| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:45 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
*דבר אחד אני מבקש אני לא נביא ולא כלום אתם יכולים לקחת את הדעה שלי כנתון נוסף אחרי הכל הדעה שלכם היא המכריעה..
*וממך מהמר עם קבלות בוא נפסיק עם ההקפצות הילדותיות האלה של נפילות אחרי כולנו פה כדי להרוויח ולא לצחוק אחד על השני שהמועצה מרוויחה.. המשחקים: AC Milan v Fenerbahce מילאן לדעתי הימור טוב ביחס נמוך במחזור האחרון בליגה הציגו משחק לא רע ואני מהמר ששבצנקו יבקיע גם הפעם פנר תחפש תנקודות בבית החם בתורכיה. Artmedia Bratislava v Inter Milan פה העדיפות היא לאינטר אבל אל תזלזלו באטמדיה להזכירכם 5-0 על סלטיק אומנם אינטר זה לא סלטיק אבל בכושר במשחק הקודם בליגה לא הייתי בונה עליהם בטח לא בהשקעה גבוהה. Betis v Liverpool לדעתי פה העדיפות היא דווקא לקבוצה הביתית כפול 1X לדעתי סוגר פה ליברפול לא ינצחו בבטיס מגרש ביתי מאוד מה עוד שליברפול מאכזבים מאוד בליגה. Chelsea v Anderlecht באנקר לדעתי,צלסי אמורה לקחת בקלות היחס בהתאם הימור על תוצאה..2 או 3-0. Olympiacos CFP v Rosenborg עדיפות ברורה לביתיים שלדעתי יקחו 3 נקודות הקהל היווני ידוע כקהל חם מאוד לא רואה את רוזנבורג משיגה משם משהו. Olympic Lyon v Real Madrid לדעתי המוקש של משחקי השבוע המהמר הממוצע ישר אומר ריאל וואי הם מנצחים נשים עליהם אז זהו שלא ריאל בליגה מציגה יכולת חלשה באה עם הרכב חסר לעומתה ליון דורסת תליגה וידועה כקבוצת בית בין החזקות באירופה לדעתי ריאל לא ינצחו פה הייתי הולך על 1X. PSV Eindhoven v Schalke 04 איינדוהבן אחת הקבוצות הביתיות ביותר באירופה להזכירכם הביתיות שלהם עזרה להם להגיע רחוק בעונה שעברה בליגת האלופות העדיפות היא אצלהם אבל לא הייתי שולל תיקו ניצחון של שאלקה אני לא רואה פה. Rangers v FC Porto משחק קשה מאוד לניחוש מציע להתרחק ממנו אם אפשר אישית נראה לי הוא יגמר ללא הכרעה. Arsenal v Thun ארסנל אמורה לנצח אבל לא בקלות תון ידועה העונה כאגוז קשה לפיצוח ואוהבת לעשות בעיות לקבוצות הגדולות ההימורים כמובן על ארסנל אבל לדעתי היחס העלוב והזלזול בתון לא שווים פה תסיכון . Benfica v Lille OSC עדיפות ברורה לבנפיקה בבית ליל מזייפת בצרפתית וקבוצת חוץ חלשה לדעתי בנפיקה תנצח. Club Brugge v Juventus יובה אמרו לקחת את המשחק היא בכושר מעולה ניצחה 4-0 בליגה ונראית טוב אבל יובה לדעתי קבוצת חוץ בינונית ההימור כמובן עליהם אבל לא הייתי שולל הפתעה בדמות תיקו. Rapid Wien v Bayern לדעתי זה באנקר באיירן דורסת כל מה ששזז חוד קטלני אמורה לקחת פה 3 נקודות כל תוצאה אחרת בעיני תחשב כהפתעה. Sparta Praha v Ajax Amsterdam משחק שקול מאוד הייתי מתרחק מהימור שום תוצאה לא תפתיע פה. Udinese v Panathinaikos אודינזה מציגה יכולת מופלאה בליגה שבאה לידי ביטוי בניצחון חוץ ענק על רומא לדעתי היא בכושר אדיר והיא אמורה לנצח פה די בקלות. Villarreal v Manchester Utd משחק קשה לניחוש מצד אחד ויריאל ידועה כקבוצה ביתית אדירה מצד שני מנצסטר לדעתי התחזקו העונה יתרון קל למנצסטר הביתיות אמורה לאזן התוצאה הכי הגיונית פה היא תיקו וחלוקת נקודת. Werder Bremen v FC Barcelona גם פה לא הייתי הולך על ברסה בעצימת עיניים ברמן שחטו בליגה ברסה ניצחו אבל לא מספיק הרשימו ורדר קבוצה ביתית טוב פה לדעתי כל תוצאה אפשרית אפילו ניצחון של ורדר לא יפתיע אותי. בהצלחה לכולם. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 12 2005, 07:59 PM |
| ATO9 |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:48 PM
|
![]() SABA JAPATO9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 11,716 משתמש מספר: 2,308 תאריך הצטרפות: 30-January 05 מצב: ![]() |
-------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:49 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מסכים ברוב אני עדיין חושב שארסנל ינצחו בקלות...ת'ון גם פעם ראשונה בליגת האלופות אם אני לא טועה
יהיה להם שוק בקו"ם -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:49 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
במקרה הגרוע יהיה לך נפילה אחת
פשוט אותו ראש הלכנו.. בהצלחה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| c_web |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:52 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה
-------------------- ![]() [IMG] |
| POWZ |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:58 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
אתה טועה, ריאל עם יכולת טובה מאוד בליגה...למרות ההפסד המקרי לסלטה.
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 12 2005, 07:59 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
נוספו המלצות לכל המשחקים.
|
| BARCA |
פורסם ב: Sep 12 2005, 08:09 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
אחי אנחנו כימעט באותו ראש
רק בצלסי לאחרונה יש לה קצת בעיות בכיבוש שערים היא יכולה לנצח גם 1-0 בשאר די מסכים.. בטיס הכפול הטוב של התוכניה.. |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 12 2005, 08:25 PM
|
||
נקווה שהפעם נשחט אותם זה הכי חשוב. |
||
| BARCA |
פורסם ב: Sep 12 2005, 08:40 PM
|
||
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
|
||
|
![]() ![]() ![]() |