| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: Mar 25 2005, 12:19 AM
|
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
|
| MHFC |
פורסם ב: Mar 25 2005, 12:20 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
תודה רבה רבה אני אשתמש בחלק בטוח...
|
| c_web |
פורסם ב: Mar 25 2005, 12:38 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה רבה רבה דביר!
שבדיה יש מצב שהיא תנצח.. יוון לא בטוח הגרוזינים האלה מסוגלים להכל.. אירלנד לדעתי תנצח -------------------- ![]() [IMG] |
| omer22 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:03 AM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
תודה רבה אחי אחלה השקעה!
-------------------- ![]() |
| iii |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:56 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 982 משתמש מספר: 1,870 תאריך הצטרפות: 22-November 04 מצב: ![]() |
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 01:58 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אני לא מאמין ...
בספר התורה רשמתי המלצה מפורטת רצח על סלובניה גרמניה באתי העתקתי את הסגלים.. סיימתי להעתיק את הסגלים והפסקת חשמל... יאווווו איזה באסה ..... בא לי למות עכשיו לרשום אותה מהתחלה סעמק -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| arnon |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:00 AM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
פייייייייי באסההה תודה רבה על ההמלצות!!!מסכים ברובם...... |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:13 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
נקווה שהפעם לא תהיה הפסקת חשמל...
סלובניה-גרמניה.. 20:55 משחק כזה שלא יזיז לשום נבחרת כל תוצאה שהיא... משחק ידידות שמפגיש את סלובניה נבחרת בייתית מובהקת וגרמניה נבחרת מהטופ של העולם ומועמדת רצינית לקחת את המונדיאל שהיא תארח. גרמניה ללא ספק במשחקי הידידות מרשימה והיא עדיין לא הפסידה בשום משחק ידידות ובמשחק האחרון שלה היא ניצחה 3-1 באוסטריה.. היא גם הספיקה לעשות 1-1 עם ברזיל ועוד תוצאות משכנעות אחרות. סלובניה ממוקמת בביתה במקום ה3 2 נק' פחות מאיטליה שממוקמת במקום ה1. סלובניה ידועה כקבוצה ביתית מעולה ורק בגלל שהיא קבוצת חוץ גרועה היא לא מגיעה רחוק אף פעם.. כולנו מכירים את סלובניה ואף שיחקנו שם וראינו את הקהל שיש שם וקיבלנו שם 3-1. איטליה הספיקה להפסיד שם במסגרת המוקדמות 1-0 מה שמראה שהסלובנים לא פראיירים. הגרמנים בתקופה מעולה והיא נמצאת במנטליות גבוהה מאוד כאשר רוב השחקנים שמשחקים שם מצליחים לא רע בקבוצות שלהם.... בהתקפה של גרמניה אפשר למצוא את ניוביל,קוראני,וקלוסה שלושה שחקני בונדלסיגה קלאסים...מנגד בסגל של סלובניה אפשר למצוא שתי שחקנים שאנחנו מכירים טוב מאוד... פוקרן מנצרת עלית וסבסטיאן סימורטיץ מיודענו מהפועל תל אביב.... כאמור הסלובנים נבחרת בינונית ואין לה שום הצלחה בעשור האחרון..... יש לה שחקנים מאוד בינונים שלא מגיעים לרמות הגבוהות... נבחרת שמזכירה את ישראל נבחרת ביתית עם שחקנים שמתבלטים בליגה שלהם מאשר באירופה. אני לא אוהב להמר נגד הסלובנים רק בגלל שהיא משחקת בבית וראינו שעם כל הסגל הדל שלה היא ניצחה את איטליה לא הייתי ממליץ ללכת פה 2 סולו... סגלים למשחק:סלובניה Goalkeepers: Samir Handanovic (Udinese), Borut Mavric (Greuther Furth) Defenders: Bostjan Cesar (Dinamo Zagreb), Fabijan Cipot (Al Arabi), Branko Ilic (Domzale), Aleksander Knavs (VfL Bochum), Igor Lazic (Celje), Matej Mavric (Molde) Midfielders: Milenko Acimovic (Lille), Nastja Ceh (Club Bruges), Suad Filekovic (FC Ergotelis), Andrej Komac (Nova Gorica), Robert Koren (Lillestrom SK), Jalen Pokorn (Hapoel Nazareth Elit), Simon Seslar (Celje) Forwards: Sebastjan Cimirotic (Celje), Aleksandar Rodic (Portsmouth), Ermin Siljak (Royal Excelsior Mouscron) סגלים למשחק:גרמניה Goal: Oliver Kahn FC Bayern München Jens Lehmann Arsenal London Defence: Arne Friedrich Hertha BSC Berlin Andreas Hinkel VfB Stuttgart Robert Huth FC Chelsea London Per Mertesacker Hannover Patrick Owomoyela Arminia Bielefeld Christian Schulz Werder Bremen Midfield: Michael Ballack FC Bayern München Frank Baumann Werder Bremen Tim Borowski Werder Bremen Torsten Frings Bayern München Thomas Hitzlsperger Aston Villa Bernd Schneider Bayer 04 Leverkusen Bastian Schweinsteiger FC Bayern München Attack: Miroslav Klose Werder Bremen Kevin Kuranyi VfB Stuttgart Oliver Neuville Borussia Mönchengladbach Lukas Podolski 1. FC Köln המלצה: X יחס 2.75 -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:22 AM
|
עוד המלצות מחר...
אני מקווה שתקראו חלק ולא תסתכלו על השורה התחתונה ותגידו תודה.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| MHFC |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:48 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אתה יכול בבקשה להמליץ בסופו של דבר על טור שאתה מאמין שיקח מצדי יחס 5...
תודה |
| dvir1200 |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:49 AM
|
||
בכיף אחי.... 311696123 תוסיף אותי אני יאשר אותך מחר שאני ייכנס... מחר אני יוסיף המלצות וייתן טור נחמד.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:54 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
תודה אחי.
לדעתי גרוזיה-יוון X. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| כפר סבאי גאה1 |
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,973 משתמש מספר: 975 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
פשש יפה אחי אני מכיר תהמלצות האלה מאיפשהו מאיפה לקחת תהרכבים?
|
| dvir1200 |
|
||
גם אבא שלי אמר לי שהגרוזינים האלה יוציאו מהם נק'.... התחלתי לפחד מהם.... רציתי לשלוח יוון אבל עכשיו אני בחששות -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| the boy down the streat |
פורסם ב: Mar 25 2005, 02:55 AM
|
||
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
גם לדעתי... -------------------- שייטת 13
![]() |
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |