| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Big_Mac |
פורסם ב: Sep 20 2005, 05:48 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,021 משתמש מספר: 1,371 תאריך הצטרפות: 6-August 04 מצב: ![]() |
http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=66970&bz=19
"בגלל הפחד וההשפלה שחשתי, אני מודה שהחזרתי לו קללה אחת. הוא אמר לי 'אתה מתחזה לנכה', ואז נפלתי על הרצפה מול השער, כי כבר לא הייתי מסוגל לעמוד על הרגליים. אחרי שנפלתי הוא אמר לי 'נפלת בכוונה, אתה מתחזה', אמרתי לו בבכי שאני חושב שנקעתי את הרגל או שברתי אותה, וביקשתי להזמין רופא. אז הוא שוב אמר לי 'אתה מתחזה'. היו שם שוטרים וסדרנים ואף אחד מהם לא התערב. אוהדים שעברו רצו להרים אותי, אבל פחדתי כי חשבתי ששברתי את הרגל. הייתי על הרצפה עם דמעות 20 דקות, בלי יחס מהשוטרים והסדרנים". הודעה זו נערכה ע"י Big_Mac ב Sep 20 2005, 05:49 PM -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 20 2005, 05:54 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
זה כבר עבר כל גבול
אני בהלם טוטלי בושה -------------------- |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Sep 20 2005, 08:19 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
מוות למשטרה ......
כל משחק בטדי או בכל משחק חוץ רואים עד כמה המשטרה מתנהגת בצורה משפילה לאוהדים -------------------- |
| מנור חסן |
פורסם ב: Sep 20 2005, 08:51 PM
|
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
מסכן..
הפועל זה באמת כל החיים שלו. הוא פעם היה בא גם למשחקי חוץ. הוא כתב באתר'כחול' -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
|
![]() ![]() ![]() |