| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (208) « ראשון ... 115 116 [117] 118 119 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Apr 9 2006, 07:27 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
צחי איך ברזידנט לא העלו עוד התמונות של ה-TLV מיום שישי?
כל שישי הם מעלים ואני זוכר שהיו להם שם פול צלמים זה לא הגיוני -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Apr 9 2006, 07:33 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
עכשיו נזכרו לעלות השכונה האלו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Apr 10 2006, 12:25 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מה אתה מסטול כבר ענית לי ואגב,מישהו יודע איפה יש מועדון שהוא מוכר כמועדון של טראנס בלבד ? -------------------- ![]() |
||
| hasido |
פורסם ב: Apr 10 2006, 02:29 AM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אין כמעט... יש אבל בגני חוגה עכשיו בפסח משהו ענק
-------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Apr 10 2006, 02:32 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
איפה זה ? ובדוק זה סתם מסיפה מעפנה 16+ ככה זה רוב מסיבות החג אפילו האומן יום שני שמעתי ברדיו 16-18 -------------------- ![]() |
||
| hasido |
פורסם ב: Apr 10 2006, 10:43 AM
|
|
Forza Italyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,014 משתמש מספר: 14 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חחחחחחח אני נראה לך יפרסם פה מסיבה לילדים בני 16 ? מי בכלל הולך למסיבה שמפרסמים ברדיו תגיד לי ? חחח הכף רגל שלי לא דורכת במסיבות בת"א
אם אתה לא מכיר את המסיבות בגני חוגה אל תדבר, ושמעת פעם על מסיבת טראנס לילדים בני 16 ? אני עדיין לא סגור על הכניסה לשם בכלל נראה לי שזה 21+ זה עדיין בבירורים -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Apr 10 2006, 11:28 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
קצת לפני טבריה.. כל שנה עושים שם דברים חזקים.. נראה השנה אולי נילך תלוי באמת איזה ליין זה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| צחון |
פורסם ב: Apr 10 2006, 11:34 AM
|
|
מכבי ת"א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,745 משתמש מספר: 824 תאריך הצטרפות: 27-February 04 מצב: ![]() |
בחמשוש הזה אני או בבמובמלה או הולך להיזרק באילת..
מישהו בא?!??! -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Apr 10 2006, 12:25 PM
|
עד טבריה
למי יש כח לנסוע -------------------- ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Apr 10 2006, 12:44 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
שביזות.. פסח בבסיס
-------------------- עכשיו אני
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Apr 10 2006, 12:47 PM
|
||
אימא/נפקדות אתה תצא לחם אם לא אין דבר כזה פסח בבסיס זה לא נמצא בלקסיקון שלי בכלל לי לכל הפסח כולל חג המועד הביאו שבועיים חופש על חשבון המערכת עוד ואתה בליל הסדר נשאר בבסיס? אני לא מעכל את זה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Apr 10 2006, 01:55 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מתי תבין כהן ישר? שאתה בא עם ההורים זה שונה
וההורים שלי לא יבואו כי הם לא מאמינים בדברים האלה... אתה יוצא לחמניה שאתה צריך את ההורים שלך שיעשו את המלחמות שלך לא הולך לי לבד אני אשאר לילה בבסיס אבל לא אערב את ההורים שלי ונפקדות? לא אחי זה לא נפקדות זה יותר מזה.. אני דופק לקצין את התורנות והוא יכנס בי אח"כ -------------------- עכשיו אני
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Apr 10 2006, 02:07 PM
|
||
אתה רצית לערב את אימא שלך אבל היא לא הסכימה אז מה אתה מ**** לי בשכל עכשיו ואני ממש לא יוצא לחמנייה שאני מערב אותם פשוט אבא שלי רצה לראות את הבסיס שאני הולך לבלות בו את כל השירות שלי ועל הדרך תפס שיחה עם אחד המפקדים ראו שאני ממש לא רוצה להישאר שם בגלל ההכנות לחג כי קורעים שם את התחת אז הביאו לי שבועיים חופש כי גם ככה אין שם כלב בבסיס בכל השבועיים הקרובים אבל עזוב מה אני רב איתך על דבר כזה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Apr 10 2006, 02:13 PM
|
|
תקשיב הכי קל לי בעולם שאמא שלי תעשה את העבודה
אין מצב שהיא תסכים אבל זה נכון מצידה שהילד יתאמץ מה הבעיה ברור שאני מעדיף גם אם אני יוצא הכי הומו בארץ שמישהו אחר יעשה לי את העבודה אבל קודם כל לך יותר קל כי זה מקום חדש חבר שלי לא בעייתי לא כלום בינתיים שבועיים בבית מחכה לראיון... אבל אין מה לעשות הם מתנקמים בי על זה שעד עכשיו "עבדתי" עליהם ולא עשיתי תורנויות אז דופקים לי את התורנות הכי קשה נפקדות במצב כזה ויכנסו בי לא כמו בנפקדות רגילה אין לי מה לעשות כל כך חוץ מלבוא ולהרוס בזמן שאני שם.. וזה מה שאני הולך לעשות אם אני לא מוציא פטור -------------------- עכשיו אני
|
| Olympiakos-Piraeus |
פורסם ב: Apr 10 2006, 04:56 PM
|
|
עד מתי נוב' 06 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,356 משתמש מספר: 554 תאריך הצטרפות: 21-January 04 מצב: ![]() |
תרשו לי להגיב באשכול הזה
ראסמי אתם הסנג'רים של הצבא מי שנשאר בפסח וכאלה או שטוחן בימים רגילים מי שקרבי קרבי, וזה לא קשור אליו אבל אתם ג'ובניקים, מקבלים 400 שקל וככה מסנג'רים אותכם?!?! קרבי- להיות קרבי ג'ובניק- לעשות בית ***** הכי שאפשר -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
(208) « ראשון ... 115 116 [117] 118 119 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |