| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (16) « ראשון ... 13 14 [15] 16 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| HoRSeA |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:26 AM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
הוא משלם לי? תאמין לי על כל הזכיות שהוא הביא לי אני צריך לשלם לו... אתה כנראה לו יודע עם מי אתה מדבר שאתה אומר שהוא לוזר... -------------------- |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:27 AM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
אני לא. -------------------- ![]() |
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:27 AM
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
בונא יא ילד כאפות מה רבק רוצה תגיד לי ?!?!?!?! סע סע לי מהפרצוףףףףףףףףףףף מה אתה מגן על האקזוטיק הזה הוא מביא לך בתחת ?! סעו לי מהפנים אתה והוא יא מגעיליםםםםםםםםםםםם ! סרבקקקקקקקקקקקקקקקקקק -------------------- |
||
| Slider |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:28 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 355 משתמש מספר: 1,057 תאריך הצטרפות: 29-April 04 מצב: ![]() |
איזה קללה של ילד בן 5 ... ילד כאפות... חחחחח
אמרו לי שאתה בן 26 או משהו כזה.. לא הייתי נותן לך שנתיים. ילד טיפש ומגודל.. עכשיו חבל שלא שמת עשרת אלפים דולר.. שתפסיד ת'בית שלך. -------------------- ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:28 AM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
גם אתה היית רוצה תאמין לי -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:29 AM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
פיי בנאדם בן 25??או אפילו יותר מקלל כמו ילד בן 5 פשוט עצוב.. אגב חיים אתה מוזמן עוד מעט להכנס לפורום זכיות אני אפרסם תזכיה שלי מהיום |
||
| Nimrod |
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
לא טובי. כסף לא קונה הכל כסף לא קונה את האהבה שלך למדינה כסף לא קונה את האהבה שלך לנבחרת כסף לא קונה את ההרגשה של להשיג תיקו כזה בדקה ה90 |
||
| Aviv44 |
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
אני יכול להישבע לך שהייתי מעדיף שישראל לא תפסיד מאשר 3000 שקל... כנראה שאתה לא מכיר אותי אישית בשביל לדעת שכסף לא ממש מעניין אותי.. -------------------- ![]() |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:31 AM
|
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
חיים אני מצטער בשבילך שנפלת אבל אני רוצה להגיד לך כמה דברים..
אני באמת לא מבין שהלכת נגד הנבחרת שלנו. הייחס היה נמוך והיית צריך לבחור משחק כדורסל או לשים על הולנד, גרמניה או כל משחק אחר. בשביל מה היית צריך את הדבר הזה? במקום לראות את המשחק בכיף, להנות כמו כולנו מהגול המדהים של סואן... זה פשוט לא היה שווה את זה ואני לא אומר את זה עכשיו כי המשחק כבר נגמר כי זה מה שחשבתי כבר מאתמול כשפירסמת את הטור. 2-3 שערים היה אותו ייחס כמו ניצחון לאירלנד וזה כבר היה עדיף... היו מלא משחקים אחרים שהיית יכול לבחור אבל בחרת דווקא להמר נגד הנבחרת. ואיזו נבחרת כל כך גדולה היא אירלנד? מדקה 60 הם רק מחפשים להעביר זמן, לא סיכנו בכלל את השער, כבשו שער מיקרי, ניצלו מכמה מצבים טובים שלנו וזהו... ועוד הם עשו משחק מושלם מבחינתם. החזקת כדור מושלמת שלהם במשך 93 דקות והם עדיין לא הצליחו לנצח הקיצר אח שלי אמן ותמשיך לזכות כי אתה אחד המהמרים התותחים שיש פה.. רק חבל שבחרת הימור כזה, למרות שלדעתך היה הימור טוב. היה עדיף לא לגעת... |
| r o e i 7 7 7 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:31 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,467 משתמש מספר: 2,528 תאריך הצטרפות: 8-March 05 מצב: ![]() |
צודק אתה חיים......... ואני לא מבין מה אכפת להם מה אתה שם בטור.... כל אחד יעשה מה בראש שלו עם הכסף שלו..... אין לאנשים פה זכות דיבור עם התפיסות שאתה מביא... אם כל אחד היה זוכה כל הזמן כמוהו תאמינו לי שהמועצה היתה פושטת רגל.......... חיים אל תתייחס אליהם הם מקנאים בך.... חבל שלא זכית אבל אני שמח בשביל ישראל |
||
| _תומר_ |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:33 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 551 משתמש מספר: 119 תאריך הצטרפות: 1-August 03 מצב: ![]() |
דיי תפסיקו להיות כאלה מטומטמים
אז מה אם הוא שם על אירלנד?! זה אומר שהוא לא רצה שישראל תנצח הוא עוד אמר מתי שהוא רק פתח את האשכול הזה, שהוא מוכן בעיניים עצומות שהזכיה הזאת תלך קיבינימאט אם ישראל לא תפסיד אז מה זה אומר שהוא שונא ישראל ?? איזה שטויות אתם מדברים... גם אני שמתי היום טור ב 10 שקלים על אירלנד בידיעה שאם הניבחרת לא תפסיד אני אהיה מבסוט בשבילם, ואם אירלנד תנצח אני גם יהנה מהתפיסה אז תפסיקו כבר ל**** ת'שכל ילדודס! חיים אחי אל תתבאס... -------------------- ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:34 AM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
אבל נימרוד אני עדיין בספק אם יהיו פה כאלה שלא יקחו 3000 שקל בשביל הפסד של ישראל. -------------------- ![]() |
||
| TIM_DUNCAN21 |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:36 AM
|
||
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,912 משתמש מספר: 1,811 תאריך הצטרפות: 7-November 04 מצב: ![]() |
סע מפה כבר יחתיכת אפס לך תמליץ בלייב גיימס ימסכן -------------------- ![]() |
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:37 AM
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
לאאאאא אחי שום סכום בעולם לא יבאס אותי ... חפיף זה רק כסף ! מבאס הצרות עין של אנשים פה ... זה מה מבאס ... אבל לא נורא טוב לדעת שיש פה גם אנשים עשר ... אה ולאלה ששאלו ... אני לא בן 25 עדיין ... בן 20 ... ואני לא רואה את שניכם ממטר גם אם הייתי בן שלושים ... אתם שני אנשים חרא שלא מגיע לכם להצליח בחיים ... הצרות עין שלכם גומרת עליכם ... ואם אתם ככהההההההה מתים על הנבחרת אקזוטיק וסליידר ... למה אתם בבית ה****** שלכם ולא ברמת גן ??? -------------------- |
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 27 2005, 12:39 AM
|
||
|
נמרוד אתה צודק במאה אחוז אבל תבין דבר ... הדבר שאצלי מעל לכל הוא הפועל באר שבע אם יגידו לי תשלח טור נגדם ותביא 7 אלף שקל קלים ... לא יהיה לי לב לשים ! אבל הנבחרת בשבילי היא קבוצה אהובה ולא יותר מזה ... תאמין לי קפצתי בגול של סואן כי זה נבחרת ישראל ושמתי *** על הטופס ... אבל כשהימרתי על אירלנד לא חשבתי על ישראל בכלל ... חשבתי רק על הטופס ולדעתי אירלנד יותר טובה וחשבתי שהיא תנצח ... מתברר שטעיתי ! -------------------- |
||
(16) « ראשון ... 13 14 [15] 16 |
![]() ![]() ![]() |