אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
(4) [1] 2 3 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> כמה המלצות למשחקי המונדיאל, אני מחר (שישי) יוסיף עוד 5-6 המלצות
dvir1200
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:36 PM
צטט הודעה

את יפתי אין עוד מלבדך אחרת

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 1,409

מצב: Member is Offline

ווילס-אוסטריה
16:55

לווילס יש סיכוי נמוך להעפיל למונדיאל לאחר שמתוך 4 משחקים הם לא הצליחו לנצח אפילו משחק אחד....
לווילס יש את הכישורים כדי להגיע רחוק עם שחקנים כמו גיגס,בלאמי,הארטסון...
כנראה שזהו המשחק האחרון שבו היא תוכל להשאיר לעצמה סיכוי והיא תבוא עם מוטיבציה גבוהה מאוד ותשחק בשביל הסמל...
ווילס לא השכילה לנצח את צפון אירלנד בבית כאשר סיימה בתיקו 2-2 מאכזב..
הם גם הפסידו בביתם 3-2 לפולין.....
מה שמראה שבביתם הם הוציאו נק' אחת מ2 משחקים ועוד נק' בחוץ..
זהו ההזדמנות האחרונה שלה להישאר בחיים ובשביל לנצח היא צריכה לעבור את אוסטריה שידועה כנבחרת בינונית ברמתה של ישראל -....
לאוסטריה גם המשחק הזה גורלי כאשר ניצחון של אוסטריה והיא חזק עם פולין על המקום ה-2.
אנגליה כנראה תסיים ראשונה לכן פולין אוסטריה ווילס וצפון אירלנד ייאבקו על המקום ה2.
כרגע המצב הוא שפולין מרוחקת 4 נק' משאר הנבחרות ולכן אוסטריה ווילס חייבות לנצח אחת את השניה בשביל להישאר בתמונה...
צפון אירלנד כנראה תיצא מהתמונה לאחר שהיא תשחק משחק קשה מאוד את אנגליה בחוץ.
הסיכויים פה הם למשחק שיוויוני שיניב תיקו אך אני מאמין שווילס ייקחו 3 נק' ויחזרו למאבק נגד הפולנים...

סגלים למשחק:ווילס
G - Danny Coyne (Burnley), Paul Jones (Wolverhampton Wanderers), Lewis Price (Ipswich Town);

D - James Collins, Danny Gabbidon (obaj Cardiff City), Robert Edwards (Wolverhampton Wanderers), Robert Page (Coventry City), David Partridge (Motherwell), Sam Ricketts (Swansea City), Gareth Roberts (Tranmere Rovers), Mark Delaney (Aston Villa), Danny Collins (Sunderland);

M - Carl Fletcher (West Ham United), Jason Koumas (West Bromwich Albion), Carl Robinson (Sunderland), Gavin Williams (West Ham United), Simon Davies (Tottenham Hotspur);

A - Ryan Giggs (Manchester United), Craig Bellamy (Newcastle United/Celtic Galsgow), Robert Earnshaw (West Bromwich Albion), John Hartson (Celtic Glasgow).

סגלים למשחק:אוסטריה

Austria: without Kollmann (big big miss), Dietmar Kuehbauer, Markus Kiesenenber

G: Helge Payer (Rapid Wiedeń), Andreas Schranz (Grazer AK)

D: Ernst Dospel (Austria Wiedeń), Anton Ehmann, Joachim Standfest (obaj Grazer AK), Martin Hiden, Markus Katzer (Rapid Wiedeń), Mario Hieblinger (FC Kaernten), Emanuel Pogatetz (Spartak Moskwa), Martin Stranzl (VfB Stuttgart)

M: Martin Amerhauser, Rene Aufhauser (obaj Grazer AK), Andreas Ivanschitz (Rapid Wiedeń), Roland Kirchler, Bozo Kovacevic (both SV Pasching), Wolfgang Mair (Wacker Tirol Innsbruck)

A: Mario Haas (JEF United Chiba), Christian Mayrleb (SV Pasching), Ivica Vastic (Austria Wiedeń), Roland Linza (Sturm)

ההמלצה שלי : 1 ביחס של 1.80

בולגריה-שבדיה
17:25

שתי נבחרות מהדרג של ה20/30 הנבחרות הטובות בעולם.
בולגריה השניה בבית מארחת את שבדיה הראשונה בבית....
אם וכאשר שבדיה מנצחת במשחק הזה היא מבטיחה את המקום ה1 כמעט בוודאות..
בולגריה לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד מפני שהפסד שלה והיא יכולה להדרדר עד המקום ה4..! בולגריה תארח את המשחק מול הקהל החם והיא באה בידיעה שניצחון שלה והיא מעפילה למקום הראשון בבית מה שייתן לה מוטביציה גבוהה בהמשך הדרך.
לבולגרים יש חלוץ בין הטובים בעולם שמשחק בליגה הגרמנית דימיטאר ברבאטוב המעולה שגם בגרמניה כובש בצרורות והוא בין השחקנים שמחזיקים את הנבחרת הבולגרית.
בולגריה תרצה לנקום בשבדיה על התבוסה המשפילה ביורו לאחר שביורו בולגריה יצאה עם 0 נק' ושער בודד אחד נגד איטליה.
נבחרת שבדיה מציגה שחקנים מהטופ של אירופה עם שחקנים כמו ליונברג(ארסנל) זלאטאן(יובנטוס) איזקסון(ראן) ועוד כמה שחקנים כישרונים כגון סבנסון אלבאק וכו'.
המשחק חשוב באותה מידה כמו לבולגריה גם לשבדיה כי היא באה בידיעה שהפסד שלה מסבך אותה עם קרואטיה והונגריה.
בולגריה עם משחק פחות משבדיה ואם וכאשר היא תנצח את שבדיה ואת המשחק החסר שלה היא פותחת פער של 5 הפרש משבדיה מה שיהיה קשה מאוד לסגור.
אני מעריך ששתי הקבוצות יילחמו וייתנו הכל...
מדובר בשתי נבחרות טובות מאוד שמסוגלות להעפיל מהמקום הראשון בבית 8.

ראש בראש:
14-JUN-04 LISBON (Portugal) Sweden vs. Bulgaria 5:0 (1:0) UEFA EURO 2004
04-SEP-99 STOCKHOLM (Sweden) Sweden vs. Bulgaria 1:0 UEFA EURO 2000 Prel. Comp.
14-OCT-98 BURGAS (Bulgaria) Bulgaria vs. Sweden 0:1 (0:0) UEFA EURO 2000 Prel. Comp.
16-JUL-94 LOS ANGELES (USA) Sweden vs. Bulgaria 4:0 (4:0) 1994 FIFA World Cup USA™
08-SEP-93 SOFIA (Bulgaria) Bulgaria vs. Sweden 1:1 (1:1) FIFA WC 1994 Prel. Comp. UEFA
07-OCT-92 STOCKHOLM (Sweden) Sweden vs. Bulgaria 2:0 (0:0) FIFA WC 1994 Prel. Comp. UEFA
26-SEP-90 STOCKHOLM (Sweden) Sweden vs. Bulgaria 2:0 (0:0) Friendly 1990
15-JUN-74 DUSSELDORF (FRG) Sweden vs. Bulgaria 0:0 1974 FIFA World Cup Germany™

ההמלצה: X יחס 2.60

אסטוניה-סלובקיה
17:55

סלובקיה ללא ספק אחת מהשתי הנבחרות הטובות ביותר בבית הזה..
סלובקיה ממוקמת במקום ה-2 עם 10 נק' מתוך 12 אפשריות וניצחון שלה והיא תשווה את מספר הנק' שלה למספרם של פורטוגל ולשניהם יהיה 13 נק'.
אסטוניה באה למשחק הזה כאנדרדוג ומתוך 15 נק' היא הוציאה 7 ואסטוניה יודעת שהפסד שלה חותם סופית את הסיכוי להעפיל למונדיאל...
אסטוניה נבחרת בינונית- והיא מדורגת כרגע במקום ה5 בבית עם הפרש שערים של -3.
סלובקיה ללא ספק ברמה של רוסיה והיא כנראה תיאבק עם רוסיה על המקום ה-2.
סלובקיה עם יחס שערים של +12 מה שיעזור לה מאוד במאבק עם רוסיה..
היחסים בעולם עומדים על 1.94 לטובת סלובקיה ששוה מאוד לנצל כאשר היא יודעת שניצחון שלה והיא חזק מאוד במאבק על המקום הראשון.
החלוצים הבולטים של סלובקיה הם נמט ממידלסברו וויטק מנירנברג...
לסיכום לפי דעתי יחסי הכוחות פה טיפה גדולים והסיכוים של סלובקיה טובים מאוד..
אני הייתי הולך פה 2 ביחס משתלם ...

סגלים למשחק:אסטוניה
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:15 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Estonia info 15.03

Poom (Sunderland AFC), Kaalma (FC Flora), Kotenko (FC Levadia Tallinn), Allas (FC Flora), U Rooba (FC København), Piiroja (Fredrikstad FK), Stepanov (FC Torpedo Moskva), Enar Jääger (FC Torpedo Moskva), Bärengrub (FC Flora), Klavan (Vålerenga IF), Kruglov (FC Levadia Tallinn), Reim (FC Flora), Lindpere (PFC CSKA Sofia), Terehhov (FC Shinnik Yaroslavl), Rähn (FC Volyn Lutsk), Smirnov (FC TVMK Tallinn), Oper (FC Torpedo Moskva), Viikmäe (Fredrikstad FK), Teever (FC TVMK Tallinn), Zahovaiko (FC Flora).

Stand-by
Kaas (FC Flora), Anniste (JK Tammeka Tartu), Saviauk (FC TVMK Tallinn), Leetma (FC KooTeePee), Haavistu (FC Flora), Zelinski (FC Levadia Tallinn).

סגלים למשחק:סלובקיה

B - Miroslav Koenig (MSK Zilina), Kamil Contofalsky (Zenit St. Petersburg);

D - Maros Klimpl (Banik Ostrawa), Martin Petras (Sparta Praga), Stanislav Varga (Celtic Glasgow), Radoslav Zabavnik (CSKA Sofia), Michal Hanek (Dinamo Moskwa), Marian Had (Brno), Jozef Valachovic (Rapid Wiedeń), Marek Cech (Sparta Praga);

M - Rastislav Michalik (Kayserispor), Peter Hlinka (Rapid Wiedeń), Miroslav Karhan (VfL Wolfsburg), Igor Demo (Borussia Moenchengladbach), Vladimir Janocko (Austria Wiedeń), Karol Kisel (Liberec), Marek Mintal (FC Nuernberg);

A - Lubos Reiter (Sigma Ołomoniec), Szilard Nemeth (Middlesbrough), Robert Vittek (Nuernberg), Stanislav Sestak (Zilina), Martin Jakubko (Banska Bystrica).

המלצה: 2 יחס 1.85

גרוזיה-יוון
19:25

לגרוזיה זהו כנראה המשחק האחרון שלה בשביל לשרוד בבית הזה..
יוון לעומתה ממוקמת במקום ה-2 והיא בידיעה שניצחון שלה יפתח פער של 5 נק' מדנמרק לכמה שעות. היוונים ניצחו בפעם האחרונה את דנמרק 2-1 במשחק מעולה שהם הציגו ולפי דעתי שאם הם יציגו יכולת כזאת הם ינצחו את הגרוזינים שהם נבחרת לא ממש טובה ואפילו נבחרת ישראל ניצחו שם.
אוקריאנה כנראה תסיים ראשונה בבית ועכשיו 4 נבחרות נאבקות על המקום ה-2 יוון עפ 8 נק' מתוך 15 מה שמראה שהנבחרת היא לא אותה הנבחרת מהיורו...
אני מאמין שהיוונים ייקחו את המשחק לאחר משחק מאוד שקול כי לפי דעתי גרוזיה עם הקהל הביתי יכולה להוציא נק' מיוון שלמרות שהיא עשתה קפיצה מדרגה גדולה היא עדיין בסך הכל נבחרת שניצחה פעמיים מתוך 5.
היוונים חיביים לנצח את המשחק כי הפסד שלהם והם יכולים להדרדר עד למקום ה5 וזה יגרום למצב מנטלי מאוד קשה אצל השחקנים לקראת המשחק ביום רביעי...
הגרוזינים נבחרת בינונית ונבחרת ישראל כבר ניצחה שם במשחק ידידות..
אני מאמין שהיוונים יוציאו אותם מהתמונה וייקחו 3 נק' שמאוד ייעזרו להם בהמשך..

סגלים למשחק:גרוזיה

G - Akaki Devadze (Spartaki Tbilisi), Giorgi Lomaia (Chimki), Mirza Merlani (Torpedo Kutaisi);

D - Kacha Kaładze (AC Milan), Zurab Chizanishwili (Glasgow Rangers), Otar Chizaneiszwili (SC Freiburg), Kachaber Mzawanadze (Andżi Machaczkała), Dawit Kwirkwelia i Giorgi Szasziaszwili (obaj Ałania Władykawkaz), Łasza Salukwadze (Rubin Kazań), Aleksandr Amisulaszwili (Dnipro Dnipropietrowsk);

M - Lewan Kobiaszwili (Schalke 04 Gelsenkirchen), Lewan Tskitiszwili (SC Freiburg), Malchaz Asatiani (Lokomotiw Moskwa), Vladimer Burduli (Ałania Władykawkaz), Gogita Gogua (Chimki), Lewan Magradze (Xanthi);

A - Szota Arweładze (Glasgow Rangers), Aleksandr Iaszwili (SC Freiburg), Giorgi Demetradze (Metalurg Donieck), Łasza Jakobia (Metalist Charków), Micheil Aszwetia (Lokomotiw Moskwa).

סגלים למשחק:יוו

G - Antonis Nikopolidis (Olympiakos Pireus), Kostas Chalkias (Portsmouth);

D - Traianos Dellas (AS Roma), Yannis Goumas (Panathinaikos Ateny), Yourkas Seitaridis (FC Porto), Takis Fyssas (Benfica Lizbona), Michalis Kapsis (Girondins Bordeaux), Sotiris Kyrgiakos (Glasgow Rangers), Loukas Vintra (Panathinaikos);

M - Costas Katsouranis (AEK Ateny), Angelos Basinas (Panathinaikos), Theodoros Zagorakis (Bologna), Pantelis Kafes (Olympiakos), Vassilis Lakis (Crystal Palace), Vassilis Tsartas (1. FC Koeln), Stelios Giannakopoulos (Bolton Wanderers), Giorgos Karagounis (Inter Mediolan);

A - Dimitris Papadopoulos (Panathinaikos), Zisis Vryzas (Celta Vigo), Angelos Haristeas (Ajax Amsterdam), Ioannis Amanatidis (1. FC Kaiserslautern), Fanis (
(Gekas (Panathinaikos

ההמלצה: 2 יחס 1.75

חבר'ה לבנתיים יש 4 המלצות אני מבטיח להוסיף עוד 5-6
תהנו לבנתיים..

--------------------
כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשIMICQMSN
dvir1200
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:36 PM
צטט הודעה

קרדיט לאור על הקישור להמלצות...

--------------------
HoRSeA
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:40 PM
צטט הודעה

Gianluca Zambrotta

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 1,839

QUOTE (dvir1200 @ Mar 24 2005, 08:36 PM)
קרדיט לאור על הקישור להמלצות...

wub.gif

כל הכבוד דביר יא תותח אחלה המלצות!
תודה רבה...

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לICQ
the boy down the streat
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:40 PM
צטט הודעה

"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"!

משתמש מספר: 933

איזה השקעה אחיייי.....בואנה יתותח מי שלא מגיב פה אני קורע אותו...
ככה משקיע ובלי תגובות....אני רוצה לראות לא יהיו...
מסכים ברוב!!
יאללה דביר!!

smile.gif smile.gif

--------------------
שייטת 13
user posted image
winnerest
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:41 PM
צטט הודעה

המנורה בנשמה

משתמש מספר: 2,070

תודה אבל כל ההימורים מפחידים ונראים כמו משולשים או מינמום כפולים

התוכניה הכי מעפנה שהיתה בחצי שנה האחרונה

--------------------
האימפריה עוד תחזור
PMשולח הדוא"ל
dvir1200
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:41 PM
צטט הודעה

QUOTE (the boy down the streat @ Mar 24 2005, 08:40 PM)
איזה השקעה אחיייי.....בואנה יתותח מי שלא מגיב פה אני קורע אותו...
ככה משקיע ובלי תגובות....אני רוצה לראות לא יהיו...
מסכים ברוב!!
יאללה דביר!!

smile.gif smile.gif

חחח תודה אחי....
אני ממשיך להמליץ אחרי המשחק של מכבי....
אני רוצה להגיע ל10 המלצות בערך..
תודה אחי

--------------------
dvir1200
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:42 PM
צטט הודעה

QUOTE (winnerest @ Mar 24 2005, 08:41 PM)
תודה אבל כל ההימורים מפחידים ונראים כמו משולשים או מינמום כפולים

התוכניה הכי מעפנה שהיתה בחצי שנה האחרונה

אני בכוונה לוקח משחקים טיפה קשים זה לא חוכמה שאני ייקח ברזיל 1.15..

--------------------
Aviv44
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:43 PM
צטט הודעה

פג תוקף

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 1,334

כול הכבודדדד...smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
אבל אני דווקא ילך עם שבדיה... thinking.gif

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
mizrachi_16
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:44 PM
צטט הודעה

קרן פלס המלכה !

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,251

תודה אח שלי

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לICQ
the boy down the streat
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:52 PM
צטט הודעה

"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"!

משתמש מספר: 933

בחיית אנשים זה ממש לא יפה מה שאתם עושים פה...לא נעים בכלל...
וזה מה שאני לא אוהב בכלל.
בנאדם השקיע מהזמן שלו בשבילכם וככה אתם לא מגיבים...עזבו לא מעניין אותכם...עצם זה שבנאדם משקיע וזה עכשיו דביר וזה יכול להיות כל אחד בפורום לתת כבוד על ההשקעה ....לא יותר מזה!!

--------------------
שייטת 13
user posted image
ירושלים זורמת לי �
פורסם ב: Mar 24 2005, 10:52 PM
צטט הודעה

מהמר נוכל עם תעודות

משתמש מספר: 1,327

תודה רבה אחי..
כל הכבוד על ההשקעה

--------------------
user posted image
לעולם לא תצעדי לבד
PMשולח הדוא"לICQ
dvir1200
פורסם ב: Mar 24 2005, 11:23 PM
צטט הודעה

QUOTE (the boy down the streat @ Mar 24 2005, 08:52 PM)
בחיית אנשים זה ממש לא יפה מה שאתם עושים פה...לא נעים בכלל...
וזה מה שאני לא אוהב בכלל.
בנאדם השקיע מהזמן שלו בשבילכם וככה אתם לא מגיבים...עזבו לא מעניין אותכם...עצם זה שבנאדם משקיע וזה עכשיו דביר וזה יכול להיות כל אחד בפורום לתת כבוד על ההשקעה ....לא יותר מזה!!

מיכאל אחי מה אתה מתרגש רוב האנשים רואים עכשיו מכבי...
יש להמלצות האלה עוד יומיים ובכלל עוד לא סיימתי אותם...

--------------------
windanny
פורסם ב: Mar 24 2005, 11:24 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

משתמש מספר: 283

תודה רבה
אחלה השקעה !
PMשולח הדוא"ל
יוסי הפרסי
פורסם ב: Mar 24 2005, 11:27 PM
צטט הודעה

פוטה בארסה

משתמש מספר: 883

תודה אחי

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
dvir1200
פורסם ב: Mar 25 2005, 12:01 AM
צטט הודעה

ישראל(+1)-אירלנד
20:40

כל עם ישראל מצפה בכיליון עיניים למוצאי שבת...
כולם יהיו בטלויזיה בתקווה שהנבחרת שלנו סוף סוף יתקדמו ויצליחו לנצח את אירלנד החזקה.
אך בשביל שזה יקרה אנחנו צריכים תפוקה מלאה מכל שחקן שלנו וגם לקוות להלם מצד האירים שיימעדו וירעדו להם הרגליים..
כוכבה של הנבחרת בניון חוזר לאחר ניצחון חוץ כאשר הוא בישל את השער השלישי.
בלילי שיחק 90 דק' בקבוצתו במסגרת הליגה הטורקית.
אוואט מציג יכולת מעולה בספרד...
בקיצור השחקנים שלנו בתקופה מעולה והם יכולים לנצח את האירים..
לישראל יש 8 נק' מתוך 12 אפשריות לא רע בכלל...
לאירלנד אותו המאזן אך ברור שהנבחרת האירית בהרבה יותר טובה בישראל כאשר המיקומים בעולם מאוד ברורים...
ישראל ממוקמת במקום ה51 לעומת האירים שממוקמים במקום ה12..
דמיאן דאף,אושה,קילבאן,רוי קין,רובי קין,איאן הארט שיי גיבן זהו רק חלק מהסגל המפואר של האירים שבנוסף הביאו כ3000 איש לרמת גן ....
האירים סיימו במשחקם האחרון ב0-0 בסטאד דה ז'רלן לאחר תצוגה לא רעה בכלל והיא יכלה לצאת גם ב3 נק' עם מעט מזל....
האירים ללא ספק פייבורטים בטיפה אך הביתיות של הנחברת מאוד תשפיע פה וכולם יודעים שהאצטדיון הולך להיות מלא ב40.000 איש שייעשו רעש בלתי ייאומן וידחפו את הנבחרת.
ישראל יודעת שניצחון שלה יכניס אותה מאוד לתמונה והיא יכולה לצפות למעידה של נבחרת אחרת בהמשך......
4 נבחרות בבית הזה יכולות לסיים במקום ה-1 מה שמראה על בית פתוח מאוד ..
ישראל עדיין לא ישחקו מול איי פארו מה שייחשב כ-6 נק' כמעט "בטוחות" אם לא ייקרה תקלות מיוחדות אסור לשכוח שאירלנד עוד לא שיחקו בקפריסין שידועה שאוהבת לעשות צרות בביתה..
הנבחרת יכולה לנצח יכולה להפסיד ויכולה להוציא תיקו משחק מאוד קשה לניחוש אך בגלל ה+1 שהווינר מעניק לנו אני הייתי הולך איתם כי זה כמו כפול של 1X לקבוצה בייתית כמו ישראל עם הקהל התומך מאוד שווה ללכת עליהם....
מה שגם אפשר ללכת על ישראל ברגיל גם הימור לא רע בייחוד שהשחקנים שלנו בתקופה טובה מאוד עם בניון הלוהט שביום נתון יכול לכבוש צמד לשיי גיבן....

סגלים למשחק: ישראל
Goalkeepers: Dudu Awate (Racing Santander), Shavit Elimelech (Hapoel Tel Aviv), Ohad Cohen (Maccabi Petah Tikva)

Defenders: Klemi Saban (Hapoel Petah Tikva), Arik Benado (Maccabi Haifa), Alon Harazi (Maccabi Haifa), Adoram Keisi (Hapoel Petah Tikva), Tal Ben Haim (Bolton Wanderers), Shimon Gershon (Hapoel Tel Aviv), Abed Rabah (Bnei Sakhnin)

Midfielders: Walid Badir (Maccabi Haifa), Idan Tal (Maccabi Haifa), Avi Nimni (Betar Jerusalem), Michael Zandberg (Maccabi Haifa), Abbas Suan (Bnei Sakhnin), Yossi Benayoun (Racing Santander), Yossi Shivkhon (Hapoel Petah Tikva), David Revivo (Ashdod SC)

Strikers: Yaniv Katan (Maccabi Haifa), Pini Balili (Kayserispor), Omri Afek (Salamanca), Moshe Biton (Maccabi Petah Tikva), Omer Golan (Maccabi Petah Tikva).

סגלים למשחק:אירלנד

Goalkeepers: Shay Given (Newcastle United), Paddy Kenny (Sheffield United), Joe Murphy (Walsall)

Defenders: Stephen Carr (Newcastle United), John O'Shea (Manchester United), Gary Breen (Sunderland), Richard Dunne (Manchester City), Kenny Cunningham (Birmingham City), Steve Finnan (Liverpool), Alan Maybury (Leicester City), Andy O'Brien (Newcastle United)

Midfielders: Liam Miller (Manchester United), Roy Keane (Manchester United), Kevin Kilbane (Everton), Matt Holland (Charlton Athletic), Alan Quinn (Sheffield United), Graham Kavanagh (Wigan Athletic), Gary Doherty (Norwich City), Andy Reid (Tottenham Hotspur)

Forwards: Clinton Morrison (Birmingham City), Robbie Keane (Tottenham Hotspur), Stephen Elliott (Sunderland), Damien Duff (Chelsea).

ההמלצה: 1 יחס 1.55

עוד המלצות בהמשך...תהנו

--------------------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (4) [1] 2 3 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0094 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768