| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| WINNER FOR LIFE |
פורסם ב: Sep 14 2005, 01:36 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,518 משתמש מספר: 388 תאריך הצטרפות: 23-November 03 מצב: ![]() |
אני ישקיע כניאה 130 דולר על אחד המשחקים הנ"ל.
שניהם ביחס 1.64 ואני לא יודע מה לבחור. מצד אחד יובה בגלל שלברוז' חסר 2 שחקני מפתח ועוד שחקן םחות חשוב וליובנטוס התקפה קטלנית והגנה נוקשה. מצד שני באיירן בגלל שמקאיי חוזר והשחקן הזה לא מפסיק להבקיע מצד שני באלאק לא משחק אז יכול לקרות מצב שבו באיירן ישמטו נקודות. אני שולא מה עדיף לי להשקיע בהשקעה כזאת? -------------------- |
| מנור חסן |
פורסם ב: Sep 14 2005, 01:39 PM
|
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
אני הייתי לוקח באיירן
קלאב ברוז הרבה יותר מסוכנת מראפיד וינה.. למרות שעל הנייר שתיהם אמורים להיות משחקים קלים -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| BARCA |
פורסם ב: Sep 14 2005, 01:43 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
אני יותר סומך על יובה.. בלי קשר ליריבה ברוז שיותר חזרה מוינה
|
| BarcaBoy2 |
פורסם ב: Sep 14 2005, 01:49 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,389 משתמש מספר: 2,857 תאריך הצטרפות: 7-May 05 מצב: ![]() |
זה ממש לא 2 משחקים קלים אל לא שווה להשקיע 130 דולר על המשחקים האלה לך על בארסה עדיף או מנצסטר יחס יותר גבוהה ויותר סיכוי לנצח אבל אם כבר לך על יובה ביירן לא מנצחים היום.. -------------------- חלק ממכם יצאו מנצחים היום!!
אבל הרוב יצאו מפסידים!!! |
||
| דקו |
פורסם ב: Sep 14 2005, 03:40 PM
|
|
Ronaldinho ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,857 משתמש מספר: 3,306 תאריך הצטרפות: 13-September 05 מצב: ![]() |
מה אתם הומרים על הטור שלי
ברמן - בארסה 2 ברוז'(1+) - יובנטוס 2 וינה - מינכן 2 סה"כ 105.0 ש"ח -------------------- ![]() |
| scholes |
פורסם ב: Sep 14 2005, 03:43 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,092 משתמש מספר: 1,275 תאריך הצטרפות: 1-July 04 מצב: ![]() |
חד וחלק יובה הימור הרבה יותר טוב מאשר באיירן
אני כבר אמרתי שראפיד בבית היא כוח מאוד חזק במיוחד עם האוהדים הנפלאים שלה גם שזה משחק טעון בגלל שמדובר בקבוצה מאוסטריה נגד קבוצה מגרמניה וגם באיירן תחסר את בלאק ופיזארו אני לא אומר שלא יכול להיות שבאיירן לא תנצח אבל יובה הרבה יותר חזקה וראינו גם בשנה שעברה למרות שהיא לא מביסה היא מנצחת ועושה את שלה |
|
![]() ![]() ![]() |