| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:48 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
היא תעלה ועוד איך לחצי הגמר... אלא אם כן שבדיה ודנמרק לא יסגרו ביניהם על תיקו מראש... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| תראו אני כאן |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:48 AM
|
![]() $יהיה טוב$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מורחקים הודעות: 4,014 משתמש מספר: 859 תאריך הצטרפות: 7-March 04 מצב: ![]() |
זה שאיטליה דפקה לך טור זה לא אומר שצריך לפתוח אשכולות כאלה!!
-------------------- ![]() "אלוהים ברא את צרפת, ארץ יפהפיה וטובה. וכדי לאזן, הוא ברא את הצרפתים" |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:50 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא...זה אשכול נחוץ אחי... אם הוא חושב שויירי זבל אז אין לי שום בעיה שהוא יפתח אשכול...להפך... דיונים כאלה על יכולת של שחקן לא רואים פה הרבה בזמן האחרון. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:52 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אולי קרספו נחלש.. אבל הוא עדיין שחקן טוב.. שנה חלשה יכולה להיות לכל שחקן
-------------------- עכשיו אני
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:54 AM
|
בזה אני מסכים.צריך לחכות לשנה הבאה.
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| תראו אני כאן |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:55 AM
|
||
![]() $יהיה טוב$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מורחקים הודעות: 4,014 משתמש מספר: 859 תאריך הצטרפות: 7-March 04 מצב: ![]() |
זה מה שקורה לשחקן שמתחיל לחשוב על כסף במקום על המשחק!! -------------------- ![]() "אלוהים ברא את צרפת, ארץ יפהפיה וטובה. וכדי לאזן, הוא ברא את הצרפתים" |
||
| האדמירל |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:56 AM
|
![]() אני ווינר?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,749 משתמש מספר: 86 תאריך הצטרפות: 28-July 03 מצב: ![]() |
ויירי שחקן טוב,אבל גם ההגנה של שבדיה היא בין אחת הטובות בטורניר הזה...מי שאשם בזה שאיטליה לא ניצחה זה רק טרפטוני....הוא הוציא אץ כל השחקנים הטובים והתחיל להגן על ה1 0..."קטנאציו"...
קסאנו היה המצטיין לדעתי על המגרש,הוא הכניס במקומו את פיורה,דל פיירו היה טוב אבל נגמר לו הכח..אבל מצד שני איזה שחקן איברהימוביץ'.... נ.ב. מגיע גם כל הכבוד למאמן של שבדיה שעשה את החילופים הנכונים בזמן הנכון... ושבדיה ודנמרק ייגמר בתיקו לדעתי..זה אחד הבאנקרים... -------------------- מהמר?תצביע שמעון פרס!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:56 AM
|
||
אבל שמע... אם צ'לסי תביא עוד חלוץ ברמה שלו והוא שוב יתבזבז על הספסל אז הוא ייחלש עוד פעם בצורה משמעותית יירד לו הביטחון ובכך נאבד חלוץ שהיה לו פוטנציאל גדול שלא מומש עד הסוף. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:02 AM
|
||
ברור שהוא מאמן מטומטם! למה כשהוא הוציא את דל-פיירו למשל הוא לא הכניס עוד שחקן הגנה או קשר אחורי כמו כריסטיאנו זאנטי כדי לשמור על הכדור לשחק יותר הגנתי ובכך לגמור עם תוצאה של 1-0 ביד ?! הרי זה היה ברור שעוד שנייה פירלו התעלף ליד הברזייה שנמצאת בפארק הסמוך למגרש מרוב שהוא היה עייף וחסר כוח. והרי זה היה ברור שקמוראנזי הוא שחקן שלא יכול להחזיק כדור אפילו אם ישחק מולו ג'פרי ישי, אפילו אם מוטי מנחם היה מתופקד במשבצת שלו הוא היה תורם הרבה יותר.לפחות מבחינה הגנתית. איטליה עשו טובה גדולה לארגנטינה בכך שלקחה אותו לשורותיה כי זה ידוע שיש לו גם אזרחות ארגנטינאית. בושה וחרפה של מאמן! עזמי נאסר היה מתפקד יותר טוב ממנו במצב הזה על בטוח! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:03 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
באמת ראינו מי השחקן הכי כשרוני במגרש...
ודווקא מהולנד הוא בא -------------------- עכשיו אני
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:05 AM
|
||
הברקה אחת שלו עשתה את ההבדל...תיקו שכולו הפסד! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:08 AM
|
ואני הכי לא מאמין שבגלל האיטלקים הז!נ!ת האלו נשארתי בבית וויתרתי על יציאה!
זה הכי מעצבן! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:13 AM
|
||
|
אצלי זה פעם שנייה גם במשחק של צרפת-אנגליה ויתרתי כדי לראות אבל זה היה שווה כל רגע -------------------- עכשיו אני
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:19 AM
|
גם היום בדיעבד זה היה שווה...בעצם לא יודע...
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Jun 19 2004, 01:47 AM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
אהההההההההההההה
אני יצאתי ואתם נתקעתם בבית אבל נפלתי בווינר בגלל לארסון הזבל -------------------- ![]() |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |