| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| hasido |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:37 PM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
רוב היחסים יותר נמוכים מבווינר
הבאתי את אלה שנראים הכי טוב אחידו - רקראטיבו הואלבה בעולם אחידו מקבלים יחס של 3.25 ואילו הולבה הם הפייבוריטים עם 2.20 בניגוד לווינר בו אחידו הם הפייבוריטים עם 2.3 ואילו הולבה עם 2.55 יחס לא רע אנחנו מקבלים, טעות דומה לאתמול ששבדיה הייתה הפיבוריטית בעולם עם יחסים דומים. פונטודרה - חרז בווינר חרז מקבלים יחס 2 ואילו בעולם 1.95 לא כל כך משמעותי אבל יחסים מאוד קרובים דבר לא שיגרתי בווינר שבדרך כלל היחסים בעולם גבוהים מהיחסים בבוינר בדרך כלל קורדובה - ספורטינג גיחון נראה בנתיים כמשחק הכי בטוח קורדובה בתנופה כרגע עם 7 משחקים ללא הפסד היחס עליהם בוינר הוא 2.1 ואילו בעולם 1.85, לדעתי שווה הימור. מקסיקו - ארצות הברית בווינר היחס 1.75, כך גם בעולם, בלי שום קשר לדעתי למקסיקו נבחרת הרבה יותר טובה משל ארצות הברית והם חייבים את הניצחון גם בבית והם יעשו את זה, אפשרי גם מעל שער ! זהו פחות או יותר .. למרות שגם ויאדוליד נראה הימור מצוין להיום. שיהיה בהצלחה -------------------- ![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:39 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
תודה רבה..
שאני מרכיב ת'טורים שלחי זה בדרך כלל לפי יחסים מהעולם... אם הייתי שולח היום אז הייתי שולח על המשחקים האלה -------------------- ![]() |
| omer22 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:42 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
אחלה מידע תודה רבה..
-------------------- ![]() |
| o.p12 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:45 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 525 משתמש מספר: 2,144 תאריך הצטרפות: 4-January 05 מצב: ![]() |
אז אחי רק שאני אבין נכון ההמלצות שלך הן: רקראטיבו,חרז,קורדובה ומקסיקו??!!?!
|
| MHFC |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:48 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אני צריך את ההמלצה שהכי הכי טובה לדעתך...מצדי יחס 1.05...
אני רוצה קצת כסף בנתיים בטור שלי יש את מקסיקו וראשל"צ |
| hasido |
פורסם ב: Mar 27 2005, 04:53 PM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
כולם טובים לדעתי
קורדובה היחס הכי נמוך בעולם אבל עדיין הכי מפחיד אותי כי מצב הקבוצה לא בשיא השיאים אבל יש להם חזק מאוד על מה להלחם אני אבל שולח על ארבעת אלה בכל מקרה ביחד עם שערים בברזיל 2 אני חושב .. -------------------- ![]() |
| BARCA |
פורסם ב: Mar 27 2005, 11:12 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
הכל נפל חוץ ממקסיקו
תודה בכל אופן אחי |
|
![]() ![]() ![]() |