| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (16) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:06 AM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
הייתי בשני משחקים באנגליה (אחד ארסנל-ליברפול שבזה יש את האוירה הכי טובה ...) אז אני יודע -------------------- |
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:08 AM
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
אז איך אתה יכול להגיד ש45 אלף ישראלים שמתוכם רק אלף יודעים שירים של הנבחרת, יכולים לתת אווירה יותר טובה ממשחק בפרמייר ליג ? -------------------- |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:09 AM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
אז הינה הייתה אז מה אתה חופר
ובטח שמעת איזה אוירה יש שם אז מה אתה מבלבל ששם אין אוירה תאמין לי אני אוהב תקהל בארץ וזה אבל מבחינת רעש האנגלים והאירים עושים רעש יותר גדול בהרבה והייתי בהרבה מגרשים ומשחקים כי אחי שחקן אז ביליתי בהרבה מגרשים בחיים הקצרים שלי |
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:10 AM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
עזוב אותו הפיצול הורג אותו עמוק בפנים |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:10 AM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
תאמין לי אני נותן כבוד למבוגרים אבל מי שלא נותן לי כבוד בשבילי הוא לא נחשב בכלל הוא לא נתן לי כבוד התחיל לקלל וזה אז למה שאני אתן כבוד ? אני קיללתי פעם אחת פה באשכול הזה ?! תבדוק ותחזור אליי.... הוא פה המבוגר לא .... והוא פה התחיל לקלל ואני לא מגיב לקללות אפילו אז שיתן לי כבוד ושלא יתחיל לקלל כי הוא מבוגר והוא צריך להגיב יותר ברוגע לדברים -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:12 AM
|
||
נו עשה לי טובה האלף שמתחילים מרימים את כל האיצטדיון ובאנגליה זה אוירה שונה לגמרי אוירה מחשמלת וכיף והכל אבל בארץ זה שונה מאנגליה -------------------- |
||
| דניאל19 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:12 AM
|
|
גובניק בדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 3,894 משתמש מספר: 84 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
מבחינת חומר שחקנים אירלנד עולה על ישראל כל השחקנים שלה בפריימר ליג
אבל בוא תקשיב כבר באו לפה נבחרות גדולות כמו ספרד שבקושי חילצה פה תיקו אותו דבר רוסיה אותו דבר הבולגרים ואף פעם נגד נבחרות חזקות מישראל על הנייר אני לא זוכר את ישראל מאכזבת ולא נותנת הצגה לקהל חוץ מהמשחק מול דנמרק במשחק מול קוראטיה נגמר 3-3 נכון אבל אל תשכח שהקוראטים בכל המשחקים שלהם ביורו נגד קבוצות גדולות הוציאו תוצאות עם מלא גולים 2-2 עם אנגליה שיש לה אחת ההגנות הטובות עם פרדיננד סול קמפבל וטרי, הבקיעה 2 שערים לצרפת בהפסד 4-2 עוד נבחרת שהחלק החזק אצלה זה ההגנה אז הנבחרת קיבלה 3.. הנבחרת יש לה חולשה מסויימת בהגנה אבל אל תשכח שבמשחק נגד קוראטיה הם שיחקו בלי טל בן חיים בלם חשוב במערך של הנבחרת.. הנבחרת אל תשכח ב11 שנים האחרונות הפסידה כולה פעמיים ברמת גן לדנמרק ועוד נבחרת אני לא זוכר אז אל תמהר ללכת נגד הנבחרת ולהגיד שאירלנד באנקר למרות שהנבחרת האירית יותר חזקה מישראל לא רק איזה קבוצה יותר טובה על הניר קובעת מי מנצחת יש עוד הרבה פרמטרים כמו ההכנה של הנבחרת למשחק,מגרש ביתי, האוירה באיצטדיון אל תזלזל בישראל |
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:13 AM
|
||
באנגליה האוירה טובה בהרבה ותיראו מה הפכתם עמוד של טור שהוא הציע |
||
| Haimcohen |
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
יש משהו במה שרשמת אבל סטטיסטיקה לא עושה לי את זה דניאל אירלנד תבוא לנצח ותעשה את זה בלי להתקשות לדעתי . -------------------- |
||
| yuval_f |
|
||
אני לא אמרתי שאין שם אווירה אני אמרתי שפה זה אחרת האווירה פה זה משהו שהאירים לא מכירים ... -------------------- |
||
| r o e i 7 7 7 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:14 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,467 משתמש מספר: 2,528 תאריך הצטרפות: 8-March 05 מצב: ![]() |
חיים אחי תגיד לי באיזה שכונה אתה גר? א, ב,ג,ד,ה, ו הישנה, י"א, ח, ט? איפה?אני חייב לדעת איפה אתה שולח כי אתה כל הזמן זוכה אולי יש מזל במקום הזה שאתה שולח.... אגב אני גם באר שבעי....
באר שבע לא תרד!!!!!!![U][B] |
| TIM_DUNCAN21 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:15 AM
|
||
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,912 משתמש מספר: 1,811 תאריך הצטרפות: 7-November 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| yuval_f |
|
||
-------------------- |
||
| Haimcohen |
|
||
|
חחח נאות לון אבל רוב הפעמים אני שולח בנווה זאב ... בן כמה אתה ומאיזה שכונה ? -------------------- |
||
| RAN-R |
|
||
|
||
(16) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |