| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jan 18 2007, 09:44 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
את תרומתכם הכספית יש לשלוח במעטפה לדואר אל הכתובת הנ"ל:
כתובת: ישראל ושרה 2 פתח-תקווה. מיקוד: 49987. ** יש לרשום על המעטפה "לכבוד WinnerP". (לא לשכוח לרשום את כתובתכם ושמכם מאחורי המעטפה למקרה שאם הדואר לא יתקבל המעטפה תשלח אליכם בחזרה). יש לצרף למעטפה את שם המשתמש שלכם שאיתו אתם רשומים באתר. משתמשים אשר מעוניינים לשלוח צ'קים - ירשמו אותם בבקשה לפקודת "רועי עיני". במידה ושולחים את הכסף במזומן יש לעטוף את הכסף בנייר כך שלא יווצר מצב שיראו שיש כסף במעטפה. כל המעטפות שלכם נשלחות לתא דואר מוגן ושמור! אני שולח מעטפה היום לכתובת שרשומה למעלה להודיע לי בבקשה כשזה יגיע רק שיהיה בהצלחה לאתר בהמשך הדרך........ -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| roiei |
פורסם ב: Jan 18 2007, 03:47 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
סבבה, תודה רבה לך.
כשזה יגיע אני אשלח לך הודעה פרטית. -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jan 25 2007, 01:18 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
הייתי בסניף הדואר לברר מה קרה עם המעטפה ששלחתי(שבוע בדיוק עבר)וכששמעו בסניף ששמתי כסף במעטפה ישר אמרו לי תשכח מהמעטפה "לא שולחים בדואר לא רשום" אני מתעקש לתרום שוב רק שהפעם אני מעדיף באמצעות שליח שיקבל אישור מסירה לאן לשלוח את השליח (עדיף היום אחה"צ) לכתובת: ישראל ושרה 2 פתח-תקווה.לידי מי? ב.במידה והמעטפה תגיע בדרך נס אז בבקשה לא להחזיר לי אותה דרך הדואר,אני אשלח שליח תודה מראש -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| roiei |
פורסם ב: Jan 25 2007, 05:23 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני חושב שרשמתי פה שמומלץ לעטוף את הכסף בנייר כדי שהדוור לא יקלוט שיש שם כסף ... כן לישראל ושרה 2, לידי ארז (השותף) אתה יכול בדואר רשום ו יש גם מזומן בזמן, חבל שתשלם כסף על שליח .. -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Jan 26 2007, 12:18 AM
|
||
|
עטפתי את המזומן כמו שציינת בכל אופן מחר בשעה 12 בצהריים השליח יגיע לארז התודה לך על אחלה אתר -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| roiei |
פורסם ב: Jan 26 2007, 03:31 AM
|
||
|
תודה לך על העזרה אנחנו מעריכים את זה ושמחים שאתה נהנה ... -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Jan 26 2007, 01:39 PM
|
||
|
המזומן נמסר לארז בשעה 12.00 ע"י שליח שבת שלום -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| roiei |
פורסם ב: Jan 26 2007, 05:13 PM
|
||
|
תודה רבה ! שבת שלום. -------------------- ![]() |
||
| lord69 |
פורסם ב: Jan 26 2007, 11:42 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 82 משתמש מספר: 5,633 תאריך הצטרפות: 25-December 06 מצב: ![]() |
אם תפתח חשבון במאניבוקרס זה יהיה טוב יוכלו לתרום לך דרך שם ולא כל הסיבוכים האלה..
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Jan 28 2007, 12:53 AM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יפההה כל הכבוד
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Feb 3 2007, 12:09 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
כל הכבוד אחי יוזמה מבורכת תזכה לבנים זכרים!!!
-------------------- |
| samigan |
פורסם ב: Mar 8 2007, 01:08 PM
|
||
|
שאלוהים יברך אותך..ותשמע משהו מגניב אני במקרה מול המחשב כשהחברה שלי מנסה לתפוס את אמא שלי בטלפון ולא מצליחה החברה רוצה למסור לאמא שהיא בהריון(הרגע היא עשתה בדיקה בייתית כך שאתה יודע לפני אמא שלי שיש לה נכד בעזרת השם) אני כותב את זה דווקא לך כי הרגע החברה אמרה הלוואי ויהיה לי בן ותאמת גם אני רוצה בן אז לברכה שלך יש משמעות מיוחדת הפעם שתזכה למצוות אמן -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| roiei |
פורסם ב: Mar 8 2007, 03:47 PM
|
||
|
מזל טוב שועל יאללה הגיע הזמן להתחתן -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 8 2007, 08:05 PM
|
||
|
כן הגיע הזמן להתחתן ואני חייב להזיז את התחת.. נ.ב שועלי החברים קוראים לי שועלי -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Mar 9 2007, 08:57 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
מזל טוב כריש!!!! -------------------- |
||
|
![]() ![]() ![]() |