| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| POWZ |
פורסם ב: Sep 13 2005, 02:40 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
בטיס - ליברפול: השתתפות הסטורית לבטיס במפעל, ליברפול מגיעה לאחר זכייה הסטורית. שתי הקבוצות ירדו ברמתן מהעונה שעברה, ליברפול נפטרה מבארוש (טעות חייהם לדעתי) ולא התחזקה משמעותית. רפא בנטיז יבוא לסגור את המשחק ולשחק על הנקודה- מה שגם לא ידכא את בטיס (לאוליביירה יהיה קשה מול הגנת הברזל שבנטיז מנהיג).
קבוצות ספרדיות נגד קבוצות אנגליות על אדמת ספרד : 54 נצחונות, 22 תיקו, 11 הפסדים. הימור שלי למשחק: X 3\10, שערים 1 4\10. איינדהובן - שאלקה: משחק קשה מאוד לניבוי. איינדהובן שהגיעה בעונה שעברה לשלב חצי הגמר נחלשה מאוד העונה, שני השחקנים החשובים ביותר בקישור- ואן בומל ופארק עזבו ולאהגיעו מחליפים בהתאם. שאלקה קבוצה התקפית מאוד שבד"כ כובשת לפחות פעם במשחק. בהחלט יכולה לבוא כאן הפתעה. הרקורד של איינדהובן בבית מול קבוצות גרמניות לא מרשים- רק 2 נצחונות מ10 משחקים ועוד 2 תוצאות תיקיו. משחק קשה מאוד להימור ולא הייתי מציע לגעת בו. ההימור שלי למשחק : שאלקה +1, שערים X2 - כל דבר יכול להיות במשחק הזה ואני לא ממליץ לגעת בשום פנים ואופן. ליון - ריאל מדריד: משחק קשה מאוד לניבוי, ליון למרות שהיא נחשבת לאחת מהקבוצות ה-"קטנות" בטורניר היא קבוצה חזקה מאוד. קישור מהיר מאוד המנוהל ע"י ז'וניניו המעולה. הקבוצה רכשה בקיץ את צמד החלוצים המעולה קארו ופרד, שני חלוצים מהירים מאוד שיכולים לעשות בקלות בעיות להגנה של ריאל. ריאל מגיעה למשחק ללא רונאלדו וזידאן, כמו כן בקהאם ופאבון (בכל מקרה היה אמור להיות מוחלף ע"י ראמוס) בספק למשחק. מה שככל הנראה יקפיץ את גארסיה להרכב הראשון וייצור מרכז שדה מעובה יותר. בפטיסטה ורוביניו אמורים לפתוח. גם - משחק קשה מאוד לניבוי, כל תוצאה אפשרית כאן ..הייתי הולך על שערים 1X. לגבי תוצאה, אי אפשר לדעת.. מילאן - פנרב'חצה: המילאנזים צפויים לנצח בקלות במשחק הזה, מרכז השדה המעולה וההתקפה יכריעו את הכף לטובת הביתיים.הטורקים ידועים בהתקשותם במשחקי חוץ וההגנה החלשה יחסית. לדעתי : מילאן, שערים X. שאר המשחקים מחר. הודעה זו נערכה ע"י POWZ ב Sep 13 2005, 03:04 AM |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Sep 13 2005, 02:43 AM
|
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
תודה אחי.
לדעתי שערים ליון - ריאל מדריד עדיף 2 X על 1 X יש מצב טוב לתיקו 2:2 שם |
| POWZ |
פורסם ב: Sep 13 2005, 02:45 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
הכל אפשרי, קשה.
הבעיה של ליון היא שהיא משחקת ב4-3-3 (ככל הנראה), ואם גארסיה פוח אז זה סותם את כל מרכז השדה , במקרה כזה אני מעריךש נראה מעט שערים. ד"א- מומלץ לשים לב לLEE מאינדהובן מחר (אם הוא עדיין שם), שחקן מבטיח מאוד לדעתי. |
| ATO9 |
פורסם ב: Sep 13 2005, 02:53 AM
|
||
![]() SABA JAPATO9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 11,716 משתמש מספר: 2,308 תאריך הצטרפות: 30-January 05 מצב: ![]() |
ראמוס בא מסיביליה -------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
||
| POWZ |
פורסם ב: Sep 13 2005, 03:03 AM
|
||
|
צודק, טעות שלי. הודעה זו נערכה ע"י POWZ ב Sep 13 2005, 03:04 AM |
||
| ATO9 |
פורסם ב: Sep 13 2005, 03:04 AM
|
||
![]() SABA JAPATO9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 11,716 משתמש מספר: 2,308 תאריך הצטרפות: 30-January 05 מצב: ![]() |
ההגנה של סיביליה נחלשה !! לא של בטיס!! -------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
||
| גולדן |
פורסם ב: Sep 13 2005, 04:03 AM
|
||
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 13 משתמש מספר: 3,191 תאריך הצטרפות: 13-August 05 מצב: ![]() |
לי הקוראני עבר לטוטנהאם |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Sep 13 2005, 07:24 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
בהצלחה אחי..
נשמע לא רע -------------------- |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 13 2005, 11:20 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אם מילאן ייגמר X שערים אוי למועצה
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 13 2005, 01:17 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הבנתי שמילאן צפויה לעלות עם 3 חלוצים לפנר לא יהיה שום סיכוי מה נראה לך יותר טוב שערים X או 2? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ATO9 |
פורסם ב: Sep 13 2005, 01:19 PM
|
||
-------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
||
| BARCA |
פורסם ב: Sep 13 2005, 01:23 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
תודה... סהכ שערים X אני מעדיף לקחת בצלסי..
פנר מסוגלת לכבוש.. בטיס 1X,,,,,,,,,,איקס הגיוני מאוד |
|
![]() ![]() ![]() |