילה את העונה טוב עם שני נצחונות אבל היא מגיעה אחרי הפסד ביתי לאינטר בו לא הראתה יכולות מרשימה במיוחד , הביתיים רוצים להגיע לצ'מפיונס העונה ובעונה שעברה הם פספסו את זה בנקודה אחת בלבד אני מאמין שמול הקהל הנפלא שלה היא תנצח ואפילו בקלות את קייבו. אפשר להוסיף את מידלסברו כבאנקר גם מוסיף יחס ולדעתי משחק בטוח. 30-->227 ש"ח זה מה שאני שולח בהצלחה לכולם! הודעה זו נערכה ע"י rippa ב Sep 23 2005, 01:02 PM -------------------- |
| חולה על כדורגל |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:03 PM
|
|
מייקל סקופילד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 15,919 משתמש מספר: 248 תאריך הצטרפות: 16-September 03 מצב: ![]() |
תודה רבה,
צ'רלטון נראה טוב.. על אברטון כבר קשה לסמוך.. סמפדוריה חמוד.. בהצלחה.. |
| MHFC |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:05 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
תודה רבה
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:05 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אברטון
סמפדוריה תיקו בצרלטון ב40 אברטון סמפדוריה צלרטון מידלסברו ב10 זה מה שאני הולך לשלוח. תודה על הבאנקרים שי לקחתי אברטון וסמפדוריה וכמו שראית שיחקתי עם הגיבוי של צרלטון -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| BARCA |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:09 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
לא מאמין כבר באברטון.. בהצלחה
|
| rippa |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:10 PM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
למי שלא מאמין באברטון אפשר לקחת את הפועל ת"א במקום ביחס קצת יותר נמוך או את מכבי פ"ת לדעתי שניהם תופסים.
-------------------- |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:10 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
כמה אפשר לפשל וויגאן תמיד גונבת נק' בחוץ היא לא קבוצה מהסרטים.. 2-1 לאברטון חתום -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 23 2005, 01:11 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אני לוקח את הפועל ת"א נראה אחלה באנקר ביחס חמוד -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:14 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
סמפדוריה לדעתי תיקו גם כקיבוו טובים וגם מיישחק 4 בתתוך 10 ימים..עייפות תשפיע..
-------------------- ![]() |
| <<Daniel Zitron>> |
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:15 PM
|
![]() מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,219 משתמש מספר: 3,104 תאריך הצטרפות: 27-July 05 מצב: ![]() |
יש לי הרגשה אחרי שני נצחונות של סמפדוריה הם יבואו מול קייבו עם הראש למעלה והם ישמטו נקודותת!!
יאללה איזה הרגשה חזקה שזה יקרה במיוחד זה קורה בליגה האיטלקית! -------------------- מנצ'סטר את החיים של המועצה אבל את הסיוט של כולנו=/!
|
| ATO9 |
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:16 PM
|
||
![]() SABA JAPATO9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 11,716 משתמש מספר: 2,308 תאריך הצטרפות: 30-January 05 מצב: ![]() |
אברטון זה פאסה!!!! -------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
||
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:31 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
לא מאמין באברטון .. אני הייתי מעדיף לקחת את טוטנהאם בבית מול פולהאם ביחס של 1.45
למרות שזה יחס פחות טוב מאברטון (1.65) זה יותר בטוח לדעתי הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Sep 23 2005, 02:32 PM -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| rejoun |
פורסם ב: Sep 23 2005, 02:49 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 285 משתמש מספר: 2,893 תאריך הצטרפות: 15-May 05 מצב: ![]() |
אחלה טור
| roiei |
פורסם ב: Sep 23 2005, 09:23 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תודה רבה שי
וד"א זה דארן בנט ולא מרכוס בנט -------------------- ![]() |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Sep 24 2005, 03:53 PM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
תודה אחי...
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |