| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (16) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:46 AM
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
סוף סוף בנאדם שמדבר לעניין -------------------- |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:46 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אם אתה באמת רוצה שהנבחרת תנצח, אני בטוח שלא יהיה איכפת לך מהווינר אם תשים נגדם. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:47 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:48 AM
|
||
|
האימפריה עוד תחזור ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,989 משתמש מספר: 589 תאריך הצטרפות: 25-January 04 מצב: ![]() |
מה שאתה רוצה שיקרה זה סבבה ... אבל מה שאתה חושב שיקרה זה משהו אחר ... ואם יהיה באנקר ביחס 1.85 אתה תשים אותו אין מה לעשות ... -------------------- |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:50 AM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
חיים, תרשה לי לחלוק עלייך. אווירה מחשלמת לא משחק תפקיד אצל האירים זה נכון, אבל היא בהחלט משחקת תפקיד חזק ביותר אצלנו. שחקנים כמו בניון, נימני, בלילי ובאדיר לא ירצו לאכזב את הקהל המדהים שיבוא והם יתנו את הכל... אל תשכחו שמשחקי אימון נועדו לחזק את מה שצריך וכך אני מאמין שיהיה.. אני אישית באמת חושב שהנבחרת שלנו יכולה לעשות את זה! בניון יכול בכל רגוע נתון במשחק להבקיע שער. ואל תשכח שההגנה שלנו לא ספגה בצרפת... זה אפשרי מאוד לעשות את זה ואני מאמין שננצח! |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:50 AM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
חברה תירגעו
עוד שניה הרגתם אותו הוא רוצה להשים על אירלנד אז הוא ישים הוא בטח לא שם *** על אפחד פה אז תירגעו כל אחד ומה שהוא רוצה תודה חיים אבל אני לא נוגע במשחק של הנבחרת כי אני לא רוצה להתעצבן סתם רוצה משחק שקט שיהיה לי |
| DaWinner |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:51 AM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 685 משתמש מספר: 2,272 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:52 AM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
בזה אני מסכים איתך אבל לא ישר לקוץ על הבנאדם עוד שניה הרגתם אותו |
||
| Haimcohen |
|
||
|
זה שלא ספגנו בצרפת זה מצויין, צרפת נבחרת של שחצנים שחושבים שהגולים יבואו מהאוויר . כל הקטע הוא שנבחרת ישראל באה למשחק בביטחון כאילו אירלנד אנדרדוג ... אתם שוכחים שאירלנד נבחרת מספר 12 בעולם ואנחנו 51 ! אתם שוכחים שמה שדמיאן דאף ירצה לעשות במגרש הוא יעשה ! לא בנאדו ולא אלוהים שלו יצליחו לעצור את דאף ... וזה בלי להזכיר את רובי קין שלדעתי אחד החלוצים הטובים בפרמייר ליג ... בקיצר אני לא רוצה להתווכח יותר מדי ... אולי אתם צודקים ואולי אני צודק ... -------------------- |
||
| yuval_f |
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אני מבין כדורגל ואני חושב שישראל תנצח בשבת סתכל את האווירה סתכל את הכל זה נכון שרוב הפעמים מפשלים אבל סתכל את אוסטריה המדינה הייתה ככה וסתכל מה היה שם ברור שאוסטריה זאת לא אירלנד אבל עם 45 אלף צופים לכל נבחרת יהיה קשה פה ולדעתי בסוף ננצח 2-1 -------------------- |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:53 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
בדיוק ככה דיברו שבוע לפני המשחק ההוא מול דנמרק. לא צריך להזכיר כמה נגמר. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:53 AM
|
||
|
חחח אל תדאג רן זה טבעי שיתעצבנו ששמים נגד הנבחרת ... גם אני מתעצבן על מי ששם הפסד להפועל באר שבע ... מה לעשות אני חושב שאירלנד ה-ר-ב-ה יותר טובה מאיתנו ... -------------------- |
||
| ATO9 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:54 AM
|
![]() SABA JAPATO9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 11,716 משתמש מספר: 2,308 תאריך הצטרפות: 30-January 05 מצב: ![]() |
תכלס,,,,,,,,,, אם הייתי מאמין שאירלנד מנצחת ב2 הפרש הייתי שם בלי בעיה,
אבל לא נראה לי -------------------- YOU THINK THAT YOU ARE STRONG BUT YOU ARE WEAK YOU'LL SEE
|
| Haimcohen |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:54 AM
|
||
|
אבל תבין אחי פינאן רוי קין דמיאן דאף רובי קין ועוד מלא שאין לי כוח לרשום לך כי לא בטוח שאתה מכיר אותם זה שחקני פרמייר ליג באנגליה, כל משחק כמות כזאת של קהל, נראה לך שזה מפריע להם ? תאמין לי שלא .. זה רק מדרבן אותם ... אני מאמין שכבר בדקות הראשונות ברמת גן אתם תחזרו לעצמכם ותיזכרו שזאת נבחרת ישראל ולא ארגנטינה ... -------------------- |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:55 AM
|
||
כל אחד והחשיבה שלו גם אני מסכים איתך שאירלנד הרבה יותר טובים מאיתנו אבל יש אוירה טובה שזה מוסיף למשחק ולפי דעתי יהיה משחק שקול אז אני לא שם לא פה ולא שם אני ראלי מה שיגמר יגמר |
||
(16) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |