| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:33 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 394 משתמש מספר: 3,197 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
כמה דיברו עליו
כמה עשו ממנו שחקן כמה גרמו להם לחשוב שהוא שחקן אתה מרוויח יותר מכל הנבחרת הזאת ביחד הפרמיות לא יגרדו לך ת'ביצה לא איכפת לך מהנבחרת אתה עושה טובה שאתה משחק השחקן הכי גרוע היום בנבחרת כנראה שהוא שכח בזכות מי הוא הגיע לאיפה שהוא היום אין לו כבוד בכל ארבעת המשחקים האחרונים הוא לא עושה כלום שחקן מגעיל -------------------- ![]() |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:37 PM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
עשה טובה סתום ת'פה ו***** מכאן
אם הוא היה מכניס היום גול היית מדבר אחרת ימעפן ראית משחק אחד רע שלו אז אתה בא לפה מבלבל בביצים מייצג ת'מדינה אז תן קצת כבוד -------------------- ![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:37 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
ובינאתים בזכותו אנחנו עדיין עם סיכוי
-------------------- ![]() |
| Nimrod |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:42 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
ואיפה היית נגד שוויץ וקפריסין בבית??? |
||
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:47 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 394 משתמש מספר: 3,197 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
ישר אתם רואים שאני נגד בניון אתם קופצים איפה הוא היה בתיקו עם צרפת ושוויץ? בתיקו בחוץ עם שוויץ? היום? הוא לא עושה כלום, אם לא הייתם מחזיקים ממנו כלכך הייתם מגיבים אחרת הוא היה היום כל כך חלש לא להאמין... די די כבר אתם -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:52 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה רוצה שכל משחק הוא יבלוט? ואיך הוא יבלוט אם הוא היחיד שנשאר למעלה? גרנט משחק הגנתי אז ליוסי אין הרבה מה לעשות עם הכדור אין לידו את הנרי או את סביולה שהוא יוכל להתמסר איתם הוא עובר את החצי עם הכדור הוא רואה שאין למי למסור הוא חוזר אחורה מה אתה רוצה ממנו? שכחת מהר את המשחק הקודם נגד שוויץ...וגם את המשחק מול קפריסין... השוויצרים סימנו אותו מההתחלה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:54 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תעשו טובה ת'מחקו תאשכול הוא לא ראוי להיות בפורום לילד אין מושג בכדורגל זה לא אשמתו...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| arnon |
פורסם ב: Sep 3 2005, 08:56 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
אין לך מושג בכדורגל תפתח גם אשכול למה טועמה עדיף על דוידוביץ |
||
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 3 2005, 09:05 PM
|
|
פורצה אינטר, כל שחקן יכול לעשות מה שבניון עשה היום, אבל כולם דיברו על זה שבניון יכול וצריך לעשות יותר מזה, ועל זה אני לא כועס...
וכן לא מבין בכדורגל וזה אבל תאכלס לא עלינו למונדיאל, וזה לא משנה אם לא הפסדנו לשוויץ וצרפת או אם ניצחנו את אוסטריה בחמישיה, השורה התחתונה משנה, א-נ-ח-נ-ו ל-א ב-מ-ו-נ-ד-י-א-ל -------------------- ![]() |
| avi-89 |
פורסם ב: Sep 3 2005, 09:07 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
סתום.
בזכות יוסי אני מלא תיקווה בזכות יוסי יש לנו סיכויי לעלות הכול בזכות יוסי תתאבד יחסר בושה תתבייש מי אתה בכלל שתבוא בטענות ליהלום ללב של הנבחרת !!! שתוק. -------------------- ![]() |
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 3 2005, 09:08 PM
|
||
|
תאמין במה שבא לך מצדי תמחקו ת'נושא אני טוב לי עם המחשבות שלי -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 3 2005, 09:30 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בטח טוב לך אין שכל אין דאגות... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 3 2005, 10:10 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אם אברהם גרנט היה משחק התקפי היום (ואני לא מאשים אותו על זה שהוא שיחק הגנתי) אז יוסי היה יותר מורגש הדגש היום היה על משחק ההגנה - יוסי עבד קשה ושיחק קודם כל כדי לעשות הגנה אחרי זה חשב על ההתקפה שלא הייתה קיימת היום אם היינו משחקים התקפי - יוסי היה מורגש היות ושיחקנו הגנתי התפקיד שלו כמו של כולם היה קודם כל להגן הוא לא יכול לעשות התקפה לבד מול 7 גמלים שוויצרים הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Sep 3 2005, 10:10 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| השולח |
פורסם ב: Sep 3 2005, 10:21 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
מה אתם עונים לו ביכלל למה הוא יודע מה הוא מדבר הטמבל הזה!!
דבר אחד ילדוני..אם לא יוסי יכלנו לשכוח מהמונדיאל לפניי הרבה זמן אז שב בשקט. הודעה זו נערכה ע"י השולח ב Sep 3 2005, 10:29 PM -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 3 2005, 10:23 PM
|
||
ראסמי סתם מחפש צומי שנדע שהוא קיים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(4) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |