| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| BarcaBoy2 |
פורסם ב: May 24 2006, 01:21 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,389 משתמש מספר: 2,857 תאריך הצטרפות: 7-May 05 מצב: ![]() |
שלישיה לוקחת 2 זוגות?
-------------------- חלק ממכם יצאו מנצחים היום!!
אבל הרוב יצאו מפסידים!!! |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 24 2006, 04:38 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
שלישיה. |
||
| BarcaBoy2 |
פורסם ב: May 24 2006, 04:49 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,389 משתמש מספר: 2,857 תאריך הצטרפות: 7-May 05 מצב: ![]() |
אהה טוב סבבה תודה -------------------- חלק ממכם יצאו מנצחים היום!!
||
| BarcaBoy2 |
פורסם ב: Jun 21 2006, 05:44 PM
|
|
עוד 2 שאלות...
מה פול האוס לוקח רצף?? וגם 5 אותו דבר לוקח רצף?? סעמק הלך לי פעמיים 100 דולר כל פעם בגלל זהההההההה אוף לא אופר..ותמיד על הקלף האחרון.. אס מלך מלכה נסיך ו10 כל פעם היה לי ונדפקתי אוףףףףףףףף איזה מעצבן הפוקר הזה אתה חושב אתה הולך לזכות ובום נדפק חזקקקקקקק -------------------- חלק ממכם יצאו מנצחים היום!!
| מנור חסן |
פורסם ב: Jun 21 2006, 05:47 PM
|
||
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
אם אתה לא יודע את החוקים למה אתה משחק על כסף? אם כבר אתה רוצה ללמוד את המשחק תכנס לטורנירים או פריירול או בהשקעה נמוכה... בכל מקרה "5 אותו דבר" אתה מתכוון לצבע לדעתי וזה לוקח קנטה וגם פול האוס לוקח קנטה. -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| BarcaBoy2 |
פורסם ב: Jun 23 2006, 02:12 AM
|
||
|
אני יודע בערך תחוקים.. כן הצקוונתי שפלאש של צבע לווקח רצף.. ופול האוס לוקח רצף.. ועוד משו אם נגיד הקלפים שיוצאים בפלופ לאף אחד אין שום רצף ושום צבע ואפילו לא זוג אז מי שיש לו תקלף הכי גדול לוקח..עכשיו יש משמעות לצורה של הקלף.. נגיד אם בפלופ יש רק לבבות וטילטנים ולי יש מלך טילטן ומלכה לב ולמישו אחר יש מלך ומלכה האחרים אז אני או הוא לוקח?? -------------------- חלק ממכם יצאו מנצחים היום!!
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 23 2006, 07:16 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מה פתאום...
אתה מתכוון קודם כל אחרי שרואים את כל הקלפים ואין קשר לצורה פה כאילו אם הצורה שלך זהה למה שיש כל עוד זה לא 5 אותו דבר זה שווה לתחת -------------------- עכשיו אני
|
| The Boss 2002 |
פורסם ב: Sep 24 2006, 02:38 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 122 משתמש מספר: 125 תאריך הצטרפות: 3-August 03 מצב: ![]() |
נשמה בשביל לשחק פוקר בשולחנות פוקר צריך להיות מבין עניין
ואני מבקש ממך כי כואב לי על הכסף שלך שתפסיד שלא תשחק בפוקר כי סך הכל חבל מה שאתה עושה פוקר זה לא מזל רק צריך לדעת איך לשחק ומתי ולדעת מה שווה לעשות ומה לא ואם עדיין דברים פשוטים כמו אלה אתה לא יודע (שזה אגב לא נורא אתה לא אמור להיות ממציא הפוקר ולדעת הכל בע"פ) אבל עדיף שתתרחק מלשחק על כסף צריך לדעת כדי לשחק פוקר אגב לא מזמן חזרתי מהקזינו בבולגריה בסופיה עשיתי שם 700 דולר שזה לא רע אז ככה שיש הרבה מאחורי מה שאני אומר בהצלחה וחג שמח! |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Sep 24 2006, 03:00 PM
|
||
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
גאון פוקר! -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
|
![]() ![]() ![]() |