| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Sep 18 2005, 12:03 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
יאללה גם השיפוט נגדנו
גם באחד המגרשים המסריחים בארץ.. אבל בזכות המלחמה.. ואיציק קורנפיין חזרנו עם 3 נק'.. אני אישית נהנתיי ירבו נצחונות כאלהה יאללה בית"ררררר -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 18 2005, 12:06 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תגידו זה רק אני או שלגיא עזורי יש את אותה צורת דיבור ואותם הבעות פנים כמו שיש לאוחנה?
שהוא מתראיין אני אשכרה חושב שאוחנה נמצא בתוך הגוף שלו... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| השולח |
פורסם ב: Sep 18 2005, 12:16 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
חחחחח הוא מזכיר אותו אששש
חחחח יווו הרג אותי מליקסון אחריי הפנדל איך קפץ עליו הרג אותו ועוזרי היה מת לשמוח אבל שיחק אותה קשוח עשה לו עוף מפה!.... הודעה זו נערכה ע"י השולח ב Sep 18 2005, 12:17 AM -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Sep 18 2005, 01:45 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
טירווווווווווףףףףףףףףףףף בקופסאאאאאאאאאאא יאאלה יאאאלה יאאאלה יא ביתררררררר
טוטאנה אנסובמו זיו מליקסון קורנפיןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובעיקר עזורי... פתיחת שבוע ניפלאה מאודד לירן וקסברגר שיהיה לך רק רע -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |