| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 2 [3] 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:55 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
מה זה מכיר אותם? ישבתי עליהם שעות לרשום אותם.... וההרכבים מבטינג אדוויס שזה בכלל אתר באנגלית -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| כפר סבאי גאה1 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:58 AM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,973 משתמש מספר: 975 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
נכון אחי.... ידעתי .... תביא קישור לאתר של ההרכבים בקשה אחי.. לא אומר שאתה מעתיקן או משהו חס וחסה... פשוט מכיר תצורה של ההרכבים וזה.. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 03:02 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 09:29 PM
|
up
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| POWZ |
פורסם ב: Mar 25 2005, 09:36 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
גרוזיה זה קשה מאוד
יוון ללא דלאס והאצטדיון יהיה מפוצץ...זה למעשה אחלד הסיכויים של הגרוזינים לחולל הסטוריה עםה סגל הכי טוב שלהם בעשור האחרון לדעתי. הגרוזינים לא יווותרו ליוונים ואני חושב שיגמר פה 1X דווקא. |
| asaf1234 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 09:44 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 645 משתמש מספר: 2,199 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
גרוזיה - יוון X סולו |
| c_web |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:00 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
בקשר לגרמניה אני לא מסכים איתך דביר..
ביום רביעי יש לסלובנים משחק מאוד חשוב נגד בלארוס והם חייבים לנצח, הם לא ישחקו חזק ובטח ישמרו שחקן.. תודה -------------------- ![]() [IMG] |
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:02 PM
|
||
סבבה.... תראה בהתחלה שרשמתי את ההמלצה רציתי לרשום 2 אבל אז נזכרתי שהם נבחרת לא רעה בבית.. וגרמניה בשבילה זה משחק הכנה ולא יקרה כלום אם היא תסיים בתיקו... ברור שיש עדיפות ל2 אבל החלטתי להסתכן -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Robben |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:15 PM
|
![]() מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 235 משתמש מספר: 2,060 תאריך הצטרפות: 25-December 04 מצב: ![]() |
דביר תודה רבה. המלצות מצויינות.
אני לא מסכים עם גרמניה - לדעתי זה 2 חזק מאוד. הגרמנים נותנים את הכל במשחקי הידידות ועובדה לכך היא שעד כה היא לא הפסידה בשום משחק ידידות מאז מינויו של יורגן קלינסמן למאמן הנבחרת. 2 המשחקים שבהם היא סיימה בתיקו היו נגד נבחרות מצויינות - ברזיל וארגנטינה. לשורות גרמניה סגל מלא ואני לא רואה סיבה כלשהי שהם לא ינצחו את המשחק. מנגד, סלובניה, לא כזאת נבחרת טובה כמו שתיארת. הברומטר שלה במרכז השדה - אסימוביץ' שלא הצליח כל כך בטוטנהאם הלונדונית, ייעדר מהמפגש והוא גם בספק למשחק ביום רביעי מול בלארוס. ראיתי את הסלבונים נגד צ'כיה והם נראו ממש רע. צ'כיה הביסה אותם 3:0 וזה היה בלי פאבל נדבד, אלמלא ההחמצות של יאן קולר התוצאה יכלה להראות אחרת. נקודה נוספת היא שהמשחק הזה לא ייתן כלום לסלובנים, הם צריכים לתת 100% במשחק מול בלארוס ולא נגד גרמניה, דבר שמעצים את התחושה שלי לניצחון גרמני. -------------------- ![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:18 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
אני גם הלכתי עם גרמניה בסופו של דבר -------------------- ![]() |
||
| DaWinner |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:32 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 685 משתמש מספר: 2,272 תאריך הצטרפות: 24-January 05 מצב: ![]() |
תודה על ההמלצות אחי
-------------------- ![]() |
| Grazer AK |
פורסם ב: Mar 25 2005, 10:48 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 863 משתמש מספר: 2,298 תאריך הצטרפות: 28-January 05 מצב: ![]() |
כל הכבוד על ההשקעה
-------------------- |
| Robben |
פורסם ב: Mar 25 2005, 11:13 PM
|
![]() מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 235 משתמש מספר: 2,060 תאריך הצטרפות: 25-December 04 מצב: ![]() |
לדעתי עוד משחק טוב ביחס מצויין הוא בין אסטוניה לבין סלובקיה.
הסלובקים שיחקו עד כה 4 משחקים, ניצחו ב-3, וסיימו תיקו באחד. הם ממוקמים במקום השני בבית עם משחק חסר ושלוש נקודות פחות מלפורטוגל שבמקום הראשון. אסטוניה נבחרת חלשה מאוד, היא ממוקמת במקום החמישי ולדעתי, אין לה שום סיכוי להעפיל למשחקי ההצלבה של המונדיאל. לדעתי התחרות על המקום השני בבית הזה תהיה בין רוסיה לבין סלובקיה. הסלובקים בינתיים נראים טוב יותר ואני לא רואה כל סיבה שהם לא ינצחו מחר ויעלו למקום הראשון (יחד עם פורטוגל). משורות אסטוניה ייעדרו שתי שחקני מפתח: * שוערה של סנדרלנד האנגלית מארטין פום פצוע וייעדר בוודאות מהמפגש. פום נחשב לאחד השחקנים המשמעותיים ביותר בסגל האסטוני וחיסורו מחר ייחשב כאבידה גדולה לנבחרת האסטונית. מי שיחליף את פום בשער יהיה קלאמה, שוערה של פ.צ. טאלין - קאלאמה נחשב לשוער בינוני מאוד, והוא יעמוד מחר בשער הנבחרת. קאלאמה היה עד לפני 3 שבועות פצוע והוא עדיין בשלבי החלמה. אני מתקשה מאוד לראות אותו מציל את הנבחרת האסטונית. * פירוייה - בלמה של פרדריקסטאד ייעדר בשל פציעה. פירוייה נחשב לבלם הגי טוב בנבחרת האסטונית. משורות סלובקיה ייעדרו 2 שחקנים בולטים: רוברט ויטק חלוצה הצעיר של נירנברג הגרמנית ייעדר בגלל פציעה. ויטק נחשב לחלוץ הטוב ביותר בסגל הסלובקי, עד עכשיו יש לו במוקדמות חמישה שערים בארבעה משחקים. גם יאנוקו קשרה של אוסטריה וינה ייעדר מהמפג. יאנוקו עד לא מזמן היה נחשב לאחד השחקנים הטובים ביותר בנבחרת הסלובקית ואף זכה פעמיים בשחקן השנה באוסטריה. השנה יאנוקו נמצא בתקופה רעה מאוד וחסרת מזל שגרמה לו להיות פצוע למרבית העונה. לסיכום - הניצחון מחר חשוב הרבה יותר לנבחרת הסלובקית מאשר לאסטונית. סלובקיה נבחרת הרבה יותר טובה ואני לא רואה שום סיבה שהיא לא תנצח. לאסטוניה יש בעיה חמורה בחלק ההגנתי בגלל החיסורים של השוער והבלם. מנגד החיסורים אצל הסלובקים לא כל כך משמעותיים. לסלובקיה יש שחקן מצויין שיחליף את ויטק והוא חברו לקבוצה מרק מינטל, שישחק בתור קשר מאחורי החלוץ (מאחורי נמץ' חלוצה של מידלסבורו). היחס בסוכנות הסלובקית עומד כרגע על 1.70, לדעתי שווה לנצל. הסלובקים ינצחו. שיהיה בהצלחה!!! -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 11:15 PM
|
||
בווינר היחס עומד על 1.85 ויותר שווה לנצל מהסוכנות הסלובקית שבו עומד על 1.70 אל תשכח את נמת ממידלסברו שגם הוא חלוץ מעולה!!! -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| WINNER 4 EVER |
פורסם ב: Mar 26 2005, 12:35 AM
|
![]() Gianfranco Zola ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,045 משתמש מספר: 2,118 תאריך הצטרפות: 2-January 05 מצב: ![]() |
תודה רבה על ההמלצות
ותודה ROBBEN -------------------- ![]() ג'יאנפרנקו זולה-האיש והאגדה |
(4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |