| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (16) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2005, 04:55 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אתה צודק אחי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה הכי גדולה. אנחנו פשוט לוזרים. בגלל זה אני חושב שאירלנד תנצח. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Mar 25 2005, 12:22 PM
|
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
ווואי ואאי איזה ספאמרים אתם באמא שלי.
הלכתי עוד לפני שפתחו ת'אשכול הזה, ושקמתי יש פה 8 עמודים על למה הוא שם על ישראל? כל אחד עושה מה בראש שלו ומה מתאים לו להמר... חיים בהצלחה כפרה לדעתי סיכוי טוב לזכות. -------------------- |
| IsGaVi |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:07 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 145 משתמש מספר: 2,363 תאריך הצטרפות: 8-February 05 מצב: ![]() |
מה אני יגיד.. הלוואי יפול לך הטור
|
| doron |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:07 PM
|
![]() 30 במרץ-1 ביולי:הפסקה מווינר! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 730 תאריך הצטרפות: 11-February 04 מצב: ![]() |
3000 שקל???????????
אחי תביא לי את ה-49 אני גם שמח...כל הזמן אני מפסיד אתה תמיד בא עם טורים של מליונים בהצלחה אחי הלוואי תזכה!!!! בקשר להמלצות...אתה אומר שישראל לא תעצור את דמיאו דאף ורובי קין? אז תסביר לי אתה איך עצרנו את כל צרפת? ובן חיים כבר מכיר טוב את דאף הוא יכול לשמור אותו חזק ועם עוד עזקרה של מגן ימיני יכולים לעצור אותו בלי בעיות ועוד בבית שלנו! -------------------- מה את עושה לי
את שיגעת לי תראש עבר חצי לילה השעה כבר 3 |
| Nimrod |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:15 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
אז דווקא עכשיו בוא נשנה ת'תדמית הזאת ! עד עכשיו השחקנים הוכיחו בגרות בקמפיין הזה. נגד קרואטיה שיחקנו בלי בן חיים ובהגנה שלנו היו יותר חורים מבגבינה צהובה, אבל השחקנים עדיין הוכיחו אופי וחזרו לתיקו למרות הכל . אי אפשר להיות לוזרים לנצח, מתישהו חייבת להשבר הסטיגמה הזאת. אתם יודעים מה? נגיד שנפסיד, חפיף, אנחנו יודעים שאירלנד יותר טובה. אבל בואו לפחות בראש מורם למשחק !!! מה זה הלוזריות הזאת? אם אתם הולכים נגד הנבחרת אתם יותר לוזרים מהשחקנים עצמם. ואתם מזכירים לי את אוהדי הפועל שעד לפני כמה שנים כבר היו מגיעים לדרבים מסויימים בידיעה שהם מפסידים. ואם אמרת שהם תמיד מפשלים ברגעים מכריעים, כנראה שכחת את אחד המשחקים הגדולים של הנבחרת בר"ג( 5-1 על אוסטריה). לא יודע מה איתכם, אני בא במחשבה אופטימית של תיקו ומעלה, בלי האמונה שתהיה לנו מדינה לא היינו פה, בלי אמונה ולחימה במשחק הזה נפסיד...ואני מאמין שיש מי שיחדיר לשחקנים אמונה ויגרום להם להלחם למען 40,000 הישראלים שביציעים |
||
| fizem |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:16 PM
|
||
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
סוף סוף מישהו שמדבר לעניין |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:21 PM
|
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
יא אללה 110 תגובות.
הבן אדם המלך כולה פירסם טור מה הבעיה? תעמידו את עצמכם במצב שניצחון של אירלנד מביא לכם 3 אלף שקל, תאמינו לי כולם פה יירצו שאייר ינצחו. -------------------- |
| Nimrod |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:29 PM
|
||
|
הספורטאי הפעיל הכי גדול ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,665 משתמש מספר: 1,903 תאריך הצטרפות: 27-November 04 מצב: ![]() |
לא, כסף לא קונה הכל. כסף לא קונה את האהבה שלי לנבחרת ולמדינה אם היו מביאים לך 3000 שקל היית הופך לאוהד הפועל? אני בטוח שלא. לנבחרת יש 2 משחקי בית חשובים וזה חטא לבוא בגישה לוזרית. המשחק הזה יכול להיות שלנו אם רק נרצה. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:29 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| fizem |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:33 PM
|
||
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
|
||
| c_web |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:36 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה חיים
-------------------- ![]() [IMG] |
| yuval_f |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:39 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
צודק פשוט לוזרים מי שמהמר נגד הנבחרת אבל לא חשוב לא ניכנס לזה שוב כי יש פה כמה שמאוהבים בזכיות של חיים (שהם יפות אין מה לדבר -------------------- |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:43 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אין לי שום דבר נגדך
אבל אמן תיפול בטור שלך ואמן כל מי ששם נגד ישראל שיפול בטור שלו תתביישו שאתם מהמרים נגד נבחרת שמייצגת את כל העם ועוד מתפללים שהאירים ינצחו פשוט בושה אמן כל מי ששם על אירלנד יפול חזק חזק. אל אל ישראל לנצחחחחחחחחח |
| HoRSeA |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:46 PM
|
||
לא, וזה לא אותו דבר. הוא לא אוהד אירלנד, הוא בסה"כ חושב שהם יינצחו. אם זאת הדעה שלו, למה לא לעשות מזה כסף? הבן אדם הזה הכי תותח כאן ולא יעזור כלום, אם זאת הדעה שלו למשחק תכבדו אותו. ותאם ממש תינוקות שהגעתם לכאלה כמות תגובות, שכל תגובה היא "אמן תיפול", "אל אל ישראל". -------------------- |
||
| yuval_f |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:46 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
הנה מה תגידו עכשיו אני לא היחיד עכשיו יש גם את נימרוד וגם אותו אז יאללה אתם רואים שיש הרבה שחושבים שזה בושה מה אתם מתנפלים עליי בלי סיבה?! נתתי את הדעה שלי..... -------------------- |
||
(16) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |