| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 2 [3] 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:14 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אף אחד לא עשה את הנבחרת של בניון. אבל מה לעשות, הוא הכוכב הכי גדול של הנבחרת והוא בהחלט הכי בולט בה. כמו שבאוקראינה ידברו רק על שבצ'נקו לפני משחק, בפורטוגל על פיגו (עזוב את זה שהוא פרש), ככה אצלנו מדברים על בניון כשחקן שיכול לעשות הכי בעיות ליריבה, ובצדק. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:16 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
סבבה אז כבר כמה משחקים שהוא מציג יכולת בינונית.. לעומת אחרים שהתעלו עליו במשחקים האחרונים..אפשר להקדיש להם גם תשומת לב לפי דעתי. וכן יש כאלה שעשו את בניון כנבחרת ישראל. אני מסכים עם זה שהוא הכוכב של הנבחרת..אבל שונא את הרעש שעושים עליו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:17 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אף אחד לא לוקח שום דבר מהאחרים שתרמו כמו בניון. אני לא יודע איפה ראית את זה. מדברים הרבה גם על נמני וגם על בן חיים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:22 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בשבילי הנשמות בקמפיין הזה זה עידן טל וואליד באדיר..! -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:27 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עידן טל היה חלש כמעט בכל המשחקים לא תרם כמעט כלום בצד ההתקפי... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:28 AM
|
||
רק על זה אתה מסתכל.. הוא עושה עבודה פנטסטית בחלק האחורי.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:31 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לא רק על זה אבל חבל שהוא לא מביא לנבחרת את הגולים והבישולים שהוא מביא בחיפה בנבחרת הוא נעלם בהתקפה אז נכון שהוא משקיע ועובד קשה ומארגן ת'משחק כמו שהוא בדר"כ עושה אבל לא ראיתי משהו מיוחד מעבר לזה לדעתי לכל הנבחרת הזאת מגיע כל הכבוד על ההישג ולבניון בפרט לא יעזור לאלה שמנסים להנמיך את התרומה שלו... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Sep 4 2005, 01:31 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 4 2005, 01:33 AM
|
||
תבין רובי..הוא כמעט ולא משתתף בחלק ההתקפי הוא מחפה על באדיר הוא עושה פחות או יותר את העבודה בחלק האחורי ולכן באדיר יודע שיש מי שיחפה עליו ועולה למעלה יותר. לסיכום אחלה קמפיין כל הכבוד -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 4 2005, 07:59 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
נו זה מה שאני אומר לכם שנה ואף אחד לא מבין פה המשחקים בליגה מול אשדוד סכנין ונצרת לא מראים על היכולת האמיתית של השחקן לדוגמא...קטן וטל...בליגה מפגיזים אבל בנבחרת נעלמים... ולגבי מי הכוכב של הנבחרת ומי הכי משפיע...אין לי ספק בכלל שבן-חיים הוא השחקן המוביל של הנבחרת... ורק אחריו בניון והשאר... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 4 2005, 03:07 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 394 משתמש מספר: 3,197 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
קיבל ציון 4 בידיעות.
שזה העיתון שיותר מפרגן לו. רק סבן קיבל פחות. כנראה אני לא היחיד שחושב ככה... כנראה שיש אנשים שלא מושפעים רק מהשם ומסתכלים באמת על היכולת -------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Sep 4 2005, 03:15 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אין קשר בכלל שכחנו שבניון סופרמן ושהוא חייב כל משחק לשחק טוב מה אתה מבין?! -------------------- ![]() |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Sep 4 2005, 06:03 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
שתוק באמת
כמה שטויות אתה מדבר בלי ההברקות של בניון בזמנו היום בכלל הינו נאבקים עם קפר על מקום 4 -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| J.Rosso |
פורסם ב: Sep 4 2005, 06:40 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 394 משתמש מספר: 3,197 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
ועוד אתם קוראים לנו אוהדי נמני ולא אוהדי מכבי...
אז מה אתם? -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Sep 4 2005, 07:13 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
מה אנחנו ? -------------------- |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Sep 4 2005, 07:25 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
שרופים לבניון על התחת מה זה קשור בכלל?!(לרוסו) בניון שחקן גדול,משחקים אחרונים הוא היה חלש..עדין הוא תרם לנבחרת. אם נעלה בלי עין הרע למונדיאל זה לא יהיה רק בזכות בניון אבל יהיה לו חלק בזה הרבה יותר משחקנים אחרים וממש אין לי כוח להתחיל לחפור איתך על זה. הודעה זו נערכה ע"י $oR$ ב Sep 4 2005, 07:26 PM |
||
(4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |